Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia krzysia

Luźniejsza muszelka po porodzie?

Polecane posty

Gość mamusia krzysia

Czy to możliwe, że moja pusia się rozciągnęła? Dodam, że mam żal do personelu medycznego, gdyż zmuszona byłam wycisnąć 4720g dziecko naturalnie. Byłam pozszywana, bo rozerwało mnoie aż do odbytu. Czuję obecnie dyskomfort podczas stosunku, nie jest jak dawniej. 😞

24 minuty temu, Gość mamusia krzysia napisał:

Czy to możliwe, że moja pusia się rozciągnęła? Dodam, że mam żal do personelu medycznego, gdyż zmuszona byłam wycisnąć 4720g dziecko naturalnie. Byłam pozszywana, bo rozerwało mnoie aż do odbytu. Czuję obecnie dyskomfort podczas stosunku, nie jest jak dawniej. 😞

A ile jesteś po porodzie ?

Gość 666

Musisz się pogodzić, że z muszelki zrobiła sìę rozklapiocha. Jak mąż bedzie narzekał, to dawaj mu analnie.

Gość lej po bombie

Ty czujesz dyskomfort? A co ma twój mąż powiedzieć?

Gość Gość
37 minut temu, Gość lej po bombie napisał:

Ty czujesz dyskomfort? A co ma twój mąż powiedzieć?p

Pajace niech się nie wypowiadają ,idź czepac ptaszyne .

Gość ciasna
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Pajace niech się nie wypowiadają ,idź czepac ptaszyne .

Tylko się później nie dziw, ze chłop pompuje młodszą ...

Gość skalpel

sama się nie wciągnie ... zbirraj kase na chirurgię plastyczną

Gość Ciri'

Zszyli cię źle. Współczuję. Chyba rzeczywiście pozostanie ci operacja plastyczna. Tylko najpierw zastanów się, czy chcesz jeszcze rodzić, bo lepiej wtedy załatwić to po porodach. 

Gość Zenada
6 godzin temu, Gość 666 napisał:

Musisz się pogodzić, że z muszelki zrobiła sìę rozklapiocha. Jak mąż bedzie narzekał, to dawaj mu analnie.

To nie jest zabawne. Znowu kobietę potrakrowano jak krowę na rzeź. Tu powinno być przeprowadzone cc. Tymczasem została okaleczona. Inaczej bys spiewal, jakby chodzilo o twoją żonę. 

32 minuty temu, Gość Zenada napisał:

To nie jest zabawne. Znowu kobietę potrakrowano jak krowę na rzeź. Tu powinno być przeprowadzone cc. Tymczasem została okaleczona. Inaczej bys spiewal, jakby chodzilo o twoją żonę. 

Kobiety w Polsce traktowane są jak męczennice. Coś na zasadzie: natura was tak wyposażyła to się męcz. A konsekwencje tego ponosi tylko poszkodowana i jej partner gdy sex przestaje smakować, a kobieta nie czuje się atrakcyjnie tam na dole.

Nie wiem ile jestes po porodzie , ale mi zajęło 7 miesiecy , żeby przestalo mnie boleć podczas zbliżeń i całkowicie wróciło do normy i jest wszystko tak jak przed porodem. Może źle cie zszyli. Ale jeśli tak możesz pójść na zabieg. 

A  komentarzami niektórych panów nawet sie nie przejmuj. Niektórzy mężczyźni nie zasługują na to , żeby urodzić im dziecko. Nie mają pojęcia jaki to wysiłek , ból i poświecenie i ile kobieta musi przejść by wypchnąć na świat ich szkraba. Ja bym im powiedziała , żeby wtedy sami sobie rodzili. Może wtedy doceniliby to :) 

Gość Gość
1 godzinę temu, Mimi25 napisał:

Nie wiem ile jestes po porodzie , ale mi zajęło 7 miesiecy , żeby przestalo mnie boleć podczas zbliżeń i całkowicie wróciło do normy i jest wszystko tak jak przed porodem. Może źle cie zszyli. Ale jeśli tak możesz pójść na zabieg. 

A  komentarzami niektórych panów nawet sie nie przejmuj. Niektórzy mężczyźni nie zasługują na to , żeby urodzić im dziecko. Nie mają pojęcia jaki to wysiłek , ból i poświecenie i ile kobieta musi przejść by wypchnąć na świat ich szkraba. Ja bym im powiedziała , żeby wtedy sami sobie rodzili. Może wtedy doceniliby to 🙂

Doskonale zdaję sobie sprawę jaki to ból, Ty chyba nie byłaś w jajka kopnięta, to jest dopiero ból 😞

Gość Racja
5 godzin temu, Ciri' napisał:

Kobiety w Polsce traktowane są jak męczennice. Coś na zasadzie: natura was tak wyposażyła to się męcz. A konsekwencje tego ponosi tylko poszkodowana i jej partner gdy sex przestaje smakować, a kobieta nie czuje się atrakcyjnie tam na dole.

Dokladnie, masz racje..

Gość Racja

Rodziłam 8 lat temu i zostalam potraktowana jak świnia na ubój. Nigdy wiecej porodu.

Gość ola
Dnia 1.12.2019 o 01:35, Gość lej po bombie napisał:

Ty czujesz dyskomfort? A co ma twój mąż powiedzieć?

ja rodzilam rok temu i niestety mam rozciagnieta

Gość gosc

a trzymasz kupe chociaż?