Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaa

Czy to możliwe żeby facet przestał mi się podobać z dnia na dzień?

Polecane posty

Gość Aaa

Ten facet zawsze mi się podobał fizycznie i z charakteru. Nie rozmawiałam z nim już dawno a dziś go widziałam po dłuższej przerwie i jakoś bez emocji ani pozytywnych ani negatywnych. Chyba oddaliliśmy się od siebie a czas działa na naszą niekorzyść. Zawsze cieszyłam się kiedy go widziałam a dziś miałam taką dziwną refleksję czy on mi się podoba? Nie wiem skąd i dlaczego ta zmiana. Może to przez jego wcześniejsze obrażalskie zachowanie, zobaczę czy jutro będzie to samo. Być może to tylko chwilowe zauroczenie było albo jestem już zniechęcona jego zachowaniem sama nie wiem co o tym myśleć.

Gość Gość

Pewnie za dlugo to trwa myslisz ze on ma inną . Myślisz że on Cię nie chce. On nic nie robi tylko patrzy i to trwa i trwa i czarne mysli w głowie i zniechecenie

Gość Gość

Tak możliwe. Normalne wręcz. 

Gość Gość

Nie narzucaj  mu się miej klasę i na jakiś czas zmien otoczenie z daleka od niego. Jeśli kocha to będzie szukał z Tobą kontaktu .Będzie tęsknił

Gość Bbb

Co komu przeznaczone to na środku drogi rozkraczone. Pamiętaj . Odrzucając przeznaczenie i miłość krzywdzisz i skazujesz na samotność tę drugą osobę

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie narzucaj  mu się miej klasę i na jakiś czas zmien otoczenie z daleka od niego. Jeśli kocha to będzie szukał z Tobą kontaktu .Będzie tęsknił

Jego kontakt po czasie nie będzie mi potrzebny.Muszę uznać ze to koniec.

Gość Gość

Skazał mnie na samotność i już więcej czekania i kontaktu nie zamierzam inicjowac.