Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojejku

Starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość Margaret
19 minut temu, Gość Gostek napisał:

Sama sobie liżesz? To że pies sam sobie jaja liże to rozumiem, ale ty ??

Nie, kochanek,

Gość Gostek
Przed chwilą, Gość Margaret napisał:

Nie, kochanek,

Ja gdybym cię lizał, /musiałabyś wiele kryteriów spełniać/ to ja decydowałbym jaką, wolę owłosioną - KOBIECĄ  nie noworodka.

Gość Margaret
18 minut temu, Gość Gostek napisał:

Ja gdybym cię lizał, /musiałabyś wiele kryteriów spełniać/ to ja decydowałbym jaką, wolę owłosioną - KOBIECĄ  nie noworodka.

Gdybyś ty spełniał moje kryteria, skłonna byłabym do lekkiego zarostu😜

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość Kasia napisał:

Nie wiem dlaczego?Poprostu mnie podniecają,może dlatego,ze sa doświadczeni w sprawie seksu,bardzo czuli,wiedzą co kobieta potrzebuje i potrafią ja zaspokoić.Ostatnio miałam faceta który był starszy o 20 lat.Był cudowny w łóżku jak teraz o tym myślę to mam orgazm.

Zastanawiam się co kieruje kobietami ze godzą się na seks z takim facetem. Czy ogolnie brakuje Ci czulosci? Nigdy nie otrzymalas jej od mężczyzny w swoim wieku? Masz złe zdanie o sobie i dlatego Szukasz takiego starszego dobrotliwego dziadka?

Gość Kar
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Zastanawiam się co kieruje kobietami ze godzą się na seks z takim facetem. Czy ogolnie brakuje Ci czulosci? Nigdy nie otrzymalas jej od mężczyzny w swoim wieku? Masz złe zdanie o sobie i dlatego Szukasz takiego starszego dobrotliwego dziadka?

Tez mnie to dziwi, bo my mamy inaczej męzczyźni szczególnie w młodym wieku mają tak rozbuchaną żądzę seksu, że chcą każdej a starsza od nich jawi się jak marzenie o wyuzdanym seksie. Dla młodych chlopaków wszystko co seksowne jest upragnione, ale czemu młoda dziewczyna chce starszego tego tez nie roxumiem. To nie ma sensu.

Gość Ojejku
4 godziny temu, Bolek napisał:

Ponoć mają na to wpływ relacje z ojcem a raczej ich brak, gdy poprostu dziewczyna wychowywała się bez ojca.

Ja akurat mam ojca.Zresztą bardzo dobrego i relazje z nim też dobre.Młodych nie lubię bo w łóżku raczej myślą o sobie.A straszy facet jest doświadczony bardziej.Niejeden facet po 50tce wygląda lepiej niż 40 latek.

Gość Margaret
10 minut temu, Gość Ojejku napisał:

Ja akurat mam ojca.Zresztą bardzo dobrego i relazje z nim też dobre.Młodych nie lubię bo w łóżku raczej myślą o sobie.A straszy facet jest doświadczony bardziej.Niejeden facet po 50tce wygląda lepiej niż 40 latek.

Zgadza się, młody facet to sprinter,a starszy to maratończyk, nie myśli tylko o sobie,wie jak dogodzić,

Gość Margaret
16 minut temu, Gość Ojejku napisał:

Zgadza się, młody facet to sprinter a starszy to maratończyk, nie myśli tylko o sobie, wie jak to robić żeby wspominać go długo

Gość Karla

Tez marże o starszym. Chce mu loda zrobic.

Gość Gostek
7 minut temu, Gość Karla napisał:

Tez marże o starszym. Chce mu loda zrobic.

Myślisz że samym lodem byś go zadowoliła? Co jakby cię chciał ot tak po ludzku zerżnąć? 😉