Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia

Panowie i sex

Polecane posty

Gość Asia

Nie spotkałam jeszcze żadnego faceta który potrafił by długo się kochać bez szybkiego spuszczenia się , a po spuszczeniu kończyła się najczęściej zabawa , no i co to dla mnie za przyjemność ? Niestety ale zachęcona byłam nie raz 😉 dlatego chyba sex mnie już tak nie kręci jak kiedyś 😉

Gość gość

Zacznij chodzić do kościoła, może tam znajdziesz sens życia 😁

Gość Makzior

Jak ja ostatnio jedną dziewczyne 5 godzin pukałem, ona z 10 razy doszła a ja tylko raz hahaha i dodam że to był mój pietwszy raz.

12 godzin temu, Gość Asia napisał:

Nie spotkałam jeszcze żadnego faceta który potrafił by długo się kochać bez szybkiego spuszczenia się , a po spuszczeniu kończyła się najczęściej zabawa , no i co to dla mnie za przyjemność ? Niestety ale zachęcona byłam nie raz 😉 dlatego chyba sex mnie już tak nie kręci jak kiedyś 😉

Doświadczony facet dba aby kobieta dostała zaspokojona. Dobrze to i nim świadczy. Niestety często myślą tylko o swoim zaspokojeniu.

Gość gosc
12 godzin temu, Gość Asia napisał:

a po spuszczeniu kończyła się najczęściej zabawa

U nas też tak jest ale ja robię wszystko by moja pani osiągnęła szczyt zanim ja wytrysnę, w 98% przypadków tak się dzieje. W pozostałych 2% dokańczam jej dłońmi, ustami, językiem

Gość Gość
2 godziny temu, Ben_19 napisał:

Doświadczony facet dba aby kobieta dostała zaspokojona. Dobrze to i nim świadczy. Niestety często myślą tylko o swoim zaspokojeniu.

Nie trzeba być doświadczonym, by dbać o tym, by partnerka także doszła. Nie trzeba być też doświadczonym, by tego dokonać. Ilu z was oglądając odpowiednie filmiki starało się nie spuszczać od razu tylko wytrzymać jak najdłużej, by przedłużyć zabawę? To samo się robi z kobietą 😉

A lekarstwem na to, jak partner nie myśli o panience tylko o swoich potrzebach, jest zaprzestanie puszczania się. Jak się znajdzie tego jednego, z którym pielęgnuje się miłość, a nie szuka zadowolenia, to dużo łatwiej przekonać go (a czasem nawet nie trzeba) by myślał o drugiej stronie.