Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaa

Czy wypada prosić

Polecane posty

Gość Onaa

Przełożoną o to żeby dopisała mnie na czarną listę ludzi do zwolnienia? Czy po prostu lepiej samej złożyć wypowiedzenie. I tak chce to zrobić, a z tego co wiem kazdy przelozony z danego obszari mial wyznaczyc kogos do zwolnienia i moja przel tego nie zrobila. Moja praca nie jest pewna,  mam jej juz dosc. Mam pewne plany ale gdyby cos nie wyszlo to chcialabym chociaz miec prawo do zasilku chociaz na jeden miesiac. A zwalniajac sie sama czy za porozumieniem stron nie mam prawa do niego. 

Gość Jhhh

Wypada chyba

Gość Kiss
21 godzin temu, Gość Onaa napisał:

Przełożoną o to żeby dopisała mnie na czarną listę ludzi do zwolnienia? Czy po prostu lepiej samej złożyć wypowiedzenie. I tak chce to zrobić, a z tego co wiem kazdy przelozony z danego obszari mial wyznaczyc kogos do zwolnienia i moja przel tego nie zrobila. Moja praca nie jest pewna,  mam jej juz dosc. Mam pewne plany ale gdyby cos nie wyszlo to chcialabym chociaz miec prawo do zasilku chociaz na jeden miesiac. A zwalniajac sie sama czy za porozumieniem stron nie mam prawa do niego. 

Masz prawo do zasiłki jak się sama zwolnisz, ciołku. Ale po 3 mcach. 

Gość Onaa

Dzwoniłam do urzędu i powiedzieli mi że nie mam prawa do żadnego zasiłku i że gdyby zwolnił mnie pracodawca za wypowiedzeniem to owszem.