Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Zemsta na byłym

Polecane posty

Gość Gość

Poznałam chłopaka z którym przeżyłam naprawdę piękne chwile. Był miły, bardzo czuły, zabiegał o mnie, codziennie telefony. Myślałam że to ten jedyny zakochałam się, on pierwszy powiedział że chce być ze mną. 

Nie minęło kilka miesięcy a zmienił się, stał się zimny. Zwracałam mu uwagę ale kiedy nie przyniosło to efektu pokłócilismy się. 

Wtedy mnie zostawił. Zabolało mnie to, na nikim mi tak nie zależało a on po 1 kłótni chce to skończyć. 

Mówiłam byśmy spróbowali, on powiedział że nie chce. 

Następnego dnia wyznał uczucia innej a mnie naobrażał 😞

Zostałam ewidentnie wykorzystana a kiedy dostał to co chciał porzucił. 

Do tego jeszcze źle o mnie mówi. 

W tym miesiącu nie ma nocy bym nie ptzeplakala. Czuje się jak śmieć 😞

Chciałabym się na nim zemścić, tak by go to zabolało za to że mnie tak skrzywdził. 

Co mogę zrobić? 

Pomóżcie 

Rozpuść plotkę,  że jest impotentem. To go zaboli

Gość Gość
3 minuty temu, Elea napisał:

Rozpuść plotkę,  że jest impotentem. To go zaboli

Tylko że mieszkamy od siebie sporą odległość :  (

Gość Nata

Z zemstą to ciężko bo musi być w miarę wyrafinowana i żeby nie wyszło że ci zależy i żeś desperatka. On jeszcze będzie się cieszył.

Ja zrobiłam następująco by byłego s  k  ur wiela zdenerwować:

Facet czerpał przyjemność z tego że mnie zostawił i się tym jarał i zarywał do jędzy! Kiedy ze mną zerwał ja jeszcze chciałam to ratować i pisałam mu że mi zależy,zresztą on o tym doskonale wiedział. Ale miał to wiadomo gdzie...

Nie traciłam czasu ,odwracałam sobie uwagę umawiając się z kolegami bądź bliskimi znajomymi płci męskiej. Co będę leżeć i ryczeć jak mam znajomych?

Z jednym przystojnym randkowałam (nie że szukam nowego związku, o nie, teraz mam dość na pewien czas)

Zrobiliśmy sobie wspólne szczęśliwe foto - na którym naprawdę baaardzo cierpiałam było widać

S kk uu r w i e l zdj widział bo ktoś mu wysłał z wiad że kogoś poznałam

NIE MA NIC LEPSZEGO

Faceta ruszyło, nie był zazdrosny no bo miał mnie w d , ale jego zacne ego podupadło. Bo myślał (zresztą tak to komentował) że podobno tylko za nim byłam!  A tu proszę...playboy się znalazł myślał że co że będę ryczała po nim i tęskniła a jestem cwańsza od niego.

Wyszło że nie dość że nie jest pępkiem świata i och i ach niewiadomo jaki ( a to śmieć nad śmieciami taka prawda),  to ja mam go gdzieś i bez niego jestem szczęśliwa i dobrze się bawię.

Sama się do niego ani razu już nie odezwałam,i nie mam zamiaru. Bo czy to płacz czy nerw on będzie na tym korzystał.

DZIEWCZĘTA POLECAM SERDECZNIE TĄ RADĘ NA PEWNO WKURZY C  IO  TE CO SIĘ MA ZA KOGOŚ A NIE DOCENIŁ WSPANIAŁEJ KOBIETY

POKAŻCIE ŻE MOŻECIE MIEĆ LEPSZYCH I BEZ NIEGO JESTEŚCIE SZCZĘŚLIWE A NA PEWNO ŻE SIĘ NIE PRZEJMUJECIE

Gość Ko to obchodzi ?
3 minuty temu, Gość Nata napisał:

Z zemstą to ciężko bo musi być w miarę wyrafinowana i żeby nie wyszło że ci zależy i żeś desperatka. On jeszcze będzie się cieszył.

