Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka27

Sen a realne wspomnienia z operacji

Polecane posty

Gość lolka27

Hej, tak jak w temacie. Trochę to dziwne ale muszę się wygadać. Jakiś czas temu miałam operację w znieczuleniu ogólnym. Kilka dni po zabiegu śniło mi się, że jestem już na sali pooperacyjnej już tylko z dwoma lekarzami, którzy... delikatnie mówiąc rzucali obleśnymi tekstami (typu "ciekawe czy ma gołą c**ę") i próbowali mnie napastować (te odczucia były tak realne, że do teraz jest mi niedobrze) ale przyszła pielęgniarka i oni odeszli. Dodam, że oni (tych dwóch) byli na bloku w czasie mojej operacji. Wygląd ich i mój we śnie odpowiadał temu z dnia operacji. Nie daje mi to spokoju, możliwe że czeka mnie kolejna operacja i boję się, że jeżeli to nie był sen to coś mi zagraża (tak jak i innym pacjentkom).

Nie jest to prowokacja. Ale wstydzę się o tym rozmawiać nawet z przyjaciółką bo to dość wstydliwe. Miałam podane silne leki na ból, ale mimo "odpłynięcia" sporo kojarzę a na bloku byłam przytomna nim mnie uśpili.

Czy to jakieś "figle" ze strony podświadomości czy realna sytuacja, która mogła mieć miejsce? Nie miewam snów erotycznych i nie fantazjuję o facetach starszych o ponad 30 lat.