Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola

Czy oddac dziecko?

Polecane posty

Gość ola

W 20017roku wzielam slub ,ale maz po dwoch tygodniach wniosl, o rozwod. W 2018 urodzilam dziecko, maz nie przyjechal do szpitala, mimo ze prosilam bo powiedzial ze, to jest zwiazane z kosztami i ze zobaczy sie z moja matka. Po porodzie mialam kompilkacje, nie wyczyszczono mnie dobrze ,a dziecko przewieziono do Ostrowa ,z powodu blado szarej skory i zakazaenia.Tam po to dziecko pojechalam z moja matka, od urodzenia wychowuje je przy pomocy matki ,bo ja choruje na nerwice, depresje i kilkanascie razy lezalam w szpitalu psychiatrycznym.Dziecko gdy skonczylo 7miesiecy ,nie podnosilo sie do siedzenia, nie pelzalo, nie raczkowalo.Lekarz na szczepieniu nie zwrocil na to uwagi, dopiero mi matka podpowiedziala szybko do lekarza i w tej chwili ma stala rehabilitacje ,ktora przynosi poprawe.Matka siostry nasyla policje ,ze zle sie opiekuje dzieckiem a z moja siostra wiecznie sie kloce. w moim domu sa ciagle klotnie ,awantury. Zastanawiam sie by dziecko oddac ,ojcu dziecka ktory sie w ogole nim nie interesowal.Mam rente w wysokosci 1200 i calkowita niezdolnosc do pracy, bo lecze sie od 2011roku.

Gość Oddaj je

Dziecko to nie powinno mieć takiej matki takiego ojca.. Nie zasługujecie na nie !

Polecam ci je oddać to najlepsze co możesz zrobić dla dobra tego dziecka.

Gość Oddaj je

Oddać oczywiście do domu dziecka.

Bo ty i twój żalosny mąż jesteście do niczego.

Gość ola
26 minut temu, Gość Oddaj je napisał:

Do domu dziecka,raczej nie trafi, bo ojciec dziecka w sadzie nagle sie obludzil, po poltora roku ze przy pomocy siostrzyczki, wychowa to dziecko. a w domu dziecka bedzie miec rarytas?.Moglam sie zabezpieczyc ,lub nie bzykac ale zrobilam sobie dziecko ,z pierwszym lepszym , bo kompletnie nikogo niemialam i taki efekt koncowy. A moja matka ,ma juz dosyc pieczy zastepczej ,nad moim dzieckiem i wcale sie nie dziwie jej...

Gość gosc
38 minut temu, Gość Oddaj je napisał:

A gdyby trafilo do domu dziecka placi sie alimenty? bedziemy placic alimenty? po polowie.Jak to wyglada?

Gość Cfskxkd

Jak można o swoim dziecku pisać TO DZIECKO, TEMU DZIECKU. Ty naprawdę jesteś upośledzona i lepiej oddaj je do adopcji. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Cfskxkd napisał:

Jak można o swoim dziecku pisać TO DZIECKO, TEMU DZIECKU. Ty naprawdę jesteś upośledzona i lepiej oddaj je do adopcji. 

A co mam pisac ten bachor benkart lepiej brzmi niz dziecko?

Gość Gdyby gty
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

A co mam pisac ten bachor benkart lepiej brzmi niz dziecko?

Lepiej brzmi MOJE DZIECKO, NASZE DZIECKO, MOJEMU DZIECKU . Jakoś i matce i siostrze potrafisz napisać że są twoje a o dziecku nie.

Gość ola
2 minuty temu, Gość Gdyby gty napisał:

Lepiej brzmi MOJE DZIECKO, NASZE DZIECKO, MOJEMU DZIECKU . Jakoś i matce i siostrze potrafisz napisać że są twoje a o dziecku nie.

Niepotrafie pisac, bo jest mi obojetne. I co to za moja siostra, gdy widze pusta lodowke, a ona nie kaze mi klupowac, za to do jedzenia to pierwsza.

Gość ola
2 minuty temu, Gość Gdyby gty napisał:

Niepotrafie pisac, bo jest mi obojetne. I co to za moja siostra, gdy widze pusta lodowke, a ona nie kaze mi klupowac, za to do jedzenia to pierwsza.

