Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co ja mam kupić

Czy 8-9 latki bawią się jeszcze zabawkami

Polecane posty

Gość Co ja mam kupić

Gry planszowe odpadają. Książki tym bardziej. 

Dziewczynka chce lalkę monster high drzewo. Wiec chyba kupie na Mikołaja ale czy juzn nie jest za duża na takie zabawki? 

Gość Gość

Skoro chce to chyba nie

Gość Gość

Raczej nie jest za duża, 8-9 lat to wiek komunijny, ja w takowym jeszcze bawiłam się lalkami, może nie cały czas, ale czasem mnie coś nachodziło. Oczywiście, że teraz dzieciaki na komunie dostają laptopy, tablety czy super smartfony, grają w jakieś gry itd, ale już chyba wolę, żeby się moje dziecko bawiło lalkami.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Co ja mam kupić napisał:

Gry planszowe odpadają. Książki tym bardziej. 

Dziewczynka chce lalkę monster high drzewo. Wiec chyba kupie na Mikołaja ale czy juzn nie jest za duża na takie zabawki? 

Moja ma 11 lat i myśli o lalkach i pluszakach.A niektóre jej koleżanki już o chłopakach myślą....Każde dziecko inaczej się rozwija.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Moja ma 11 lat i myśli o lalkach i pluszakach.A niektóre jej koleżanki już o chłopakach myślą....Każde dziecko inaczej się rozwija.

To chyba zależy najbardziej od matki i wychowania.

Gość gość

Moja ma 9 lat i lubi się bawić. Lalki są w użyciu cały czas, lubi też lego, pluszaki, drobne zabaweczki, gry. Ostatnio byla na urodzinach rówieśnicy i tamta prosila o barbie i wszelkie dodatki do lalek. Ciesz się, że się bawi, to jeszcze mała dziewczynka. Ja z chęcią kupuję zabawki, lalki, piękne że dzieci są dziećmi. Na poważne kwestie prZyjdzie czas.

Gość Gość

Moja ma 14 lat i lubi jeszcze lalki czasem wyjąć 🙂

Gość Gosc

Ja ja bylam mala, to jeszcze 11-12 lat bawilysmy sie lalkami i maskotkami, a teraz w tym wieku to tylko smartfony, tablety i makijaze, a 12 latka bez chlopaka jest "singielka".Kuzyn lat 18 jak mial 8 to mowil ze "chyba se jaja robisz, ze ja sie nadal bawie tymi misiami i autami, bawilem sie jak bylem dzieckiem"

Gość gość
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

To chyba zależy najbardziej od matki i wychowania.

Słucham????

ja pamiętam jakies zabawy takimi zestawami z Kinder niespodzianki jeszcze w I gim XD nie pamiętam tego za dobrze, może tylko to segregowalam bądź ekstremalnie się nudzilam

lalek się balam zawsze, bardziej pieski, 8latka jak najbardziej, ale dlaczego chce takie paskudztwo jak monster cos tam?