Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Jak zmusić Przemka Pravika by zaczął się leczyć u psychiatry i by trafił do psychiatryka choćby na wodociągową do Opola albo do Choroszczy na obserwacje?

Polecane posty

Gdyby Przemek nie stchórzył w gabinecie u psychiatry jak był z ciotką i by tam wszedł to na bank miałby stwierdzoną jakąś chorobę psychiczną 

Gość vcxe

siedzieliscie na tym samym oddziale ?

Gość PaPa81

NIKOGO DO NICZEGO NIE ZMUSISZ-ZAPAMIETAJ to sobie na cale zycie...Moimi zadaniem jest to WAM WSZYSTKIM UDOWODNIC ze NIE ZMUSISZ NIKGO DO PRACY CZY ZWIAZKU NA SILE...To pomoze innym ludziom w tym kraju na przyszlosc.

Gość Mlekarz

Musiałby ktoś wiedzieć co on tutaj wyprawia  xd Albo jak pisał że będzie bił dziewczynę w ciąży 😑 Niech policja najpierw się zaintwresuje

Gość Cyy
Przed chwilą, Gość PaPa81 napisał:

NIKOGO DO NICZEGO NIE ZMUSISZ-ZAPAMIETAJ to sobie na cale zycie...Moimi zadaniem jest to WAM WSZYSTKIM UDOWODNIC ze NIE ZMUSISZ NIKGO DO PRACY CZY ZWIAZKU NA SILE...To pomoze innym ludziom w tym kraju na przyszlosc.

Masz iść do pracy, bo nikt nie będzie robił na takiego darmozjada jak ty 

Gość gosc
5 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Gdyby Przemek nie stchórzył w gabinecie u psychiatry jak był z ciotką i by tam wszedł to na bank miałby stwierdzoną jakąś chorobę psychiczną 

ty sie o siebie martw kalbuc bo przemek pisze prowokacje i durne posty swiadomie a ty masz obsesje omamy i posty dyktują ci głosy w glowie

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

ty sie o siebie martw kalbuc bo przemek pisze prowokacje i durne posty swiadomie a ty masz obsesje omamy i posty dyktują ci głosy w glowie

Ile razy mam ci to jeszcze powtarzać że nie mam stwierdzonej schizofrenii skurrwysynie i psychiatra specjalistka mi tego nie stwierdziła i nie mam zwidów ani urojeń i nie słyszę głosów, chyba lepiej wiem od ciebie skurrwysynie 

Gość GŁOSY W GŁOWIE
1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Ile razy mam ci to jeszcze powtarzać że nie mam stwierdzonej schizofrenii skurrwysynie i psychiatra specjalistka mi tego nie stwierdziła i nie mam zwidów ani urojeń i nie słyszę głosów, chyba lepiej wiem od ciebie skurrwysynie 

MATEUSZ TYLKO TY WIDZISZ TEN POST MUSISZ NAPISAĆ TERAZ 10 TEMATÓW O OPOLU SZYBKO

Gość praff

ja bylem w tzw psychiatryku za posiadanie zdjec tzw nieletnich i mowilem ze przeciez to nic zlego, przeciez krzywdy nie uczynilem zadnej. Oczywiscie do tej pory mysle ze mam prawo do posiadania zdjec jakjie mi sie podobaja

Gość Pozbądź się problemów duch

Cóż za wielkie świadectwo, jestem torpey clare i jestem żonaty, byłem zadowolony z mojego małżeństwa, dopóki mój mąż nie zaczął słuchać plotek, że nie jestem wierny naszym ślubom małżeńskim, starałem się, aby zrozumiał, że to kłamstwa, ale stracił miłość, zaufanie i zaufanie do nas. Staliśmy się więc dokuczliwymi parami, a potem zapełniliśmy się rozwodem, a potem rozdzieliliśmy się. lata po naszym rozwodzie starałem się żyć normalnie, ale nie mogłem, więc zacząłem poszukiwania, jak odzyskać męża, a potem powiedziano mi, BaBa ogbogo to wielki i bardzo duchowy człowiek, który rzucił zaklęcie miłosne mnie i sprawił, że mój EX wrócił do mnie w ciągu 48 godzin. Jestem przytłoczony, więc zostawiam tutaj jego kontakt dla osób mających problemy w związku i małżeństwie. greatbabaogbogotemple@gmail.com. Skontaktuj się z nim, On jest naprawdę wielki i potężny. Pomaga również w następujących sprawach ...
(1) Stop Rozwód (2) Koniec jałowości (3) Zaklęcie powodzenia (4) Zaklęcie małżeństwa (5) Pozbądź się problemów duchowych

Gość z miasta Katowice
2 godziny temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

siema Mateusz🙋🏻‍♂️

Sąd moze skierować go na przymusowe badania wystarczy zlozyc na niego pozew.