Gość ola
5 minut temu, Gość Gdyby gty napisał:

Karmie przewijam kapie ale robie wszystko powoli i z trudem.Niewiem po co sie rozmnazalam. Jestem z...a

Gość Dobra rada
1 minutę temu, Gość ola napisał:

Oddaj to dziecko wszędzie będzie mu lepiej niż z matką która go nie kocha.

Gość Tyuuo

Tylko nie rób mu krzywdy. 

Gość ola
4 minuty temu, Gość Dobra rada napisał:

Oddaj to dziecko wszędzie będzie mu lepiej niż z matką która go nie kocha.

Moze kocham ale niepotrafie okazywac mu uczuc a w ogole u mnie w domu atmosfera ...owa a nieswiateczna taka do dupy.Dziecko niemoze wychowywac sie w haosie.Juz wole jak glupia siostra jestw niemczechi mam spokoj a na zabawy z dzieckiem nie mam checi.

Gość Ggdxx

Czemu mąż się z tobą rozwiódł . Zataiłas że leczysz się psychiatrycznie czy miałaś jakiś napad chorobowy i go wystraszyłaś?

Gość Ggdxx

Czemu mąż się z tobą rozwiódł . Zataiłas że leczysz się psychiatrycznie czy miałaś jakiś napad chorobowy i go wystraszyłaś?

Gość ola
3 minuty temu, Gość Ggdxx napisał:

Maz od poczatku wiedzial ,o mojej chorobie  i ze jestem na rencie ale czulam po slubie ,ze mnie po prostu nie kocha. pojechalam do lekarza psychiatry sie pozalic ,ze maz mnie nie kocha ,ze jestem z nim w ciazy.Lekarz do meza zadzwonil , a maz kazal mi ciaze usunac i rozwodu juz nie wycofal.Potem mowil ze mam wrocic po rozwodzie,  ale ja nie chcialam i nie chce. To dluga historia i ksiazke by szlo napisac.

Gość gość

A dlaczego chcesz oddać dziecko, uważasz że źle się nim zajmujesz? 

Gość gość

Jest tu autorka? 

Gość gosc ola
19 godzin temu, Gość gość napisał:

A dlaczego chcesz oddać dziecko, uważasz że źle się nim zajmujesz? 

Bo mam stany depresyjne i kilkanascie prob samobojczych ,a choroba sie poglebia ,od zajscia w ciaze i od tego momentu jak maz zostawil mnie ,chora w ciazy i wniosl o rozwod. Opiekuje sie dzieckiem, ale niechce mi sie z nim gadac, bawic. Przychodzi do nas kuratorka, piecze zastepcza nad dzieckiem ma moja matka, ale najchetniej zostawilaby mnie z tym balaganem i wyjechala do niemiec, widze to po niej. Ja mam zawieszone prawa do dziecka, a ojciec dziecka ma ograniczone prawa do dziecka.

Gość gosc ola
5 godzin temu, Gość gość napisał:

Jest tu autorka? 

Jestem, mieszkam z matka siostra i dzieckiem.Niemamy zadnej rodziny ,na moim slubie pustki w kosciele.Matka ze siostra nie rozmawia 30l, jedna do drugiej cos ma i ze swoja matka rozmawia, piate przez dziewiate, jak  babci mojej  wiatr zawieje.Rodzice moi tez sa po rozwodzie.Ja wiem jedno, z tej choroby sie nigdy nie wylecze.Siostra niechetnie mnie odwiedza w szpitalach psychiatrycznych, a matka przyjezdza tylko zewzgledu takiego ze jestem jej corka ,a tak nikt by mnie tam nie odwiedzal...

Gość gość
20 godzin temu, Gość ola napisał:

to na hooy dupy bez gumy dawałaś? takie jak ty to się powinno sterylizować, bo rozmnażając się robisz tylko krzywdę swojemu dziecku. nikomu nie życzę takiej matki, nawet najgorszemu wrogowi. jak mnie koorva krew zalewa, jak czytam czy słyszę takie gorzkie żale. 