Ja zrobiłam następująco by byłego s  k  ur wiela zdenerwować:

Facet czerpał przyjemność z tego że mnie zostawił i się tym jarał i zarywał do jędzy! Kiedy ze mną zerwał ja jeszcze chciałam to ratować i pisałam mu że mi zależy,zresztą on o tym doskonale wiedział. Ale miał to wiadomo gdzie...

Nie traciłam czasu ,odwracałam sobie uwagę umawiając się z kolegami bądź bliskimi znajomymi płci męskiej. Co będę leżeć i ryczeć jak mam znajomych?

Z jednym przystojnym randkowałam (nie że szukam nowego związku, o nie, teraz mam dość na pewien czas)

Zrobiliśmy sobie wspólne szczęśliwe foto - na którym naprawdę baaardzo cierpiałam było widać

S kk uu r w i e l zdj widział bo ktoś mu wysłał z wiad że kogoś poznałam

NIE MA NIC LEPSZEGO

Faceta ruszyło, nie był zazdrosny no bo miał mnie w d , ale jego zacne ego podupadło. Bo myślał (zresztą tak to komentował) że podobno tylko za nim byłam!  A tu proszę...playboy się znalazł myślał że co że będę ryczała po nim i tęskniła a jestem cwańsza od niego.

Wyszło że nie dość że nie jest pępkiem świata i och i ach niewiadomo jaki ( a to śmieć nad śmieciami taka prawda),  to ja mam go gdzieś i bez niego jestem szczęśliwa i dobrze się bawię.

Sama się do niego ani razu już nie odezwałam,i nie mam zamiaru. Bo czy to płacz czy nerw on będzie na tym korzystał.

DZIEWCZĘTA POLECAM SERDECZNIE TĄ RADĘ NA PEWNO WKURZY C  IO  TE CO SIĘ MA ZA KOGOŚ A NIE DOCENIŁ WSPANIAŁEJ KOBIETY

POKAŻCIE ŻE MOŻECIE MIEĆ LEPSZYCH I BEZ NIEGO JESTEŚCIE SZCZĘŚLIWE A NA PEWNO ŻE SIĘ NIE PRZEJMUJECIE

Żałosna id.io.tko 🤣 Bo mnie nie a już na pewno tego twojego haha. 

Gość Nata
1 minutę temu, Gość Ko to obchodzi ? napisał:

Żałosna id.io.tko 🤣 Bo mnie nie a już na pewno tego twojego haha. 

Niby czemu?

Gość jakie wy tepe jestescie,
Przed chwilą, Gość Nata napisał:

Niby czemu?

patologiczne szszmaaaty, karmicie sie zemstami, knuciem

wyrafinowany sposob to jedynie taki, gdybys stala sie kobieta lepsza, ciekawszą, zeby zalowal ze byl ...ą, zreszta on chyba tez jakis lotny nie jest skoro przejal sie tym ze sie z jakims pokazalas

a takie prostackie triki to sory zalosne sa, no ale moze poziomem intelektualnym sie bardzo roznimy, wiec dla ciebie takie zachowanie to co świetnego

Gość Nata
1 minutę temu, Gość jakie wy tepe jestescie, napisał:

wyrafinowany sposob to jedynie taki, gdybys stala sie kobieta lepsza, ciekawszą, zeby zalowal ze byl ...ą, zreszta on chyba tez jakis lotny nie jest skoro przejal sie tym ze sie z jakims pokazalas

a takie prostackie triki to sory zalosne sa, no ale moze poziomem intelektualnym sie bardzo roznimy, wiec dla ciebie takie zachowanie to co świetnego

Sam jesteś szzzz mata, nie bedę pozwalała by ktoś myślał że mi źle i się tym jarał , mój zamiar to było to żeby myślał ze mam go gdzies i tyle

Gość Nata
1 minutę temu, Gość jakie wy tepe jestescie, napisał:

Sam jesteś szzzz mata, nie bedę pozwalała by ktoś myślał że mi źle i się tym jarał , mój zamiar to było to żeby myślał ze mam go gdzies i tyle

Gość Gosciowa
26 minut temu, Gość jakie wy tepe jestescie, napisał:

Tak, poziomem intelektualnym świecisz pisząc takie posty, uwierz mi Każdy po tym poście twój poziom intelektualny poznał i nikt nie ma wątpliwości jak bardzo niski on jest.