Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incel

Dowiedziałem się że jestem incelem

Polecane posty

Gość incel

Dowiedziałem się od pewnej osoby że jestem incelem nie ruszyło mnie to dopóki nie wpisałem w neta 
i faktycznie nim jestem... mimo starań i spotkań nie dam rady się związać z kobietą bo moja twarz jest brzydka daje sobie 2-3/10 

i nie piszcie mi że charakter jest najważniejszy bo wygląd jest najważniejszy kasa a później charakter tak to wygląda w oczach kobiet

a i jeszcze nawet jak podchodzę do dziewczyn o coś zapytać np. w urzędzie czy gdziekolwiek np. o odjeżdżający autobus to praktycznie zawsze mają tzw. "bitch face" 
poza tym raz mi jedna powiedziała że wyglądam jak jakiś gość z facetów do wzięcia

Mężczyzna musi podobać się kobiecie ale to nie oznacza że musi być podobny do Adonisa. Są mężczyźni brzydcy a seksowni np. Jean Reno ale są też przystojni i aseksualni np. Colin Farrell

6 minut temu, Argen napisał:

Jeżeli nie masz w sobie nienawiści do kobiet za bycie samotnym, to nie jesteś incelem.

Ladne. W druga strone dziala to chyba dokladnie tak samo.

Podobno facet wystarczy jak jest choć trochę ładniejszy od diabła a jakie to ma pokrycie z rzeczywistością to nie wiem.

Urody wymaga sie od kobiet a nie od mezczyzn.

Gość Ona
2 godziny temu, ZUZANNA napisał:

Urody wymaga sie od kobiet a nie od mezczyzn.

Nieprawda. Po co bzdury piszesz? Jeśli ty nie wymagasz to twoja sprawa. Ale mnóstwo kobiet wymaga. I ma do tego święte prawo. 

Gość Incel

jak mnie to w...ia że jestem taki brzydki przez to mam prze...e od zawsze szczególnie u kobiet 

Gość Gość

Każdy chłopak mówi że jestem ładna, mam dobry zawód, pomimo to żaden nie myślał o związku ze mną. 

Chyba muszę być naprawdę odpychająca 😞

Więc nie przejmuj się. Tu nie chodzi o wygląd całkiem. 

Gość Gość

Każdy chłopak mówi że jestem ładna, mam dobry zawód, pomimo to żaden nie myślał o związku ze mną. 

Gość Incel
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Właśnie chodzi o wygląd...nie myśleli o związku z tobą bo wiedzą że się nie spodobają tobie...dlatego.  Sam nawet nie zarywam do kobiet wyżej 5/10 bo wiem że i tak nie mam szans