Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Do osób samotnych, czemu nie pójdziecie na spacer, tylko przesiadujecie na tym forum?

Polecane posty

Gość gosc

Do osób samotnych, czemu nie pójdziecie na spacer, tylko przesiadujecie na tym forum?

Gość Tom

Często chodzę na spacery, no i co mi to daje? Nikogo nigdy nie poznałem w ten sposób.

Nie będę przecież zaczepiał obcych dziewczyn, no i mnie też żadna nigdy nie zaczepiła, a to znak że się żadnej nie podobam więc muszę się pogodzić z samotnością

przecież dziś byłem 9km, codziennie w tym tygodniu byłem tak mi jakoś odwaliło ale po mniej, w parku po ciemku :). Myślisz, że to coś daje? Chyba by trzeba byc komikiem, zabawiaczem i zaczepiaczem wszytkich kobiet, żeby kogoś poznać. I to w większym mieście a nie takim opustoszałym.

Gość Wisienka
41 minut temu, Gość gosc napisał:

Bo jest zimno i jest noc? po nocy mam lazic i szukac faceta???

Gość gość

Bo jak idę na spacer to lezie za mną od 1 do grupy facetów. Czasem jedzie za mną samochód wzdłuż chodnika. Dawniej próbowałam pytac dlaczego to robią i spotkałam się ze straszną agresją. Nie wiem dlaczego mnie to spotyka, boję się, zostaję w domu i nie mam zadnego ruchu na świeżym powietrzu, a za jakiś czas ze soba skończę. 

Oby ta niesprawiedliwość wróciła do was w postaci raka, przesladowania i nieszczęścia. 

Gość gość

Przeklinam tych którzy rzucili na mnie jakieś pomówienia i bawią się moim zaszczuciem i strachem. Niech wasze dzieci cierpią niezasłużenie tak jak ja. Oby wszystkie pieniądze jakie za to dostajecie, zamieniły się wam w komórki rakowe.  Jestem bezbronna, ale moja  krzywda wróci do was i zniszczy wam życie. 

Gość Tusbsb

A co mi da spacer ? I tak żadna nie podbije z bajerem

Gość gość
19 minut temu, Gość Tusbsb napisał:

A co mi da spacer ? I tak żadna nie podbije z bajerem

Ja bym podbiła ale skoro chodzisz kanałami to jak mam to zrobić? Przecież się nie rozerwię.

Gość vvv

Codziennie chodzę, i co z tego?