Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 😍😍😍

Zakochanie

Polecane posty

Gość 😍😍😍

Super uczucie !

Gość K4k

Pod warunkiem, że odwzajemnione...heh..

Gość ???
6 godzin temu, Gość 😍😍😍 napisał:

Super uczucie !

To cierpienie 😪😪😪

Gość gość
1 minutę temu, Gość ??? napisał:

To cierpienie 😪😪😪

Źle do tego podchodzisz. Sama skazujesz się na cierpienie. Gdybym ja cierpiała za każdym razem gdy się zakocham to przestałabym żyć, bo ja jestem okropnie kochliwa. Zakochaj się dla siebie to i światopogląd się zmieni. Sama rozumiesz o co chodzi.

Gość Gosc
16 minut temu, Gość gość napisał:

Źle do tego podchodzisz. Sama skazujesz się na cierpienie. Gdybym ja cierpiała za każdym razem gdy się zakocham to przestałabym żyć, bo ja jestem okropnie kochliwa. Zakochaj się dla siebie to i światopogląd się zmieni. Sama rozumiesz o co chodzi.

😂

Gość Gość

Ah te baby...

Gość Gość

Ah te baby...

Gość obyście zdechli bydło

Dalej na forum są  podszywacze np temat Alicjo w krainie czarów nik 35 minut temu .................................... temat zablokowany

Gość Gość
Przed chwilą, Gość obyście zdechli bydło napisał:

Dalej na forum są  podszywacze np temat Alicjo w krainie czarów nik 35 minut temu .................................... temat zablokowany

Jestes psychiczna. Życzysz takich rzeczy z powodu tematu trolla.

Gość Gooość.
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jestes psychiczna. Życzysz takich rzeczy z powodu tematu trolla.

A może to on, a nie ona? Ciężko określić mi te forum jednym zdaniem. Najgorsze w tym wszystkim jest brak szacunku do rozmówcy. Z czego to się bierze? 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gooość. napisał:

A może to on, a nie ona? Ciężko określić mi te forum jednym zdaniem. Najgorsze w tym wszystkim jest brak szacunku do rozmówcy. Z czego to się bierze? 

Wychowanie jak i oteczenie jest powodem braku szacunku.

Gość Gooość.
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tak z pewnością masz rację chociaż uważam, że każdy z nas ma swój rozumek i jakieś zasady moralne. Środowisko w jakim zostaliśmy wychowani i przybywamy nie powinno nam przekrzywiać kręgosłupa moralnego. Trochę empatii jeszcze nikogo nie zabiło. 

Miłego dnia 

Gość przemyśleń życzę
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Zmieniłbyś zdanie ,gdyby Cię nękano-śledzono,podsłuchiwano,zakładano tematy np.naiwna ja i wiele innych. Przychodzi taki moment <że życzysz źle oprawcom. Powstrzymaj się od diagnoz typu psychiczna , noże ty się kiedyś taka/ki staniesz w wyniku działań pseudo ludzi,którzy bardzo się starali by mi się to stało ale się nie udało.Miłego dnia. życie wokół was nie jest sielskie są kanalie ,które niszczą innych. Zwróć uwagę może mija Cię zapłakana dorosła osoba,potwornie smutna może jest ofiarą takiego bydła.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gooość. napisał:

Tak z pewnością masz rację chociaż uważam, że każdy z nas ma swój rozumek i jakieś zasady moralne. Środowisko w jakim zostaliśmy wychowani i przybywamy nie powinno nam przekrzywiać kręgosłupa moralnego. Trochę empatii jeszcze nikogo nie zabiło. 

Miłego dnia 

Tak zachowują się osoby które siedzą w ukryciu i nie mają swojego życie, żadnych poważnych obowiązków, a empatia jest im obca. Dziękuję, Tobie również miłego dnia

Gość Gosc
8 minut temu, Gość przemyśleń życzę napisał:

Zmieniłbyś zdanie ,gdyby Cię nękano-śledzono,podsłuchiwano,zakładano tematy np.naiwna ja i wiele innych. Przychodzi taki moment <że życzysz źle oprawcom. Powstrzymaj się od diagnoz typu psychiczna , noże ty się kiedyś taka/ki staniesz w wyniku działań pseudo ludzi,którzy bardzo się starali by mi się to stało ale się nie udało.Miłego dnia. życie wokół was nie jest sielskie są kanalie ,które niszczą innych. Zwróć uwagę może mija Cię zapłakana dorosła osoba,potwornie smutna może jest ofiarą takiego bydła.

