Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamikaaaadzeee

Wiecie jaki mają problem faceci a jaki kobiety kiedy idą do klubu na impreze?

Polecane posty

Gość kamikaaaadzeee

I to nie jest wyssane z palca bo praktycznie spotkałem się z tym za kazdym razem kiedy rozmawialem z jakas kolezanką..

a mianowicie, panienka, ktora wybiera sie do klubu na impreze "znowu ci goscie beda do mnie podchodzic, masakra... jak mnie to wkurza bla bla bla" one maja problem z tym, ze sa ciagle podrywane

z kolei jaki jest problem facetow? " po cholere mam tam isc skoro i tak nikogo nie poderwe..."

chyba nie trzeba komentowac tych dwoch sytuacji w jakiej sytuacji jest kobieta w zyciu a w jakiej facet? porownalbym to do glodnego wilka rzuconego w las ktory musi upolowac by przetrwac (facet) do ładnego kotka, ktory jest w ciepłym domu i ma jedzenie podkładane pod mordę (kobieta)

Gość Gość

Wý...e ma każdy na takie żale. Czy to problem innych że ktoś jest przegrywem? Nie sądzę.

Gość kamikadzeeee

moja kolezanka, taka nawet atrakcyjna, zalozyla konto na bado.. jaki byl efekt? codziennie po kilkanascie wiadomosci, setki polubien, non stop podrywana, propozycje spotkania, wszystko..

ja zalozylem konto, jaki efekt? przez 3 miesiace ANI JEDNEJ WIADOMOSCI, dziekuje dobranoc

Gość gość111

Żale spermiarza. Poza tym nie do wszystkich kobiet faceci podchodza stadami, uwierz. Do tych skromniejszych, grubszych, nie posiadających typowo ładnej buźki nie uderzają prawie wcale lub wcale.

Gość Gość

Bardzo ale to bardzo sie mylisz, a Twoje myślenie jest dziecinne. 

Gość Gdyby

Ja chodzę potańczyć bo lubię jak poznam kogoś to fajnie jak nie to i tak jestem nasycona. To dziwne chodzić dokądś i na celu mieć kogoś poznać chyba że to klub randek w ciemno. Trzeba robić co się lubi i w ten sposób poznawać nowe osoby

Gość gość111
Przed chwilą, Gość Gdyby napisał:

To dziwne chodzić dokądś i na celu mieć kogoś poznać chyba że to klub randek w ciemno. Trzeba robić co się lubi i w ten sposób poznawać nowe osoby

Większość chłopów chyvba chodzi do klubów tylko po to by poznać tam łatwą panienkę, która szybko im się udostępni, w wersji bardziej przyzwoitej poszukują kobiety do związku (takich zapewne jest znacznie mniej).

Gość kamikadzeeee
4 minuty temu, Gość gość111 napisał:

Żale spermiarza. Poza tym nie do wszystkich kobiet faceci podchodza stadami, uwierz. Do tych skromniejszych, grubszych, nie posiadających typowo ładnej buźki nie uderzają prawie wcale lub wcale.

ja nawet nie mowie o tych super panienkach, ale nawet te przecietna, zawsze ktos tam raz na jakis czas podbije.. zawsze

Gość Prawdziwy mezczyzna

1. Faceci chodzą do klubu po to aby poderwać kobietę, często nawet jak są zonaci. Jak się uda to się uda a jak nie to świat się nie zawali. Gwoździem wieczory jest u tak alkohol. I tu pierwsza zasada. IDZIESZ PO TO ABY SIE DOBRZE BAWIC.

2.  O ile dla facetów to jest kwestia podwrwania "jakiejś " tam panienki to kobiety często chodzą tam z nadzieją na spotkanie tego jedynego. Więc mają gorzej, czym większe nadzieję tum większe rozczarowanie.

3. Odkąd znowu pojawiła się na rynku matrymonialnym :))) słyszałem setki opowiadań typu "żaden normalny nie podejdzie". Więc one mają dosyć tych chorobowych facetów ale na fajnych wyczekuja jak dzdzownica deszczu. Przy czym dla każdego daj e to coś innego. Często też słyszę że Ci fajni się boją podejść, ale to świadczy o nich tylko. 

Może i racja, tylko raz byłam na potańcówce i trochę tak to wyglądało... Dlatego wolę kluby w których można posłuchać dobrej muzyki : ) 

Gość Gość

Niektóre kobiety idą się zabawić a nie dla męskiego bydła które tam się znajduje. Cały świat się wokół was nie kręci. Chyba że jest to świat waszych patologicznych matek które wychowują takie męskie dna . 

