Gość Gość Napisano Grudzień 8, 2019 Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 A na ile w skali od 1 do 73? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 8, 2019 Chúja w zęby weź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 Za Marcinem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 Przed chwilą, Gość gość napisał: A na ile w skali od 1 do 73? 70 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 kto za kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A aaaa Napisano Grudzień 8, 2019 Ja też tęsknię. Ale jesteś zwykłym psem na baby. I nie chcę cię już widzieć. Wylecze się z tej miłości szybko. Wesołych świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Grudzień 8, 2019 4 minuty temu, Gość gość napisał: Za Marcinem Znowu ktoś za mną tęskni a ja nie wiem kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Król Napisano Grudzień 8, 2019 8 minut temu, Gość A aaaa napisał: Ja też tęsknię. Ale jesteś zwykłym psem na baby. I nie chcę cię już widzieć. Wylecze się z tej miłości szybko. Wesołych świąt. Nieprawda..kocham tylko Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 6 minut temu, Gość Gosc napisał: Znowu ktoś za mną tęskni a ja nie wiem kto Ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 8 minut temu, Gość Gosc napisał: Znowu ktoś za mną tęskni a ja nie wiem kto Elka pewnie stęka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Grudzień 8, 2019 2 minuty temu, Gość gość napisał: Ile masz lat? Jezusowe lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 12 minut temu, Gość Gosc napisał: Jezusowe lata Więc nie za Tobą tesknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 8, 2019 30 minut temu, Gość Król napisał: Nieprawda..kocham tylko Ciebie Może i kochasz ale jesteś jak beton... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 6 minut temu, Gość Gość napisał: Może i kochasz ale jesteś jak beton... ...iisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 8, 2019 42 minuty temu, Gość gość napisał: ...iisz beton to znaczy zimny jak glaż ,zero czułości i troski o druga osobe taki egoista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 Przed chwilą, Gość gosc napisał: beton to znaczy zimny jak glaż ,zero czułości i troski o druga osobe taki egoista Kobieto to nie Twój temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aaa Napisano Grudzień 8, 2019 1 godzinę temu, Gość Gosc napisał: Jezusowe lata mówi się lata Chrystusowe :) a nie Jezusowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 8, 2019 Ja tęsknie za Adamem ale nie jestem autorką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 4 minuty temu, Gość gość napisał: Kobieto to nie Twój temat ...isz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 Kto za kim tęskni ? Pisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 7 minut temu, Gość gość napisał: Kto za kim tęskni ? Pisać Za Marcinem, ale on ma mnie gdzieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2019 Nawet go tu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach