Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Piękne i wredne

Polecane posty

Gość gośc gość
33 minuty temu, Gość gość napisał:

pięknie się pepa teraz wybielasz a wtedy jak opowiadałaś o swoim życiu to wszystko było kłamstwo tylko po to by wszyscy ci współczuli i dawali kase 

pepa nie pobije nikogo dno totalne nie potrafi z godnością zejść.. jak ktoś prawdę napisze to od wylatuje z tekstem znasz mnie realnie .. nie pamięta co mówiła.. wypisywała do wielu osób.. pepa ludzie są pamiętliwi nie mają sklerozy 

Gość gośc gość
6 minut temu, Gość gośc gość napisał:

pepa nie pobije nikogo dno totalne nie potrafi z godnością zejść.. jak ktoś prawdę napisze to od wylatuje z tekstem znasz mnie realnie .. nie pamięta co mówiła.. wypisywała do wielu osób.. pepa ludzie są pamiętliwi nie mają sklerozy 

dokładnie czepiacie się kobiet z kam , pepa to jet dno poniżej dna, już nie wie jakie show zrobić to cipę goli na kam , tak nisko upadła, bo nikt już kaski nie wysyła, a tutaj nie ma alimentów bo dzieciak u ojca, teraz karzeł został z marną pensją, a trzeba kupić wyprawkę, jak nie będzie kaski to co ?

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

frelka zalogowana  ale na kamerce jej nie ma hahah boi sie opini o sobie 

frelka znalazla gacha z ktorym przerzucaja sobie kredyty,a pozniej niby gwiazda,bo ma po kilka tysiecy kredytow

Gość gość

frelka usunela wątek za prawdę

Gość gosc

nikt nie usunal,bo wszyscy spia 😉

Cytat

Gość gość

nie wszyscy 🙂 dobranoc

Gość gość

ooo 5 sie rufaja na kam, ale ta 5 tkowa gruba fujj, wpadli zarobic grosza z rana bo nie ma konkurencji, juz im pogaduchy sie znudziły

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

ooo 5 sie rufaja na kam, ale ta 5 tkowa gruba fujj, wpadli zarobic grosza z rana bo nie ma konkurencji, juz im pogaduchy sie znudziły

ale mu ciagnie

Gość Gość
6 godzin temu, Gość gośc gość napisał:

dokładnie czepiacie się kobiet z kam , pepa to jet dno poniżej dna, już nie wie jakie show zrobić to cipę goli na kam , tak nisko upadła, bo nikt już kaski nie wysyła, a tutaj nie ma alimentów bo dzieciak u ojca, teraz karzeł został z marną pensją, a trzeba kupić wyprawkę, jak nie będzie kaski to co ?

DNO całkowite, jakie slownistwo u niej Bronke przebila w przeklenstwach

Gość Gosc
18 minut temu, Gość gość napisał:

Z EMILAMI KONIEC PRZYJAZNI !!!!! Hahaha 

Robercik dzisiaj niezle po tym EMILU JECHAL 

a tak przyjazn kuffa byla ,hahaha

TAKIE WLASNIE FALSZYWE I WREDNE JEST TOWARZYCHO Z KAMEREK !!!! 

Ile to juz takich parek sie poklocilo,chyba wiekszosc 

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość gośc gość napisał:

Jaka trzeba byc niezrownowazona osoba by w wieku 37 lat zachodzic w ciaze nie majac wyksztalcenia,zadnych perspektyw na lepsza przyszlosc.Ona mysli ,ze ja Pawlus bedzie utrzymywal hahaha.Pawlus kopnie w zad ,on ma wyksztalcenie ,znajdzie osobe na swoim poziomie a Peppu zostanie z dzieckiem i reka w nocniku 

sorry ale tak bedzie ,wspomnicie moje slowa 

milego dnia

Gość Gość
23 minuty temu, Gość gość napisał:

ale mu ciagnie

Flaka

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Jaka trzeba byc niezrownowazona osoba by w wieku 37 lat zachodzic w ciaze nie majac wyksztalcenia,zadnych perspektyw na lepsza przyszlosc.Ona mysli ,ze ja Pawlus bedzie utrzymywal hahaha.Pawlus kopnie w zad ,on ma wyksztalcenie ,znajdzie osobe na swoim poziomie a Peppu zostanie z dzieckiem i reka w nocniku 

milego dnia

Znalazła kozła ofiarnego haha 

Gość gość

najgrubsza i najbrzydsza jest bara bara jest paskudna z pyska !!! koszmar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i te doklejone grube rzęsy na kilometr widać że sztuczne najtańsze 

Gość Gosc

Ciekawe czy Peppa w ogole ubezpieczenie zdrowotne ma 

jakby byli malzenstwem to by miala po karzelku ubezpieczenie a tak lipa skoro nie pracuje 

niby kobieta w czasie ciazy jest objeta programem ubezpueczenia az do pologu ,ale ciejawe jak to w praktyce 

podobno krzywo patrza na takie nieubezpieczone  osoby 

Gość gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

milego dnia

pepa nie nakręcaj tematu o sobie by miec o czym gadać na zbiorniku,wczoraj to mówiłaś to nie musisz już tego tutaj piać wszyscy juz wiedzą jaka jesteś uciśniona i jak  hejtowana to daj sobie juz spokój,o innych też tu piszą i tamte nie robią takiego rozgłosu,lepiej powiedz że ci to pasuje i sama o sobie tu wypisujesz bo lubisz byc na pierwszym planie i cieżko ci się pogodzic że o tobie zapominamy

Gość Gosc
Przed chwilą, Na_Oklep napisał:

