Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LifeSohard

Kiedyś miałem marzenia, hobby, znajomych, czułem sens życia, a dzisiaj? jedna wielka tragedia

Polecane posty

Gość LifeSohard

Moje hobby , które miałem, dawno odeszły do lamusa, marzenia? już nie marze bo wiem, że się nie spełniają, sens życia? mój jedyny sens to przetrwać ciężki tydzień w pracy i w sobotę wieczorem upić się z samotności..., brak bliskiej osoby sprawia, że człowiek wewnętrznie umiera i choćby nie wiadomo co robił i jak bardzo się starał to nie ma szans na "wskrzeszenie" , samotność jest mordercą podobną do raka. Różnica polega na tym, że rak zżera ci dany organ a samotność psychikę... która jest absolutnie podstawą w życiu , bo jak głowa upada to nie ma człowieka

Gość gość
5 minut temu, Gość LifeSohard napisał:

Moje hobby , które miałem, dawno odeszły do lamusa, marzenia? już nie marze bo wiem, że się nie spełniają, sens życia? mój jedyny sens to przetrwać ciężki tydzień w pracy i w sobotę wieczorem upić się z samotności..., brak bliskiej osoby sprawia, że człowiek wewnętrznie umiera i choćby nie wiadomo co robił i jak bardzo się starał to nie ma szans na "wskrzeszenie" , samotność jest mordercą podobną do raka. Różnica polega na tym, że rak zżera ci dany organ a samotność psychikę... która jest absolutnie podstawą w życiu , bo jak głowa upada to nie ma człowieka

uwierz w siebie, impresariat prezesa pomaga takim jak ty, skorzystaj z pomocy, spelniaj marzenia, ciesz sie zyciem

Gość LifeSohard
Przed chwilą, Gość gość napisał:

uwierz w siebie, impresariat prezesa pomaga takim jak ty, skorzystaj z pomocy, spelniaj marzenia, ciesz sie zyciem

niby jak mam uwierzyć w siebie , nie mając absolutnie żadnego bodźca a wręcz odwrtonie, wszystko dzieje się w ten sposób , ze jeszcze bardziej jestem przydołowany

Gość sdser

Idź sobie do divy 2 razy w miesiącu. Może poprawi ci się samopoczucie.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość LifeSohard napisał:

hah, ja juz jestem na takim etapie ze nawet nikt bliski mi nie pomoze, ty jeszcze mozesz sie ratowac

Gość GOŚĆ

Czegoś ci najwyraźniej brak w życiu.

Gość GOŚĆ

Czy jest coś co dodaje ci sens?

Gość Sętymętalny sment

Kedyś to było kedyś.