Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaburzona natura

Czym bardziej wykształcona kobieta ty większa szansa że jest samotna

Polecane posty

Gość taki obraz wasz
7 godzin temu, Gość Gościa bi napisał:

są bardziej pasjonujące rzeczy niż życie z mężczyzną.

Dla nas też istnieją bardziej pasjonujące rzeczy niż życie z kobietą, ale mimo to kochamy was i chcemy w tym związku być.

1 minutę temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Dla nas też istnieją bardziej pasjonujące rzeczy niż życie z kobietą, ale mimo to kochamy was i chcemy w tym związku być.

To nie tak. Ja mysle , ze obie plcie ciagna do siebie wzajemnie. Tyle , ze warunki spoleczne i narzut kulturowy stwarzaja uklad bardziej konkurencyjny niz przyjacielski i wzajemne niezrozumienie..

Gość taki obraz wasz
1 minutę temu, ZUZANNA napisał:

To nie tak. Ja mysle , ze obie plcie ciagna do siebie wzajemnie. Tyle , ze warunki spoleczne i narzut kulturowy stwarzaja uklad bardziej konkurencyjny niz przyjacielski i wzajemne niezrozumienie..

Nie tyle warunki społeczne, co politycy (zwłaszcza lewactwo) i ich nakręcanie jednych przeciwko drugim.

1 minutę temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Nie tyle warunki społeczne, co politycy (zwłaszcza lewactwo) i ich nakręcanie jednych przeciwko drugim.

Nie. To trwa od wiekow. Nie ma zadnego zwiazku z systemem politycznym. Juz bardziej z dominacja kosciola.

Gość taki obraz wasz
4 godziny temu, ZUZANNA napisał:

Nie. To trwa od wiekow. Nie ma zadnego zwiazku z systemem politycznym. Juz bardziej z dominacja kosciola.

Co ma kościół do tego, skoro większość Polaków jest wierząca tylko na papierze?

Nie, to zaczęło się dopiero niedawno. Dopiero teraz kobiety zaczęły nienawidzić mężczyzn i obwiniać ich o wszystko.

Gość Ona
14 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Bo chcecie seksu. Nie ma zadnej milosci.  Znajdz mi faceta,  ktory Nie bedzie potrzebowal seksu to wtedy pogadamy hipokryto. 

Gość Gość
10 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Co ma kościół do tego, skoro większość Polaków jest wierząca tylko na papierze?

Nie, to zaczęło się dopiero niedawno. Dopiero teraz kobiety zaczęły nienawidzić mężczyzn i obwiniać ich o wszystko.

Kiedy nam zadoscuczynicie podłe istoty za stulecia uciemieżania kobiet?

Chcemy rekompensaty za grzechy waszych meskich przodkow!  Za te wszystkie lata kiedy kobieta byla tylko klaczą rozpłodową,  skur.wiele! Powinniscie wszyscy zdechnąć...

Gość Gość

Odp. na pytanie w tytule: tak, faceci się boją wykształconych kobiet. Nie wszyscy, ale wielu tak. Trudniej zrobić z takiej posłuszną kurkę.

PS nie jestem kobietą.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Odp. na pytanie w tytule: tak, faceci się boją wykształconych kobiet. Nie wszyscy, ale wielu tak. Trudniej zrobić z takiej posłuszną kurkę.

PS nie jestem kobietą.

Głupota nie docenia mądrości 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Ona napisał:

Bo chcecie seksu. Nie ma zadnej milosci.  Znajdz mi faceta,  ktory Nie bedzie potrzebowal seksu to wtedy pogadamy hipokryto. 

Miłość i seks mogą iść w parze dziwna babo.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

PS nie jestem kobietą.

Bo jesteś ograniczonym tłukiem.

Gość vvv
9 godzin temu, Gość Ona napisał:

Zgłaszam się.

Dla mnie uczucie jest o wiele ważniejsze niż seks. Nie potrafiłbym uprawiać seksu z kimś, kogo nie kocham.

Gość vvv
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Miłość i seks mogą iść w parze dziwna babo.

O to to.

