Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksgsh

kiedyś myślałam że coś takiego jak idealne życie

Polecane posty

Gość ksgsh

istnieje, teraz gdy jestem o wiele doroślejsza wiem że nie ma takiego zjawiska w przyrodzie. Zazwyczaj jak komuś wiedzie się dobrze w jednej sferze życia to w innej nie albo myślałam też że wszystko w życiu można zaplanować tak jak się chce ale czy rozwodnicy albo samotne matki przewidziały wcześniej że im nie wyjdzie małżeństwo, związek? Wiem że miałam naiwne myślenie ale tak mi wpoiły chyba media, to wszystko jest takie prawdziwe jak to że żeby mieć szczęśliwy związek to wystarczy być piękną i bogatą, chyba tylko w bajkach Disneya i komediach romantycznych.

Gość Mam to samo
2 minuty temu, Gość ksgsh napisał:

istnieje, teraz gdy jestem o wiele doroślejsza wiem że nie ma takiego zjawiska w przyrodzie. Zazwyczaj jak komuś wiedzie się dobrze w jednej sferze życia to w innej nie albo myślałam też że wszystko w życiu można zaplanować tak jak się chce ale czy rozwodnicy albo samotne matki przewidziały wcześniej że im nie wyjdzie małżeństwo, związek? Wiem że miałam naiwne myślenie ale tak mi wpoiły chyba media, to wszystko jest takie prawdziwe jak to że żeby mieć szczęśliwy związek to wystarczy być piękną i bogatą, chyba tylko w bajkach Disneya i komediach romantycznych.

Gratulacje, odkryłaś tajemnice że TV i media to pralnia mózgu. Teraz odstaw to, a zobaczysz realia.

Gość sterowanie
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Dlatego najlepiej wygrać w lotto 😀

lotto to przekręt, podatek od głupoty, przecież nikt tego nie wygrywa tylko zgarniają hajs od naiwniaków