Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwruszajonceee

Nie mam się gdzie wyżalić więc pisze to tutaj

Polecane posty

No ogólnie to faktycznie nie mam się komu wyżalić bo boje sie że nikkt mnie nie zrozumie a rodzice będą wściekli. 

Więc chodzi o to że od zawsze miałam problemy z samoakceptacją ale ostatnio się to minimalnie poprawiło. Największym problemem zawsze było to jak wygląda moje ciało i mimo że to także się poprawiło to ostatnio stwierdziłam że chce to jeszcze poprawić i mimo że wszędzie jest napisane ze głodówki są złe to ja robiłam ala głodówke tylko że jadłam jedno jabłko dziennie. I wcześniej nie było z tym problemu i mimo że czułam się gorzej to nie było tak źle jednak tym razem po dwóch dniach wstając z kanapy przewróciłam się z braku siły i możliwe że było to poprostu z niedotlenienia bo nie poszłam do szkoły i siedziałam cały dzień w domu jednak przestraszyłam się i od razu coś zjadłam zrozumiałam wtedy że to nie był najlepszy pomysł na schudnięcie ale teraz gdy zjadłam i posiedziałam to stwierdziłam że to napewno jest niedotlenienie i może spróbuj ponownie ale nie chce zamartwiać rodziny moim stanem ani popaść w chorobę i teraz sama nie wiem czy mam to robić czy zostawić i spróbować zaakceptować siebie mimo że nie wyglądam tak jakbym chciała i doskonale wiem że nie powinnam się w moim wieku jescze tak bardzo tym przejmowac ale jednak to robię. 

Sama nie wiem co mam zrobić i po prostu musiałam to gdzieś napisać i się wyżalić