Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ty艣ka

Dlaczego tak jest

Polecane posty

Go艣膰 Ty艣ka

Nie piszcie mi o 偶adnych zdradach, bo to nie to.

Facet uwielwBIA艁 seks i teraz go nie potrzebuje. Nie ogl膮da polnoli, czasami patrzy na jakie艣 艂adne dziewczyny, ale to akurat jest normalne. M贸wi 偶e jest przem臋czony. I co ja mam zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ty艣ka

1,2,3 pr贸ba mikrofonu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Mnie od 艣rodka rozwala. Ja chc臋 seksu z facetem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Przecie偶 nie p贸jd臋 do seksshopu po wspomagacze, ani nie b臋d臋 szuka膰 nikogo na boku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Ja chyba zwariuje im bardziej chce o tym nie my艣le膰 tym bardziej mi to nie wychodzi 馃槖

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Cierpi臋 sobie 馃様

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Zanim poszli艣my do 艂贸偶ka po raz pierwszy min臋艂y ponad dwa miesi膮ce, wiem 偶e to szybko ale nas ci膮gn臋艂o do siebie. Oboje stracili艣my dziewictwo.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Jeste艣my ju偶 kilka lat razem, co mu mo偶e we mnie nie pasowa膰 馃様

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Sam mam podobnie ale od p贸艂 roku pracuje na dwa etaty i jak zaczynam o 8 rano to ko艅cz臋 cz臋sto o 22. W takim uk艂adzie na prawd臋 nie mam ochoty na seks i a偶 mi czasami g艂upio przy mojej kobiecie wieczorem ale co zrobi膰? Albo rybki albo akwarium, taka sytuacja to stan przej艣ciowy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Nie wydaje si臋 偶eby przej艣ciowy. On ucieka w prac臋. Jest coraz bardziej niech臋tnie do mnie nastawiony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Ty艣ka napisa艂:

Nie wydaje si臋 偶eby przej艣ciowy. On ucieka w prac臋. Jest coraz bardziej niech臋tnie do mnie nastawiony

U mnie to stan przej艣ciowy, a jak jest u Ciebie to nie wiem. Po prostu szczera rozmowa nic wi臋cej.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

M贸wi 偶e ma mas臋 problem贸w na g艂owie. Czuj臋 si臋 jak kul膮 u nogi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Czyli on jednak ju偶 mnie nie chce. Nie dociera to do mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
9 minut temu, Go艣膰 Ty艣ka napisa艂:

M贸wi 偶e ma mas臋 problem贸w na g艂owie. Czuj臋 si臋 jak kul膮 u nogi

A wzi臋艂a艣 pod uwag臋, 偶e mo偶e kur.... na prawd臋 ma sporo problem贸w na g艂owie i mo偶e lepiej go wspiera膰 i pom贸c mu z tego wyj艣膰? Odpu艣ci膰 ten seks na jaki艣 czas, bo to dodatkowa presja, kt贸r膮 na nim wywo艂ujesz? Mo偶e lepiej przesta膰 na jaki艣 czas my艣le膰 o sobie i pom贸c cz艂owiekowi, z kt贸rym si臋 zwi膮za艂a艣, a nie dok艂ada膰 mu problemy?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka
2 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

A wzi臋艂a艣 pod uwag臋, 偶e mo偶e kur.... na prawd臋 ma sporo problem贸w na g艂owie i mo偶e lepiej go wspiera膰 i pom贸c mu z tego wyj艣膰? Odpu艣ci膰 ten seks na jaki艣 czas, bo to dodatkowa presja, kt贸r膮 na nim wywo艂ujesz? Mo偶e lepiej przesta膰 na jaki艣 czas my艣le膰 o sobie i pom贸c cz艂owiekowi, z kt贸rym si臋 zwi膮za艂a艣, a nie dok艂ada膰 mu problemy?聽

Problemy ma te same co i ja bo to nasze wsp贸lne problemy. Ci膮gle go wspieram i t艂umacz臋, 偶e nie ma co si臋 martwi膰 na zapas.

Na jaki czas mam odpu艣ci膰 ten seks? Ostatnia rozmowa z nim na ten temat by艂a dwa lata temu i ja w 偶aden spos贸b nie naciskam. Staram si臋 by膰 dla niego zwyczajnie mi艂a i dobra.

Po prostu odejd臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
Przed chwil膮, Go艣膰 Ty艣ka napisa艂:

Problemy ma te same co i ja bo to nasze wsp贸lne problemy. Ci膮gle go wspieram i t艂umacz臋, 偶e nie ma co si臋 martwi膰 na zapas.

Na jaki czas mam odpu艣ci膰 ten seks? Ostatnia rozmowa z nim na ten temat by艂a dwa lata temu i ja w 偶aden spos贸b nie naciskam. Staram si臋 by膰 dla niego zwyczajnie mi艂a i dobra.

Po prostu odejd臋.

