Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wygryw

Tylko ci co mają ŁADNE kobiety to wygrywy, reszta to przegrywy

Polecane posty

Gość ddd
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Widać, że te ładne to były za wysokie progi dla ciebie i próbujesz leczyć kompleksy.

ależ skąd,nigdy nie podbijam do kobiet u któych nie mam szans i nie jestem z tego powodu zły

Gość dddd
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Ależ ja rozumiem co piszesz z tym że dla mnie powód do wierności pt. Nie zdradzam bo nie mam okazji jest niedopuszczalny i go nie przyjmuje do wiadomości. Zresztą kto chce ten zdradzi bez względu na wygląd. 

no dobra ale czy to ma oznaczać że juz wogóle nie warto nikogo szukać bo toretycznie każdy może zdradzić? Nie. rzeba szukać kogos takiego kto zdrade uznaje za rzecz wstrętną. Nawet ładna może tak uważać tyle że zwykłemu facetowi trudno zdobyć i utrzymac ładna bo taka wie że ma wielu adoratorów i zawsze odejdzie - z mniej urodziwą i skromniejszą taki problem nie istnieje.Jak jest spokojna i ułozona to siedzi w domu z facetem a nie lata po imprezach jak "gwiazda".

Gość sssss

Mój kumpel ma swietny patent na swoją kobietę - nie wychodzi z nią na imprezy bo wie że jedyni faceci jacy tam są to geje 😄 Jest spokojny.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość dddd napisał:

no dobra ale czy to ma oznaczać że juz wogóle nie warto nikogo szukać bo toretycznie każdy może zdradzić? Nie. rzeba szukać kogos takiego kto zdrade uznaje za rzecz wstrętną. Nawet ładna może tak uważać tyle że zwykłemu facetowi trudno zdobyć i utrzymac ładna bo taka wie że ma wielu adoratorów i zawsze odejdzie - z mniej urodziwą i skromniejszą taki problem nie istnieje.Jak jest spokojna i ułozona to siedzi w domu z facetem a nie lata po imprezach jak "gwiazda".

Jprdl. Czy jest tu ktoś kto rozumie co mam na myśli czy same ułomy? Kolejny który pisze nie na temat. Spokojna i ułożona kobieta też ma prawo chodzić na imprezy. Wy macie jakiś problem ze sobą. Nie potraficie pojąć że kobieta nie musi być jednowymiarowa czyli jeśli jest porządną to siedzi w chałupie jedynie przy chłopie jak jego pies.

Gość sss
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jprdl. Czy jest tu ktoś kto rozumie co mam na myśli czy same ułomy? Kolejny który pisze nie na temat. Spokojna i ułożona kobieta też ma prawo chodzić na imprezy. Wy macie jakiś problem ze sobą. Nie potraficie pojąć że kobieta nie musi być jednowymiarowa czyli jeśli jest porządną to siedzi w chałupie jedynie przy chłopie jak jego pies.

ma prawo chodzić ale tylko ze swoim facetem. Jak chce chodzic sama to lepiej niech pakuje rzeczy. No chyba że na tych imprezach są geje ok.

Jak facet ma wyjść na piwo z kolegami to wielkie halo ale jak sama chce isc na "impreze" to ok tak? I nie przeklinaj kobiecie to nie przystoi i nie jesteś przez to "fajniejsza".

Gość Gość
Przed chwilą, Gość sss napisał:

ma prawo chodzić ale tylko ze swoim facetem. Jak chce chodzic sama to lepiej niech pakuje rzeczy. No chyba że na tych imprezach są geje ok.

Jak facet ma wyjść na piwo z kolegami to wielkie halo ale jak sama chce isc na "impreze" to ok tak? I nie przeklinaj kobiecie to nie przystoi i nie jesteś przez to "fajniejsza".

Mnie nie zależy żeby być fajna a co dopiero fajniejsza. A kto te prawa ustala? Koleś który nie ma zaufania do własnej kobiety. Takie są właśnie wasze związki w większości. Ktoś przez próg domu przejdzie a ty już obgryzasz pazury z zazdrości i strachu a nie  na tym rzecz polega. Jeśli chcesz niewolnice to kup sobie koze. 

