Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość citro

Mój mąż postawił sobie siostrę za ideał.

Polecane posty

Gość citro

Na tej zasadzie, że wzoruje się na niej. Ja wiem,że jest młodszy i w dziecinstwie to jest normalne,że naśladujemy innych bo szukamy własnej drogi, ale on ma 34 lata!. Siostrunia wciąż jest jego wzorem -- co ona zrobi, to i on.Układa sobie życie tak jak ona i zaczyna mnie to przerażać, bo wobec niej jest uległy a mną rządzi.Bywa również chamski.Zadziwia mnie to że dla niej jest aniołem, godzi się na wszystko, naśladuje bezkrytycznie i podkrada jej pomysły, które potem realizuje ale ostatnio ona nawet urządziła sobie łazienkę (powoli remontuje własne mieszkanie) i on oczywiście narzucił,że nasza też tak ma wyglądać. Co ja mam z nim zrobić? Czy nie może sobie znaleźć innego wzoru albo po prostu być sobą? W ogóle u nich w rodzinie ona jest jakąś gwiazdą, bo conajmniej kilku chłopaków (tak, chłopaków, nie dziewczyn prócz kuzynki która papuguje jej wygląd) bierze z niej przykład i układa sobie życie tak jak ona. Rozmawiałam z kimś z rodziny i ponoć jeden z jej kuzynów nawet kazał się tak samo ubierać i malować swojej ex dziewczynie...w koncu odeszla, bo nie mogła znieść upokorzenia. Dla mnie to jest chore i nie wiem co jest grane