Nie poda艂a艣 w艂a艣ciwie wa偶nych informacji. Jak d艂ugo trwaj膮 problemy z seksem? To problemy czy on ma po prostu mniejsze potrzeby ni偶 Ty? Jak d艂ugo trwa taka sytuacja?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Nie poda艂a艣 w艂a艣ciwie wa偶nych informacji. Jak d艂ugo trwaj膮 problemy z seksem? To problemy czy on ma po prostu mniejsze potrzeby ni偶 Ty? Jak d艂ugo trwa taka sytuacja?聽

Problemy zacz臋艂y si臋 jakie艣 5lat temu. On ju偶 nie chce ze mn膮 seksu. Kiedy艣 si臋 kochali艣my i powiedzial 偶e chcia艂by 偶ebym by艂a jego kochank膮 a nie 偶on膮, 偶e chcia艂by wi臋cej....

Dlatego pod tym wzgl臋dem si臋 nie dogadamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Jest zaborczy. Wszystko w 艂贸偶ku ma by膰 tak jak on chce, albo wcale. Moje zdanie si臋 nie liczy. Dlatego mnie karze brakiem seksu, bo wie jak to lubi臋. Ale jestem twarda i nie odpuszczam. Jak nie mo偶e by膰 tak jak ja chc臋 to nie pozwol臋 si臋 pie&rzyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
7 minut temu, Go艣膰 Ty艣ka napisa艂:

Jest zaborczy. Wszystko w 艂贸偶ku ma by膰 tak jak on chce, albo wcale. Moje zdanie si臋 nie liczy. Dlatego mnie karze brakiem seksu, bo wie jak to lubi臋. Ale jestem twarda i nie odpuszczam. Jak nie mo偶e by膰 tak jak ja chc臋 to nie pozwol臋 si臋 pie&rzyc

Nie pozwoli艂bym sobie na 5 lat problem贸w w 艂贸偶ku. Rozumiem 2 czy 3 miesi膮ce i my艣la艂em, 偶e o takim problemie m贸wimy. 5 lat to chora sprawa i je艣li on nie widzi problemu, to nie jest w porz膮dku.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Nie pozwoli艂bym sobie na 5 lat problem贸w w 艂贸偶ku. Rozumiem 2 czy 3 miesi膮ce i my艣la艂em, 偶e o takim problemie m贸wimy. 5 lat to chora sprawa i je艣li on nie widzi problemu, to nie jest w porz膮dku.聽

Jakie艣 5 lat do ty艂u chcia艂am zrobi膰 co艣 "po swojemu" ale jemu si臋 to nie spodoba艂o i seks by艂 raz na tydzie艅 potem miesi膮c. Od dw贸ch lat nie ma wcale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Jakie艣 5 lat do ty艂u chcia艂am zrobi膰 co艣 "po swojemu" ale jemu si臋 to nie spodoba艂o i seks by艂 raz na tydzie艅 potem miesi膮c. Od dw贸ch lat nie ma wcale.

Ty powa偶nie m贸wisz? Od 2 lat nie uprawiacie seksu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka
3 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Ty powa偶nie m贸wisz? Od 2 lat nie uprawiacie seksu?

Wogole

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

M臋czy mnie to, wiem 偶e to tylko seks, ale jednak tego potrzebuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Wogole

Teraz to ja juz nie wiem czy sie smiac czy plakac. W sumie chyba nie mia艂bym ju偶 ani grama szacunku do siebie gdybym przez 2 lata b艂aga艂 kogo艣 o seks, a ten kto艣 by mi notorycznie od 2 lat odmawia艂. Spakowa艂bym swoje rzeczy i si臋 wyprowadzi艂 i tyle by mnie widzia艂a.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
2 minuty temu, Go艣膰 Ty艣ka napisa艂:

Nie, to nie jest tylko seks, to jest a偶 seks. Seks jest bardzo wa偶ny w naszym 偶yciu. Nawet w przysi臋dze ma艂偶e艅skiej jest uj臋ty jako obowi膮zek ma艂偶e艅ski. Obiecujemy sobie wierno艣膰 ale nie celibat. Jakbym nie chcia艂 uprawia膰 seksu ze swoj膮 partnerk膮, to bym od niej odszed艂 by by膰 w stosunku do niej w porz膮dku. To co on robi to jest terroryzm i tyle.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
3 minuty temu, Go艣膰 Ty艣ka napisa艂:

Druga sprawa, 偶e to si臋 nigdy nie zmieni. Mo偶e si臋 zmieni膰 na miesi膮c czy dwa, jak si臋 wyprowadzisz i wr贸cisz ale niestety, niekt贸rych dziur si臋 nie da za艂ata膰 i to jest w艂a艣nie taka dziura my艣l臋, 偶e powinna艣 to zaakceptowa膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Ja si臋 czuj臋 beznadziejnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka

Nie wiem dlaczego nie mog臋 podj膮膰 ostatecznej decyzji. Nie umiem tak 偶y膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
5 minut temu, Go艣膰 Ty艣ka napisa艂:

Ja si臋 czuj臋 beznadziejnie

Macie dzieci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Ty艣ka napisa艂:

Jestescie ma艂偶e艅stwem?

Udost臋pnij ten post