Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariusz.26

Moja dziewczyna nie ma orgazmu

Polecane posty

Cześć. Jestem w związku od 2 lat. Moja o 6 lat młodsza dziewczyna jeszcze nigdy nie miała orgazmu. Sex sprawia jej przyjemność, ale nie ma mowy o szczytowaniu. Minetki całkowicie nie lubi. Czasem bardziej satysfakcjonuje ją jak robię jej palcami niż penisem. Zaznaczam, że należę do grona tych + 19cm. Były eksperymenty z dildo, jajkami wibrującymi itp, ale żadnych zadowalających doznań.

Dziewczyny, może miałyście podobne sytuacje w swoim współżyciu? Poradźcie coś 

Gość Jacek

Kup jej orgazm pod choinkę. Najlepiej w kolorze czarnym 

GrazynkaMalinka, niestety nie. Jak robi sobie sama ( co jest rzadkie) mówi tylko, że jest przyjemnie. 

Gość grzech grześ

z tego co piszesz powód jest ewidentnie psychologiczny a nie fizyczny.

Gość Gość

Może nie potrafi się do końca zrelaksować, wyluzować

1 minutę temu, Alain_Delon napisał:

Cierpliwości, przyjdzie samo... 🙂

Przyjdzie albo nie przyjdzie. Niektóre kobiety szczytują na "pstryknięcie palcem" innym potrzeba czasu,a jest odsetek kobiet,które nie osiągają orgazmu.

Dnia 22.12.2019 o 17:06, Mariusz.26 napisał:

Minetki całkowicie nie lubi.

Do tego też musi dojrzeć. Nie wszystkie kobiety oddają się tym pieszczotom od samego początku. 

Gość Kinga
Dnia 22.12.2019 o 17:06, Mariusz.26 napisał:

Cześć. Jestem w związku od 2 lat. Moja o 6 lat młodsza dziewczyna jeszcze nigdy nie miała orgazmu. Sex sprawia jej przyjemność, ale nie ma mowy o szczytowaniu. Minetki całkowicie nie lubi. Czasem bardziej satysfakcjonuje ją jak robię jej palcami niż penisem. Zaznaczam, że należę do grona tych + 19cm. Były eksperymenty z dildo, jajkami wibrującymi itp, ale żadnych zadowalających doznań.

Dziewczyny, może miałyście podobne sytuacje w swoim współżyciu? Poradźcie coś 

Koleżanka będąc z chłopakiem rok i nigdy nie doszła do orgazmu i ja zaproponowałam że wymienimy się chłopakami i to poskutkowało. Mój chłopak ma dość dużego więc doszła do silnego orgazmu a gdy był w niej i miał wytrysk do środka tak to mocno objęła i długo trzymała by nie wyjmował. Gdy chłopak wyjął  miał  czerwonego bo ja rozdziewiczył do końca .Ja również miałam orgazm z jej chłopakiem pomimo że ma mniejszego od mojego chłopaka. Dużo zależy od sytuacji i nastawienia by mieć orgazm.