Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasmin

nieplanowana ciąża

Polecane posty

Gość Jasmin

Moja najlepsza przyjaciółka wpadła z mężczyzną, którego zna krótko i którym była zauroczona. On kocha ją nad życie, chce z nią być. Ona sama nie wie do końca czego chce. Zamieszkała z nim i rozgrywa się tam dramat. Jednego dnia chce usunąć ciążę i odejść, następnego zostać z nim i spróbować założyć rodzinę, dać im obojgu szansę na wspólne życie. Jak mogę im pomóc? Jego nie znam osobiście (ale na podstawie tego co mówi-jest odpowiedzialnym super facetem), ona ma bardzo, ale to bardzo ciężki charakter. Zawsze podkreślała, że nie chce dzieci i rodziny. Dzięki za wasze rady.

Gość Gość

Właśnie oglądam mordy znajome na fejsie. Prawie każda zdjęcia ze ślubu i brzydkich bombelkow. Tragedia 🤣mam dreszcze niechęci i wiem że tego nie chce.  Twoja koleżanka pewnie też. Co to w ogóle ma być za temat wtf? Haha

Gość kalafior
3 godziny temu, Gość Jasmin napisał:

Moja najlepsza przyjaciółka wpadła z mężczyzną, którego zna krótko i którym była zauroczona. On kocha ją nad życie, chce z nią być. Ona sama nie wie do końca czego chce. Zamieszkała z nim i rozgrywa się tam dramat. Jednego dnia chce usunąć ciążę i odejść, następnego zostać z nim i spróbować założyć rodzinę, dać im obojgu szansę na wspólne życie. Jak mogę im pomóc? Jego nie znam osobiście (ale na podstawie tego co mówi-jest odpowiedzialnym super facetem), ona ma bardzo, ale to bardzo ciężki charakter. Zawsze podkreślała, że nie chce dzieci i rodziny. Dzięki za wasze rady.

po co dawała doopy próżna baba a teraz zyebie życie i facetowi i dziecku, baby to yebane egoistki