Gość taki obraz wasz

To nie do końca tak. Mężczyźni unikają inteligentnych kobiet ze względów bezpieczeństwa. Taka kobieta najczęściej doskonale wie, jak zniszczyć mężczyźnie życie. To właśnie taka kobieta najczęściej będzie wyżywać się na swoim partnerze, krytykować go za wszystko, a na koniec zabierze cały majątek i dzieci.

Gość Gość
5 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

To nie do końca tak. Mężczyźni unikają inteligentnych kobiet ze względów bezpieczeństwa. Taka kobieta najczęściej doskonale wie, jak zniszczyć mężczyźnie życie. To właśnie taka kobieta najczęściej będzie wyżywać się na swoim partnerze, krytykować go za wszystko, a na koniec zabierze cały majątek i dzieci.

Co za bzdury, piszesz z własnego doświadczeniaz

Gość Gość
7 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Bądź kochajacym mężem i ojcem a nie będzie problemu, jak chcesz manipulować i niszczyć kobietę, to n8c dziwnego, że bierzesz głupsza od siebie, by to się udało. 

Gość taki obraz wasz
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Co za bzdury, piszesz z własnego doświadczeniaz

Niestety takie sytuacje coraz częściej się zdarzają. A prokobiece sądy to przyklepują. Mężczyzna starający się o opiekę nad dzieckiem po rozwodzie musi się bardzo postarać, by tę opiekę otrzymać. Nawet jeśli dzieci twierdzą, że wolą być z ojcem, to sądy mają to w dvpie. Czasem nawet to, że matka jest alkoholiczką/narkomanką, nie jest wystarczającym powodem, by dać dzieci ojcu. Dla sądów matka zawsze będzie lepiej zajmować się dziećmi niż ojciec.

Gość taki obraz wasz
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bądź kochajacym mężem i ojcem a nie będzie problemu, jak chcesz manipulować i niszczyć kobietę, to n8c dziwnego, że bierzesz głupsza od siebie, by to się udało. 

No właśnie kochający mężowie i ojcowie są traktowani przez kobiety tak, jak opisałem.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

No właśnie kochający mężowie i ojcowie są traktowani przez kobiety tak, jak opisałem.

Mądry mężczyzna potrafi wybrać kobietę do życia, ktoraz kocha i szanuje a ona jego.

Gość Soii
18 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Madra tak nie robi, tak robia reptilianskie larwice

Gość taki obraz wasz
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Mądry mężczyzna potrafi wybrać kobietę do życia, ktoraz kocha i szanuje a ona jego.

Mądre kobiety potrafią bardzo dobrze udawać, to raz.

Dwa, kobiety rzadko kiedy szczerze kochają. Większość kobiet potrafi kochać tylko zwierzęta oraz swoje dzieci.

Gość Gosc
15 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Dwa, kobiety rzadko kiedy szczerze kochają. Większość kobiet potrafi kochać tylko zwierzęta oraz swoje dzieci.

Nie jestem mądra ale się zgodzę ze wole zwierzęta i koleżanki od mężczyzn, jakoś mniej wymagają i nie nudzę się z nimi, nie trzeba deklarowac miłości na całe życie i seksu po miesiącu znajomości. Z tym ze ja jakaś upośledzona emocjonalnie, wydaje mi się ze jak facet powie ze kocha ze to miłość jak sraczka to większość kobiet rozlozyloby nogi a we mnie to zbyt entuzjazmu nie wzbudza. Nie mowie nie, ale do uczuc sie nie można zmusić. 

Gość Gosc
15 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Nie jestem mądra ale się zgodzę ze wole zwierzęta i koleżanki od mężczyzn, jakoś mniej wymagają i nie nudzę się z nimi, nie trzeba deklarowac miłości na całe życie i seksu po miesiącu znajomości. Z tym ze ja jakaś upośledzona emocjonalnie, wydaje mi się ze jak facet powie ze kocha ze to miłość jak sraczka to większość kobiet rozlozyloby nogi a we mnie to zbyt entuzjazmu nie wzbudza. Nie mowie nie, ale do uczuc sie nie można zmusić. 

Gość taki obraz wasz
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

nie trzeba deklarowac miłości na całe życie i seksu po miesiącu znajomości.

Ja tego nie wymagam.