Wczoraj opowiadała, ze zarabia więcej niż koziołek :), hahhahaha, po max roku pracy:), tak jej słucham to czasami mam wrazenie, ze słucham przygłupa zmija.....konfabulacje i mitomania:)

Pozdrawiam cię Marta, bo wiem, ze jestes na bieżąco z kafe.....nie pal, NIE PAL

Przeciez ona nawet 3 miesiecy nie przepracowala 

poszla na bezrobocie pi ubezpieczenie pewnie hahaha i pewnie juz nawet ubezpieczona nie jest,bo po 3 ofertach pracy ,ktorych nie podejmiesz jestes z bezrobocia wypiexxrdalana

ja jej szczerże wspolczuje. Fatalna sytuacja ,fatalna

Gość Bobo
3 minuty temu, Na_Oklep napisał:

Wczoraj opowiadała, ze zarabia więcej niż koziołek :), hahhahaha, po max roku pracy:), tak jej słucham to czasami mam wrazenie, ze słucham przygłupa zmija.....konfabulacje i mitomania:)

Przeciez ona nawet 3 miesiecy nie przepracowala 

poszla na bezrobocie pi ubezpieczenie pewnie hahaha i pewnie juz nawet ubezpieczona nie jest,bo po 3 ofertach pracy ,ktorych nie podejmiesz jestes z bezrobocia wypiexxrdalana

ja jej szczerże wspolczuje. Fatalna sytuacja ,fatalna

Gość gość

kozioł nie wie w co wdepnął, ale wszystko jeszcze przed nim, jeszcze sie zdziwi

Gość gosc
2 minuty temu, Na_Oklep napisał:

kiedys mowila ze koziol ma sprzodu 5-66 to ona zarabia ponad 7 tys czy 7zł buhahaha normalnie milionerka 🤣

Gość Gosc

Pawel oplacasz jej skladki na ubezpieczenie zdrowotne co miesiac ??? W sumie to tylko 400zl

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

kiedys mowila ze koziol ma sprzodu 5-66 to ona zarabia ponad 7 tys czy 7zł buhahaha normalnie milionerka 🤣

A co to terax jest 5 6 tys miesiecznie ? Meszkanie trzeba oolacic,oboje pala fajki ,zarcie itd 

straszna lipa 

Gość gosc
6 minut temu, Gość gosc napisał:

pepa jest lepsza od zmij w swych opowiesciach 🤣 kiedys mowila ze matka wychowywala jej syna a wczoraj ze jej matka to nigdy z dziecmi nie powinna miec do czynienia :classic_angry: widocznie pochwalila sie matce ze jest w ciazy a matka jej zrobila o to wojne ze teraz tak po matce pojechala 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A co to terax jest 5 6 tys miesiecznie ? Meszkanie trzeba oolacic,oboje pala fajki ,zarcie itd 

straszna lipa 

Same papierochy jak palisz paczke dziennie a oni pala wiecej to jest z 1500zl miesiecznie !!!!! Same fajki !!!!

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

kozioł nie wie w co wdepnął, ale wszystko jeszcze przed nim, jeszcze sie zdziwi

Kozioł twardy jest bo z biedy pochodzi to spokojnie sobie poradzi

Gość Gość
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Mitomanka totalna ,sama sobie zaprzecza ! Nie potrafi przyjąć słów krytyki .Marta Ty już zakopujesz się w mule na dnie

Gość gość

pepa to egoistka, kot, psy, syn wszystkiego sie pozbędzie jak będzie miała taka potrzebę, kozioł jako służący i sponsor tymczasowo może być, potem sie zobaczy, nie kobyło?

Gość Gosc
1 minutę temu, Na_Oklep napisał:

Podobno nie pali, bo jest w ciąży, chociaz lekarz jej zalecił palenie, bo nie szkodzi płodowi 😉

Hahaha nie pali juz to widze !!!! Jak palila tak i pali dalej !!!

nie rzucisz z dnia na dzien 

u facetow latwiej przychodzi rzucanie palenia 

baby pala bedac w ciazy i nie rzucaja !!!!!

Gość gość
12 minut temu, Gość gosc napisał:

pepa jest lepsza od zmij w swych opowiesciach 🤣 kiedys mowila ze matka wychowywala jej syna a wczoraj ze jej matka to nigdy z dziecmi nie powinna miec do czynienia :classic_angry: widocznie pochwalila sie matce ze jest w ciazy a matka jej zrobila o to wojne ze teraz tak po matce pojechala 

pepa wciąż gadasz o sprawach rodzinnych a potem masz pretensje i się żalisz że o tobie piszemy,przymknij czasem tą jadaczke ugryź sie w język a nie żeby takie rzeczy gadać o matce i to na takim portalu,a skoro twoja matka nie powinna mieć kontaktu nigdy z dziećmi to chyba ty też bo skoro tak wczoraj powiedziałaś i tak naprawde jest to twoja matka nie pokazała ci jak być dobrą matką i sama dobrą matką nie byłaś i nie będziesz,takich zachowań uczymy się od innych to nie bierze się z nikąd  

Gość Dok
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hahaha nie pali juz to widze !!!! Jak palila tak i pali dalej !!!

nie rzucisz z dnia na dzien 

u facetow latwiej przychodzi rzucanie palenia 

baby pala bedac w ciazy i nie rzucaja !!!!!

Malo to kobiet pali??? 😂 ledwo urodza ,4 godz po porodzie one juz w oknach w szpitalu na kopca szlugi 

jakby taka inteligenta byla to nie pokazywala pby sie z fajka na kamerkach bedac w ciazy 

i pozwolila sobie na to by to ludzie jej uwage na to zwrocili i dopiero po tym przestala palic 

nie przemyslala sytuacji ,a za taka inteligentn sie uwaza 😅