Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jebaka_34_HOT_BOY

Ostre i brutalne obciąganie

Polecane posty

Gość Jebaka_34_HOT_BOY

Lubicie ostro obciągać? tak z krztuszeniem się i dużą ilością śliny? i tak żeby facet co jakis czas strzelił Wam liścia w pysk podczas gdy obrabiacie jego kutonga? 

Gość PaPa81

Nie strasz bo sie zesrasz...I TAK WAM TO NIC NIE DA.

Gość gość

Ja lubię tak jak mówisz i jeszcze gadżety.

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ja lubię tak jak mówisz i jeszcze gadżety.

Jakie gadżety? Ja jednej kazałem kiedyś klęczeć na kolanach i ciągnać mi drąga, podczas gdy miała w tym czasie olbrzymi wibrujący korek analny w tyłku! Co jakiś czas dostawała liścia w pysk! A na koniec spuściłem się jej na buzie i rozsmarowałem kutongiem sperme po obitym pyszczku! Była ... podobno zachwycona 🙂

Gość Ona

Ja tak robię swojemu mężowi

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
Przed chwilą, Gość Ona napisał:

Ja tak robię swojemu mężowi

DOBRA dziewczynka! Takim faceci NIE walą rogów :)! 

Gość Ona
1 minutę temu, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

DOBRA dziewczynka! Takim faceci NIE walą rogów :)! 

Właśnie dlatego mu pozwalam. Boje sie że mógłby mnie zdradzić dlatego wolę sama to zrobic

Gość Ona

Właśnie dlatego mu pozwalam. Boje sie że mógłby mnie zdradzić dlatego wolę sama to zrobic

Sama zrobić loda głęboko a nie go zdradzić

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
2 minuty temu, Gość Ona napisał:

Dobrze że jesteś tego świadoma! Jak facet nie ma porządnego dymania w domu i ma kłodę która wiecznie "To nie" "tak nie" "to boli" itp to prędzej czy później idzie szukać jakiejś szmaty! Albo chociaż na ... pójdzie 🙂

Gość Ona

Dobrze że jesteś tego świadoma! Jak facet nie ma porządnego dymania w domu i ma kłodę która wiecznie "To nie" "tak nie" "to boli" itp to prędzej czy później idzie szukać jakiejś szmaty! Albo chociaż na ... pójdzie 🙂

Wiem o tym, niestety tak jest. Dlatego wole mu zrobic tak jak lubi chociaż mnie to nie sprawia żadnej przyjemnosci

Gość Jebaka_34_HOT_BOY

Wiem o tym, niestety tak jest. Dlatego wole mu zrobic tak jak lubi chociaż mnie to nie sprawia żadnej przyjemnosci

To że CI nie sprawia przyjemności....no cóż....ważne że Pan zadowolony jest. Taka Twoja rola 🙂 Chyba się ze mną zgodzisz? 

Gość Ona

To że CI nie sprawia przyjemności....no cóż....ważne że Pan zadowolony jest. Taka Twoja rola 🙂 Chyba się ze mną zgodzisz? 

Nie zgodzę się ale ważniejsze od przyjemności jest dla mnie żeby nie szukał dziewczyn na boku

Gość Jebaka_34_HOT_BOY

Nie zgodzę się ale ważniejsze od przyjemności jest dla mnie żeby nie szukał dziewczyn na boku

NIeistotne! Ważne że znasz swoją rolę i jesteś posłuszna suką 🙂

Gość Ona
5 minut temu, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

NIeistotne! Ważne że znasz swoją rolę i jesteś posłuszna suką 🙂

Dlaczego lubicie tak traktować kobiety? Co wam w tym sprawia największą przyjemność?

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
3 minuty temu, Gość Ona napisał:

Dlaczego lubicie tak traktować kobiety? Co wam w tym sprawia największą przyjemność?

PO pierwsze uległość,  poddanie i że mogę z laską zrobić na co mam ochotę. Po drugie kwestia czysto fizyczna! Np wpychanie kutonga głęboko w gardło lub ciasny tyłek jest po prostu przyjemne! 

Gość gość
22 minuty temu, Gość Ona napisał:

to po co ci ten facet? zebys miała bankomat?

Gość Ona
6 minut temu, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

PO pierwsze uległość,  poddanie i że mogę z laską zrobić na co mam ochotę. Po drugie kwestia czysto fizyczna! Np wpychanie kutonga głęboko w gardło lub ciasny tyłek jest po prostu przyjemne! 

Rozumiem. A po twarzy po co bijesz, lubisz zadawać ból?

Gość Ona
5 minut temu, Gość gość napisał:

to po co ci ten facet? zebys miała bankomat?

Nie, pracuję i mam swoje pieniądze. Kocham go

Gość Ona
2 godziny temu, M o o n napisał:

Kochasz kogoś kto traktuje cię jak przedmiot?

No okey. Ponyśl żejak gość wyczuje że robisz to z musu i nie jest półmuzgiem to możliwe że i tak nie będzie szukał takiej co zrobi mu to dla jej przyjemności.