Gość gość111
2 minuty temu, Gość kamikadzeeee napisał:

ja nawet nie mowie o tych super panienkach, ale nawet te przecietna, zawsze ktos tam raz na jakis czas podbije.. zawsze

Dla was pzeciętna to ładna dziewczyna. Pamiętam jak byłam młodsza, nie miałam nadwagi to faktycznie podbijali do mnie w klubach różni goście - często niżsi ode mnie (a jestem niska), tęgawi, łysawi, nieraz sporo starsi, o "urodzie" twarzy nie wspomnę. A jak przytyłam to tacy panowie choć poziomem atrakcyjności nadal nieco bym imch przewyższała nie podchodzą, bo dla nich jestem gruba bela, to palcem w bucie w moim kierunku nie kiwną. Wyżej sr/acie niż du/pska macie, zakłamujecie rzeczywistość i robicie z siebie biedne poszkodowane żuczki, ot co.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Niektóre kobiety idą się zabawić a nie dla męskiego bydła które tam się znajduje. Cały świat się wokół was nie kręci. Chyba że jest to świat waszych patologicznych matek które wychowują takie męskie dna . 

No właśnie.  "Bawimy się jak damy, a jak nie damy to się nie bawimy". 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość111 napisał:

Dla was pzeciętna to ładna dziewczyna. Pamiętam jak byłam młodsza, nie miałam nadwagi to faktycznie podbijali do mnie w klubach różni goście - często niżsi ode mnie (a jestem niska), tęgawi, łysawi, nieraz sporo starsi, o "urodzie" twarzy nie wspomnę. A jak przytyłam to tacy panowie choć poziomem atrakcyjności nadal nieco bym imch przewyższała nie podchodzą, bo dla nich jestem gruba bela, to palcem w bucie w moim kierunku nie kiwną. Wyżej sr/acie niż du/pska macie, zakłamujecie rzeczywistość i robicie z siebie biedne poszkodowane żuczki, ot co.

To dlaczego nie związałas się z kimś jak byłaś jeszcze szczupła. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

No właśnie.  "Bawimy się jak damy, a jak nie damy to się nie bawimy". 

Przykro mi że taki obraz kobiety wyniosłes z domu.

Gość gość111
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nikt odpowiedni się nie trafił. Spotykałam się z roszczeniowymi typami, którym marzyła się laska i nie umieli mnie docenić. Teraz to nawet na takie coś nie mam szans - bo za gruba.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość111 napisał:

Nikt odpowiedni się nie trafił. Spotykałam się z roszczeniowymi typami, którym marzyła się laska i nie umieli mnie docenić. Teraz to nawet na takie coś nie mam szans - bo za gruba.

"Mama, mama ostrzegała

Będziesz sama, sama wianki zaplatala

.............

Głupia myślała, że ma jeszcze na to czas".

Gość gość111

"Mama, mama ostrzegała

.............

Moja mama jest mądrą kobietą a nie zaściankową zabobonną babą wychowaną w zapadłej wsi w której psy du/pami szczekajO.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

"Mama, mama ostrzegała

.............

Ileż inspiracji może z disko polo wyciągnąć prosty człowiek. Aż się wzruszyłam . I to na trzeźwo. 

Gość gość111

"Mama, mama ostrzegała

.............

Moja mama jest mądrą kobietą a nie zaściankową zabobonną babą wychowaną w zapadłej wsi w której psy du/pami szczekajO.

Gość gość111

"Mama, mama ostrzegała

.............

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość111 napisał:

No to jak jesteś taka naj, to co narzekasz że faceci nie chcą grubych. A nie chcemy i co nam zrobisz? He?

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

"Mama, mama ostrzegała

.............

🤣🤣🤣🤣🤣😉😉😉

Gość Prawda
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

No to jak jesteś taka naj, to co narzekasz że faceci nie chcą grubych. A nie chcemy i co nam zrobisz? He?

Ale kogo obchodzi kogo chce jakiś tqn brzydki biedak? Wuluzuj koles bo brzydcy i biedni nas nie interesują. 

Gość gość111
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie narzekam, tylko po co to pier/dolenie jak to do każdej podchodzą watahy samców? No tłumaczę jak krowie na rowie, że nie do każdej. A nawet do ładnych podchodzi mnóstwo niezbyt atrakcyjnych - co to niby za cymes?

Gość Gość

Kobieta idzie do klubu potańczyc,  a nie na podryw.  To wam sper.miarzom sie ubzduralo,  że klub = łatwo dostepny seks. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Kobieta idzie do klubu potańczyc,  a nie na podryw.  To wam sper.miarzom sie ubzduralo,  że klub = łatwo dostepny seks. 

Chyba te do 22 roku życia. Starsze idą żeby dac tyłka

Gość yeti
1 godzinę temu, Gość gość111 napisał:

Przytyłaś bo co? 

Gość gumowy miś
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

księcia szukała, jak każda

Gość tentam
1 godzinę temu, Gość gość111 napisał:

Czemu gruba? zapuściłaś się z samotności? ponoć kobiety żrą jak mają depresje