Gość sss
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Mnie nie zależy żeby być fajna a co dopiero fajniejsza. A kto te prawa ustala? Koleś który nie ma zaufania do własnej kobiety. Takie są właśnie wasze związki w większości. Ktoś przez próg domu przejdzie a ty już obgryzasz pazury z zazdrości i strachu a nie  na tym rzecz polega. Jeśli chcesz niewolnice to kup sobie koze. 

czyli kolejna skupiona na sobie gwiazdeczka. Jakos mnie to nie dziwi.Związek to wierność i zaufanie a nie puszczanie samopas i nie ma to ze zniewoleniem nic wspólnego. Zresztą normalna osoba tego nie robi gdy wie że druga może to odebrać zle. no ale ty przeciez wszystko wiesz. Tylk pewnie na bank jesteś sama. Kolejna "gwiazda" której żaden mężczyzna nie jest godzien - nawet całowania  stopy 🙂

Wracaj sie bawić domem z lalkami - i nie zapomnij Kena 🙂

Gość hehehe

imprezek dla przyglupow sie zachciewa buheeheheh 😄 na ktorych nic innego sie nie robi tylko uchlewa ryje i obrabia dupy kazdemu kogo tam nie ma. dzieci sie zatrzymaly w rozwoju na liceum 😄

Gość hehehe
10 minut temu, Gość sss napisał:

Związek to wierność i zaufanie

dla kobiet wystarczy ze pojawi sie jakis przystojniaczek zainteresowany zeby taka wyroochac i szybko zapominacie o wiernosci i zaufaniu. takie sa fakty wiec nie probujcie sie tu wybielac. w zyciu pod zadnym pozorem nei mozna niczego uzalezniac od widzimisie kobiet bo co chwile zmieniaja zdanie. lepiej byc samemu a nie sciagac sobie na leb same problemy a tym bardziej jak pojawi sie bachor. wtedy to juz totalna przeje/bka

Gość Ona
3 minuty temu, Gość hehehe napisał:

imprezek dla przyglupow sie zachciewa buheeheheh 😄 na ktorych nic innego sie nie robi tylko uchlewa ryje i obrabia dupy kazdemu kogo tam nie ma. dzieci sie zatrzymaly w rozwoju na liceum 😄

Raz obrabiałem miał ogromniastego aż się poszczałam..

Gość eeee
6 minut temu, Gość hehehe napisał:

dla kobiet wystarczy ze pojawi sie jakis przystojniaczek zainteresowany zeby taka wyroochac i szybko zapominacie o wiernosci i zaufaniu. takie sa fakty wiec nie probujcie sie tu wybielac. w zyciu pod zadnym pozorem nei mozna niczego uzalezniac od widzimisie kobiet bo co chwile zmieniaja zdanie. lepiej byc samemu a nie sciagac sobie na leb same problemy a tym bardziej jak pojawi sie bachor. wtedy to juz totalna przeje/bka

babę trzeba trzymać krótko - a jak już na siłe chce sie szlajac po imprezch sama to kop i za dzwi. Żaden normalny facet nie chce być z taką imprezowiczką i królową parkietu. albo zwiazek jest na powaznie albo inaczej to udawanie. Już sie nie jest w liceum.No ale jak tu w wiekszosci piszą łby nastoletnie to sie nie dziwie ze dyskusja wygląda jak wygląda.

Normalny facet nie szuka wypindrzonej zarozumiałej gwiazdy bo ona jest dobra tylko jako ozdoba. Sa kolesie których to rajcuje i stac ich na takie kobiety 0 ich sprawa. Ja tam wole skromniejsze i spokojniejsze. Gwiazdom i królewnom zdecydowane nie.

Gość Gości

Najważniejsze jest to co czlowiek ma  w sercu i.jak cie traktuje ..wyglad zawsze mozna poprawic a i zawsze mozna zbrzydnac 🙂

Gość Ewelina

Ludzie zazwyczaj się dobierają i zauważyłam że przystojni mają często atrakcyjne kobiety niekoniecznie jakieś MISS ale atrakcyjne.

Gość ddd
Przed chwilą, Gość Ewelina napisał:

Ludzie zazwyczaj się dobierają i zauważyłam że przystojni mają często atrakcyjne kobiety niekoniecznie jakieś MISS ale atrakcyjne.

też to zauważyłem i nie ma w tym nic złego. Tak było od pokolen,jest i będzie.