Jest coś takiego u samców ludzkiej rasy że odczuwają ogromne zadowolenie sprawiając samicy swojego gatunku uczucie rozkoszy bez opamiętania. Dojrzałość sexualna to nie możliwość wydłużania aktu sexualnego a właśnie sprawianie by uczestniczka tego aktu nazywając po prostu miała odlot do utraty sił i tchu😁

To nie jest tak, że on mnie do czegoś zmusza i kompletnie nie liczy sie z moim zdaniem. Uprawiamy też klasyczny seks, potrafi być czuły. Ale przyznał mi się kiedyś że lubi też bdsm i dominację. Mam 2 przyjaciółki które były zdradzane przez swoich facetów i bojąc się że mój też pójdzie do innej powiedziałam mu że też lubię bdsm i dominacje mezczyzny. I czasami uprawiamy mocny seks, on daje mi klapsy albo liścia w twarz podczas loda. Nie podnieca mnie to, ale też nie czuje sie jakaś zeszmacona 

Gość jan
14 godzin temu, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

Jakie gadżety? Ja jednej kazałem kiedyś klęczeć na kolanach i ciągnać mi drąga, podczas gdy miała w tym czasie olbrzymi wibrujący korek analny w tyłku! Co jakiś czas dostawała liścia w pysk! A na koniec spuściłem się jej na buzie i rozsmarowałem kutongiem sperme po obitym pyszczku! Była ... podobno zachwycona 🙂

taaaa kolego....a zapomniales napisać ze spust byl na ekran i tam smarowales

Mama biła Cię w dzieciństwe? 

Dla mnie to nie jest normalne tak poniżać swoją kobiete , a tym bardziej to na pewno nie miłość. 

W życiu nie zgodziłabym sie na cos wbrew własnej woli co by mi sie nie podobało , szacunek do samej siebie .

Gość gosc
29 minut temu, Mimi25 napisał:

Mama biła Cię w dzieciństwe? 

Dla mnie to nie jest normalne tak poniżać swoją kobiete , a tym bardziej to na pewno nie miłość. 

W życiu nie zgodziłabym sie na cos wbrew własnej woli co by mi sie nie podobało , szacunek do samej siebie .

Niestety temat i wypowiedź sadystów wisi, inne znikają.

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
18 godzin temu, Gość Ona napisał:

To nie jest tak, że on mnie do czegoś zmusza i kompletnie nie liczy sie z moim zdaniem. Uprawiamy też klasyczny seks, potrafi być czuły. Ale przyznał mi się kiedyś że lubi też bdsm i dominację. Mam 2 przyjaciółki które były zdradzane przez swoich facetów i bojąc się że mój też pójdzie do innej powiedziałam mu że też lubię bdsm i dominacje mezczyzny. I czasami uprawiamy mocny seks, on daje mi klapsy albo liścia w twarz podczas loda. Nie podnieca mnie to, ale też nie czuje sie jakaś zeszmacona 

Po prostu masz normalne podejście. Dwie strony muszą się rozładowywać w sexie! a nie tylko cukierkowe rąbanie przy świecach z winem i mega czułości! Jak pan potrzebuje strzelić liscia przy lodzie to ... ma się podporządkować! A jak nie to na 100% pójdzie szukać wrażeń u innej! Takie jest życie i te z Was które mówią inaczej muszą się z tym pogodzić! A nie ...ić że ich boy jest inny! 

Gość Ona
12 minut temu, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

Po prostu masz normalne podejście. Dwie strony muszą się rozładowywać w sexie! a nie tylko cukierkowe rąbanie przy świecach z winem i mega czułości! Jak pan potrzebuje strzelić liscia przy lodzie to ... ma się podporządkować! A jak nie to na 100% pójdzie szukać wrażeń u innej! Takie jest życie i te z Was które mówią inaczej muszą się z tym pogodzić! A nie ...ić że ich boy jest inny! 

A dlaczego lubicie strzelać liścia? Chodzi o zadawanie bólu czy o coś innego?

Gość Zuzka
7 minut temu, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

Nic nie powiem o stanie twojego rozumu,  nie wiem , śmiać się czy płakać.

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
1 godzinę temu, Gość Ona napisał:

A dlaczego lubicie strzelać liścia? Chodzi o zadawanie bólu czy o coś innego?

Uległość, władza i kontrola nad lachomatem ! 

Gość Bartek
7 minut temu, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

Uległość, władza i kontrola nad lachomatem ! 

Mocno ją bijesz czy tak symbolicznie?

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
2 godziny temu, Gość Zuzka napisał:

Nic nie powiem o stanie twojego rozumu,  nie wiem , śmiać się czy płakać.

a ty rozumiem żyjesz sobie w swoim wymyślonym światku tak? misiu kocha i misiu lubi delikatny sexik a jedyna ekstrawagancja to mocniejszy klaps w tyłek? pffff ocknij się ... a i nad stanem mojego rozumu nie rozmyślaj

Gość xyz

Ja lubie bo jestem masochistką

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
28 minut temu, Gość xyz napisał:

Ja lubie bo jestem masochistką

Mocne liście lubisz? głębokie gardło tak mocno że aż Ci się ulewa ale ciągniesz dalej?