Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Dziewczyny co oceniają mężczyzn po wzroście są żałosne

Polecane posty

Gość Gość

Mam 170 cm wzrostu. Dla mnie liczy się osobowość kobiety, mi nie przeszkadzają np. małe piersi.

Według mnie te co obrażają mężczyzn na tej podstawie są po prostu żałosne.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Mam 170 cm wzrostu. Dla mnie liczy się osobowość kobiety, mi nie przeszkadzają np. małe piersi.

Ale ja nie oceniam cie na podstawie wzrostu tylko oceniam wzrost :P

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A faceci nie sa zalosni ze oceniaja po wygladzie ? Gdybys mial wiecej wzrostu i nie doswiadczyl na wlasnej skorze odrzucenia, to bys spiewał inaczej. Nie zaszkodzi miec troche wyobraźni wiesz. A małe cycki to prawie każda ma, naturalnie rzadko sie zdarza wielka ilosc tluszczu w tym miejscu i do rodzenia akurat to nie jest potrzebne.Rozumiem gdybys napisal ze wyglada jak 9 letni chlopiec, ma wąsa, krótkie włosy i pryszcze, ale atrakcyjność kobiety to nie tylko biust. A jesli facet wygląda jak dziecko to logiczne ze nie podoba sie nikomu. Kto by chcial sypiac z dzieckiem czy pokazywac sie publicznie, wyzszy obroni w razie napadu a niski bedzie jako 1 na celowniku gdyby byly do wyboru 2 pary

Gość Gość

Mały facet nie będzie miał szacunku. Kurdupel . Śmieszny kurdupel.

Gość Gość
9 godzin temu, Gość gosc napisał:

A faceci nie sa zalosni ze oceniaja po wygladzie ? Gdybys mial wiecej wzrostu i nie doswiadczyl na wlasnej skorze odrzucenia, to bys spiewał inaczej. Nie zaszkodzi miec troche wyobraźni wiesz. A małe cycki to prawie każda ma, naturalnie rzadko sie zdarza wielka ilosc tluszczu w tym miejscu i do rodzenia akurat to nie jest potrzebne.Rozumiem gdybys napisal ze wyglada jak 9 letni chlopiec, ma wąsa, krótkie włosy i pryszcze, ale atrakcyjność kobiety to nie tylko biust. A jesli facet wygląda jak dziecko to logiczne ze nie podoba sie nikomu. Kto by chcial sypiac z dzieckiem czy pokazywac sie publicznie, wyzszy obroni w razie napadu a niski bedzie jako 1 na celowniku gdyby byly do wyboru 2 pary

Czy widziałaś kiedykolwiek 10 latka z brodą?

Niski nie obroni? Mam kolegę co ma mniej niż 170 i gwarantuje ci, że przy jego budowie tacy co mają nawet po 190 wymiękają. Jest niesamowicie wykokszony i silny.

Dlatego skończ pisać głupoty kafeterianko.

Gość gość

oj tam male cycki...zagadaj do loszki w typie Dominiki Gwit to ci uwierze 🙂

Gość Gosc

Ja nie oceniam po zwroscie tylko misie nie podobaja niscy.