Gość ssss

Ale pitolicie. Kto wybredny - ten nie ciu pcia. Wszyscy mcie wymog na mega seksi partnerów/ki ale wyglądacie przy tym przecietnie. zacznijcie wogóle od podrywu i od tych mniej atrakcyjnych to wyrabia pewnos siebie i sprawia że nie jest sie takim bucemfrustratem czy wariatką jak na kafe:)

Gość franek

Jak bede chcial sobie brac brzydka bo mi bedzie pasowla to spoko co takich internetowych pi..zdusiow to obchodzi. Moje zycie moja sprawa jak ktos ma kompleksy i wydaje mu sie ze jak ciec wezmie ladna dziewczyne to bedzie lepszy to spoko. Ja oceniam ludzi po tym co osiganeli a nie jak wygladaja. Tylko prostakom i tluszczy ktora nic w zyciu nie osiagnie wydaje sie ze ladna partnerka to jakis super wyznacznik sukcesu. Mam wielu przecietnych i brzydkich znajomych i takich wlasie preferuje bo to nie sa zakompleksione buraki z ego wielkosci empire state building.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość sss napisał:

czyli kolejna skupiona na sobie gwiazdeczka. Jakos mnie to nie dziwi.Związek to wierność i zaufanie a nie puszczanie samopas i nie ma to ze zniewoleniem nic wspólnego. Zresztą normalna osoba tego nie robi gdy wie że druga może to odebrać zle. no ale ty przeciez wszystko wiesz. Tylk pewnie na bank jesteś sama. Kolejna "gwiazda" której żaden mężczyzna nie jest godzien - nawet całowania  stopy 🙂

Wracaj sie bawić domem z lalkami - i nie zapomnij Kena 🙂

To że dla ciebie impreza równa się puszczanie to mogę tylko współczuć że taki masz obraz w głowie. Zaufanie i wierność są ci obce co widać dobitnie po twoich tekstach. Ktoś kto ufa wie że puszczanie samopas (wtf w ogóle?) niczym nie grozi bo partner ma kręgosłup moralny. Na tym właśnie zaufanie polega ale to chyba ty się bawisz lalkami nadal skoro sądzisz że babę trzeba trzymać krótko. Żałosne. Nawet psa na łańcuchu nie można trzymać a tobie się wydaje że gdy zabronisz kobiecie samotnych wyjść to uchronisz siebie przed zdrada. Jesteś śmieszny. Związek to nie więzienie ale ty jesteś na innym poziomie umysłowym żeby pojąć że człowieka na własność się nie ma i żadne zabiegi cie nie uchronia jeśli kobieta będzie chciała cie zdradzić. 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Hehehe napisał:

100% racji. Nawet bycie idealem z charakteru to za malo jezeli sie wyglad nie podoba. 😄 tepe id/iotki

Ideałów nie ma, są za to idioci, którzy tak o sobie myślą. 

Gość hehehe
2 godziny temu, Gość ssss napisał:

Ale pitolicie. Kto wybredny - ten nie ciu pcia

ciupcianie mozna zastapic masturbacja. a okolo 40 traci sie nawet na to ochote

Gość hehehe
2 godziny temu, Gość ssss napisał:

Ale pitolicie. Kto wybredny - ten nie ciu pcia

ciupcianie mozna zastapic masturbacja. a okolo 40 traci sie nawet na to ochote

Gość hehehe
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Ideałów nie ma, są za to idioci, którzy tak o sobie myślą. 

albo uslyszeli to od kogos 😄

Gość Beks
3 minuty temu, Gość hehehe napisał:

Heheszek z ciebie. 😑

Gość Gość
5 minut temu, Gość hehehe napisał:

Jak wiele innych głupot, ja usłyszałam, że jestem najpiękniejsza, ale nie jestem ...ką by uważać się za najpiękniejszą, tym ideałom też radzę zejść na ziemię 😉

Gość Gość
4 godziny temu, Gość ddd napisał:

ależ skąd,nigdy nie podbijam do kobiet u któych nie mam szans i nie jestem z tego powodu zły

może właśnie jesteś

Gość vvv
5 godzin temu, Gość ssss napisał:

Ale pitolicie. Kto wybredny - ten nie ciu pcia. Wszyscy mcie wymog na mega seksi partnerów/ki ale wyglądacie przy tym przecietnie. zacznijcie wogóle od podrywu i od tych mniej atrakcyjnych to wyrabia pewnos siebie i sprawia że nie jest sie takim bucemfrustratem czy wariatką jak na kafe:)

Nie, ja nie szukam piękności, tylko zwykłej, przeciętnej dziewczyny. Ale nie mam na taką szans, bo one szukają przystojniaków.

Gość hahaha

Nie ma idealnych ludzi, nie ma idealnych kobiet, wygląd nawet najpiękniejszy może się znudzić, jeżeli nie ma tego "coś", gorzej jak zaczyna wk...ać ;-))))))))))))))))))