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

wydaje mi się ze jak facet powie ze kocha ze to miłość jak sraczka to większość kobiet rozlozyloby nogi

tylko jeśli powie to przystojniak

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

a we mnie to zbyt entuzjazmu nie wzbudza.

Dobrze to o tobie świadczy.

Gość Gość

To nie chodzi o strach tylko o to że życie z taka kobieta jest mało atrakcyjne. Wykształcona kobieta prawdopodobnie będzie chciała robić karierę i po co mi wtedy taka żona? Mam inna wizję związku i tyle i wiem że nie jestem sam w tym pogladzie. 

Gość Lorenzo01

To nie kwestia wyksztalcenia. Niech sobie robi kariere, o ile jeszcze znajdzie czas dla Ciebie. 

To kwestia charakteru. Poznalem w zyciu pare prawniczek, lekarek, pan prezes. W wiekszosci byly nudne jak flaki z olejem, zmeczone albo wypalone ciagla robota. Zero bylo w nich tej dziewczecej, pozytywnej energii, ktora tak faceci sobie cenia.

Gość Gość
Dnia 25.11.2019 o 05:14, Gość laura napisał:

Niech zgadnę Autorko, a Ty to pewnie ta mniej wykształcona?

A co do tematu, to akurat bzdura, popatrz na Małgorzatę Rozenek choćby, wykształcona, po prawie, sławna, może nie piekność, ale z pewnościa atrakcyjna i ma męża, zresztą już drugiego.

Kolejna Anna Starmach, piekna, kobieta sukcesu, po prestiżowej szkole w Paryżu, 2 lata temu wyszła za mąż.

Magdalena Ogórek, też atrakcyjna, doktor nauk humanistycznych jest mężatką. Więc da się, tylko takie kobiety wybierają sobie na facetów lepsze partie, a nie byle jakich Januszów, czy przeciętnych facetów.

Akurat Rozenek to wzięła największego prostaka jaki się koło niej kręcił. Musi mieć facet inne zalety, że chce z nim być. Co do reszty w pełni się zgodzę mądra dziewczyna nie chce byle kogo a ponieważ w ostatnich latach kobiety zaliczyły spektakularny progress to wiele babek ok 30 urodzin jest samych. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że durne Karyny też czasem by pognały swoich Januszów ale są od nich zależne ekonomicznie i społecznie. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Lorenzo01 napisał:

To nie kwestia wyksztalcenia. Niech sobie robi kariere, o ile jeszcze znajdzie czas dla Ciebie. 

To kwestia charakteru. Poznalem w zyciu pare prawniczek, lekarek, pan prezes. W wiekszosci byly nudne jak flaki z olejem, zmeczone albo wypalone ciagla robota. Zero bylo w nich tej dziewczecej, pozytywnej energii, ktora tak faceci sobie cenia.

A Ty z tych widzę co kobieta do śmierci ma Ciebie zabawiac? Witaj w życiu dorosłych, które zwykle jest dosc nudne

Gość ktoś
Dnia 24.11.2019 o 19:07, Gość zaburzona natura napisał:

Czym bardziej wykształcona kobieta ty większa szansa że jest samotna bo walczy pod góre z naturalnym porządkiem natury że kobieta ma być podwładna facetowi.... ale na szczęście taka genetyka wyginie selekcją naturalną

Bo kurde nie wytrzymam. 

Im bardziej wykształcona (nie: czym)

naturalnym porządkiem natury - a jaki ma byc porządek natury, nienaturalny?

kobieta ma być podwładna facetowi - podporządkowana jesli już, a tak w ogóle to jakim prawem? 

genetyka to dziedzina biologii, gałąź nauki ma wyginąć???

Naucz sie najpierw wypowiadać poprawnie zanim zaczniesz się mądrzyć, de.bilko czy tam de.bilu. 

Szkoda że głupota się pleni i nie ginie śmiercią naturalną. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Taaa Lorenzo,dla Ciebie nudna to taka co na pierwszej randce nie chce ciebie przelecieć A przynajmniej nie pójdzie się maca. To o czym my mówimy. Nie dla Ciebie dorosłe kobiety na poziomie, z którymi najpierw trzeba porozmawiać.  Dla Ciebie pustaki co szybciej ściągają majtki niż pytają jak masz na imię