Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armand

Duża łechtaczka

Polecane posty

Gość Armand

Dobry wieczór, przewijając tematy stwierdziłem, że to forum jest odpowiednim miejscem na poszukiwanie realizacji mojej odwiecznej preferencji estetycznej – podobają mi się mianowicie duże łechtaczki. Wiem, że większość ich posiadaczek nie podziela mojego zachwytu, więc być może cierpi na tym ich życie seksualne. Mogę zmienić ten stan rzeczy. 26 lat, Kraków, uznawany za przystojnego 😄 Jeśli któraś z Was miałaby ochotę na rozmowę, spokojne zapoznanie się bądź natychmiastowy romans, proszę o kontakt na solmaiorestluna@gmail.com. 

Gość Armand

Edit z podbiciem: Doskonale zdaję sobie sprawę, że bycie postrzeganą przez pryzmat jednej cechy, która akurat podoba się fetyszyście nie należy do najbardziej podniecających, ale ja akurat wymienioną rzecz traktuję jako wspaniały dodatek i dobry punkt wyjścia do docenienia pozostałych 😉 

Rozmowa dwóch ginekologów:

-stary ta blondyna co leży w 15-ce ma łechtaczkę jak kiszony ogórek!

-pie/rdolisz! taką dużą?

- nie,taką kwaśną!

Gość Gość +

Lekarz do lekarza. Słuchaj stary, mam pacjentkę co ma łechtaczkę jak mandarynka. I co ? Mam ci uwierzyć? Chodź ze mną,weszli do sali lekarz podniósł kołdrę, drugi popatrzał i mówi: przecież normalną ma, no coś ty w smaku jak mandarynka!

Gość Gość +

Lekarz do lekarza. Słuchaj stary, mam pacjentkę co ma łechtaczkę jak mandarynka. I co ? Mam ci uwierzyć? Chodź ze mną,weszli do sali lekarz podniósł kołdrę, drugi popatrzał i mówi: przecież normalną ma, no coś ty w smaku jak mandarynka!