Gość gość

Ja pierdoIe, weź Ty kobieto oddaj to dziecko do adopcji, bo tylko krzywdę mu wyrządzasz. Znajdzie się na pewno ktoś, kto chce mieć dzieci a nie może, i z chęcią stworzy mu ciepły dom.

Gość gość
21 godzin temu, Gość ola napisał:

Niepotrafie pisac

No widać, oczy krwawią od czytania Twoich postów. Jak można tak ojczysty język kaleczyć?

Gość ola
Dnia 21.12.2019 o 16:13, Gość gość napisał:

to na hooy dupy bez gumy dawałaś? takie jak ty to się powinno sterylizować, bo rozmnażając się robisz tylko krzywdę swojemu dziecku. nikomu nie życzę takiej matki, nawet najgorszemu wrogowi. jak mnie koorva krew zalewa, jak czytam czy słyszę takie gorzkie żale. 

A dlaczego odrazu do mnie pretensje i o wszystko wini sie kobiety.Gumy sa dla facetow, ja tego na leb ,nie wloze. Jeden raz zalozyl ,bo mu powiedzialam a nastepny raz zgodzil sie na dziecko ,slub i wszystko i sie wypial...

Gość ola
Dnia 21.12.2019 o 16:19, Gość gość napisał:

No widać, oczy krwawią od czytania Twoich postów. Jak można tak ojczysty język kaleczyć?

To nie jest wypracowanie z polskiego zebym poprawiala bledy a ty niejestes nauczycielka polskiego.

Gość ola

Tak daje bez gumy bo ty nie wiesz co to znaczy  zupelnie niemiec nikogo na swiecie a w dodatku byc chorym wiec pocalujta ty mnie gdzies z tym jadem! Leki mozna wsadzic se w dupe psychiatryczne, wiec ich nie biore i zrobilam glupote zyciowa.

Gość ola

Nie rozumiesz czlowieku ,ze przy depresji podejmuje sie pochopne decyzje i ma sie problemy, z jasnym mysleniem i taka decyzje podjelam ,zeby miec dziecko, bo kompletnie nikogo nie mialam, kto by mnie kochal i wspieral, a rodziny normalnej zero. Lekow nie biore, bo oglupiaja, otepiaja. choc sa tez osoby chore i maja dzieci ,ale maja czulego meza. Ja takiego szczescia, w zyciu nie mialam. Wiec najlepiej kogos ...olic jak sie dobrze sytuacji i kogos nie zna

Gość rrrrrrr
11 minut temu, Gość ola napisał:

Nie rozumiesz czlowieku ,ze przy depresji podejmuje sie pochopne decyzje i ma sie problemy, z jasnym mysleniem i taka decyzje podjelam ,zeby miec dziecko, bo kompletnie nikogo nie mialam, kto by mnie kochal i wspieral, a rodziny normalnej zero. Lekow nie biore, bo oglupiaja, otepiaja. choc sa tez osoby chore i maja dzieci ,ale maja czulego meza. Ja takiego szczescia, w zyciu nie mialam. Wiec najlepiej kogos ...olic jak sie dobrze sytuacji i kogos nie zna

masz ograniczone prawa wiec to nie ty decydujesz o oddaniu tylko ewentualnie twoja matka, poza tym co bedziesz robic jak oddacie? i tak nic nie robisz to juz sie opiekuj, bez zajecia bedziesz bardziej depresyjna co zreszta twoim wyborem jest chyba ze masz uszkodzony mozg w co watpie, po prostu rozczulasz sie nad soba ze nikt cie nie kocha i tyle, jak oddasz bedziesz myslec jaka wyrodna jestes wiec ci sie pogorszy, z godnoscia opiekuj sie tak jak chcialas kiedys miec kogos bliskiego

Gość Aaa

A nie potrafisz się dziewczyno po prostu wziasc w garść jak można w ogóle chcieć oddać swoje dziecko, to jest chore. Depresja nerwica spoko tez to mam ale nigdy do głowy nie przyszło by mi coś takiego. W dzisiejszych czasach każdemu jest ciężko i dużo ludzi ma jakieś zaburzenia ale nikt dzieci nie oddaje na serio ...izm na wysokim poziomie