Ja to przechodziłem może nie w tym miejscu a realnym życiu przez kobiete która sobie myślała że wszystko jej można. Teraz boi się mnie spotkać. Nie bój się jesteś silna a to napewno minie. Tak zachwują się ludzie bez jakichkolwiek zasad. Nie smuć się, wierzę że wszystko ma swój koniec.

Gość Gooość.
1 minutę temu, Gość przemyśleń życzę napisał:

Nie rozumiem na takie oskarżenia trzeba mieć dowody. Radziłabym żebyś to w logiczny sposób przemyślała ponieważ to co piszesz wydaje się abstrakcyjne. Takie myślenie może doprowadzić Cię do załamania nerwowego, a o innych schorzeniach nie wspomnę. Jeżeli nie podołasz sama wyciszyć się to sięgnij po środki farmakologiczne Nervomix itp., a w ostateczności udaj się do specjalisty (każdy z nas może zbłądzić, to nie wstyd) Martwię się bo taki stan umysłu może zniszczyć Tobie życie. 

Trzymaj się cieplutko 🤗

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gooość. napisał:

Nie rozumiem na takie oskarżenia trzeba mieć dowody. Radziłabym żebyś to w logiczny sposób przemyślała ponieważ to co piszesz wydaje się abstrakcyjne. Takie myślenie może doprowadzić Cię do załamania nerwowego, a o innych schorzeniach nie wspomnę. Jeżeli nie podołasz sama wyciszyć się to sięgnij po środki farmakologiczne Nervomix itp., a w ostateczności udaj się do specjalisty (każdy z nas może zbłądzić, to nie wstyd) Martwię się bo taki stan umysłu może zniszczyć Tobie życie. 

Trzymaj się cieplutko 🤗

Żadnych środków jej nie polecaj, jest dość silna i sama da sobie świetnie rade!! Żeby to było ostatni raz 😉 wiara w siebie jest największym lekiem

Gość Gooość.
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Żadnych środków jej nie polecaj, jest dość silna i sama da sobie świetnie rade!! Żeby to było ostatni raz 😉 wiara w siebie jest największym lekiem

Chciałam jedynie pomóc bo doskonale wiem jak żyje się w własny świecie iluzji. Nie miałam potrzeby zażywania środków farmalogicznych jednak pomoc, dobre słowo i wsparcie chociażby innej osoby, jest bezcenne. 

Wiara w siebie jest jak najbardziej ważna, ale w stanie zmęczenia psychicznego jest bardzo trudna. Uwierz wiem co mówię.... Trzeba być silnym, żeby wstać z dna... 

Miłego dnia 🙂

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gooość. napisał:

Chciałam jedynie pomóc bo doskonale wiem jak żyje się w własny świecie iluzji. Nie miałam potrzeby zażywania środków farmalogicznych jednak pomoc, dobre słowo i wsparcie chociażby innej osoby, jest bezcenne. 

Wiara w siebie jest jak najbardziej ważna, ale w stanie zmęczenia psychicznego jest bardzo trudna. Uwierz wiem co mówię.... Trzeba być silnym, żeby wstać z dna... 

Miłego dnia 🙂

Pomoc jak najbardziej jest wskazana, a lekarstwa to tylko pójście na łatwizne które i tak nie zapewnią że to nie wróci. Najlepszym lekarstwem jest wiara w siebie ale też pomoc drugiej osoby która swoim uporem i siłą wzniesie tą wiare na wyżyny. Uwierz, ja także wiem co mówię. Dziękuję, wzajemnie

Gość Sylwia/parasolka
45 minut temu, Gość przemyśleń życzę napisał:

To prawda sama tego doświadczam .Kto jest autorką ,,naiwną ja"?

