Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paleo

Nigdy nie dajcie się oszukać rodzicom. zostałam bezdomna

Polecane posty

Gość paleo

Piszę tylko dlatego ze mam nadzieje ze to kogoś uratuje. Moi rodzice doprowadzili do tego ze zostałam bezdomna. Wyciągali ode mnie kasę i sypali pod mojego braciszka i żonkę. Mieszkałam z nimi w domu a oni dom przepisali na brata i jego żone gadając żeby mieszkała dawała kasę bo załatwią mi mieszkanie za pół ceny bo tam pracują. ciągnęli od mnie jak od dojnej krowy jeszcze przed przepisaniem bratu domu. dziś mam 28 lat zostałam bezdomną bo tak bardzo ufałam rodzicom i nigdy nie uwierzyłabym ze tak mnie oszukają. brat z żoną mnie wyrzucili a oni nie wypieli się na mnie. nie ufajcie nikomu nigdy jeśli ktoś przeciąga sprawę odwleka mówi jutro poniedziałek i tak dalej. jestem kątem u znajomej do jutra potem wyjeżdżam na własną rękę za granicę w sumie spać na dworcu. przestrzegam żeby ktoś nie skończył tak jak ja. 

Gość Konfederacja. W.i N.

W polsce jest gorzej, więc życzę ci lepszego bytu za granicą.

Gość hhb

to przerąbane, niektórzy ludzie to straszne kuurwy, nawet rodzina, znam temat, przykre. Do jakiego kraju jedziesz i gdzie? Może gdzieś w pobliżu mnie?

Gość hhb

to przerąbane, niektórzy ludzie to straszne kuurwy, nawet rodzina, znam temat, przykre. Do jakiego kraju jedziesz i gdzie? Może gdzieś w pobliżu mnie?

Gość Gość

Tobie małże się tzw zachowek więc to co piszesz to bzdura

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Tobie małże się tzw zachowek więc to co piszesz to bzdura

Nie należy się jak przepiszą za życia.