Gość nie pozdrawiam
9 minut temu, Gość Gooość. napisał:

Miłego dnia 🙂

Pisze stalker , jeden z oprawców . Staracie się za wszelką cenę zdyskredytować , chociaż doskonale wiecie ,że realne działania + internetowe hejty w formie najgorszej z możliwych miały miejsce..Twój post oraz wyżej z pozdrowieniami trzymaj się cieplutko to post pozornej "troski i ciepła i sympatii" pod ,którym kryje się wyrachowanie i obłuda stalkera i prześladowcy. Wiesz o czym piszę ale tu starasz się wykazać pozorną empatią.Taki typ to najobrzydliwszy typ człowieka.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Sylwia/parasolka napisał:

To prawda sama tego doświadczam .Kto jest autorką ,,naiwną ja"?

Przecież ty masz męża więc czemu cudzolozysz? 

Gość przemyśleń życzę
9 godzin temu, Gość 😍😍😍 napisał:

Super uczucie !

Przepraszam,że zepsułam Ci te temat. Powodzenia.

Gość Sylwia/parasolka
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Pomoc jak najbardziej jest wskazana, a lekarstwa to tylko pójście na łatwizne które i tak nie zapewnią że to nie wróci. Najlepszym lekarstwem jest wiara w siebie ale też pomoc drugiej osoby która swoim uporem i siłą wzniesie tą wiare na wyżyny. Uwierz, ja także wiem co mówię. Dziękuję, wzajemnie

Ja uważam ze tylko ludzie słabi psychicznie biorą jakieś leki .To samo z uzaleznieniami tylko słabi psychicznie dają się wciągnąć w jakiś syf

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość nie pozdrawiam napisał:

Pisze stalker , jeden z oprawców . Staracie się za wszelką cenę zdyskredytować , chociaż doskonale wiecie ,że realne działania + internetowe hejty w formie najgorszej z możliwych miały miejsce..Twój post oraz wyżej z pozdrowieniami trzymaj się cieplutko to post pozornej "troski i ciepła i sympatii" pod ,którym kryje się wyrachowanie i obłuda stalkera i prześladowcy. Wiesz o czym piszę ale tu starasz się wykazać pozorną empatią.Taki typ to najobrzydliwszy typ człowieka.

Fałszywi ludzie są w naszym otoczeniu ale ja bym tej miłej Pani nie skreślał, uważam że ma dobre intencje.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Sylwia/parasolka napisał:

Ja uważam ze tylko ludzie słabi psychicznie biorą jakieś leki .To samo z uzaleznieniami tylko słabi psychicznie dają się wciągnąć w jakiś syf

To jakiś trol stalkerski? Czy naprawdę pacjentowi to powiesz? 

Gość Sylwia/parasolka
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Przecież ty masz męża więc czemu cudzolozysz? 

Ja cudzoloze???nigdy sie nie dopuściłam cudzolostwa!Skąd takie pytanie w ogole?Wiesz ze mam prawo Cię zaskarżyć za oszczerstwo?Art 212 K.C.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Sylwia/parasolka napisał:

Tak jak wyżej napisałem, zgadzamy się i mało tego ktoś kto jest silny wyjdzie z każdego "syfu"

Gość Sylwia/parasolka
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To jakiś trol stalkerski? Czy naprawdę pacjentowi to powiesz? 

Tyrol stalkerski?Odwracasz kota ogonem?którym pacjentom?Takie jest moje zdanie i tyle tak uważam i mam prawo do mojego zdania.Sporo przeszłam ale nigdy sie nie poddaje bo jestem silną.Uważam ze tą całą depresją i uzależnienia dotyczą tylko ludzi słabych.Sama jestem ofiarą grupy stalkerskiej i to coraz większej grupy w dodatku więc nie próbuj tu fałszować faktów .

Gość Gooość.
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

Najlepszym lekarstwem jest wiara w siebie ale też pomoc drugiej osoby która swoim uporem i siłą wzniesie tą wiare na wyżyny. 

Tak masz rację o ile coś nie zachwieje tą wiarą... Wtedy zostajemy w punkcie wyjścia i tylko samozaparcie i siła wewnętrzna może spowodować, że pójdziemy naprzód (to nie takie proste) .. I tu, że tak powiem wszystko co było wiarą nabiera innego znaczenia...