Gość Dorota Napisano Styczeń 20, 2020 Dziewczyny dajcie znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Hania Napisano Styczeń 20, 2020 2 godziny temu, Gość Dorota napisał: Dziewczyny dajcie znać Dziewczyny napiszcie co było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala2280 0 Napisano Styczeń 20, 2020 Czy ktoś wie co bylo na praktycznym już bardzo prosze o inf co bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Napisano Styczeń 20, 2020 Wszystkie czekamy, a nikt nie chce się podzielić.. Jak ktoś nie chce oficjalnie to podaje mój email stodula1@wp.pl Serdecznie dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka Napisano Styczeń 20, 2020 1 godzinę temu, Gość Joanna napisał: Wszystkie czekamy, a nikt nie chce się podzielić.. Jak ktoś nie chce oficjalnie to podaje mój email stodula1@wp.pl Serdecznie dziękuję! Joanna jak będziesz coś wiedziała to pisz,plis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Napisano Styczeń 20, 2020 Na razie nic nie wiem, przykro mi Kto ma 24.01egzamin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka Napisano Styczeń 20, 2020 7 minut temu, Gość Joanna napisał: Na razie nic nie wiem, przykro mi Kto ma 24.01egzamin? Ja mam, ale egzaminy zaczynają się już od jutra.Nikogo tu nie ma ,kto już jutro pisze egzamin??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala2280 0 Napisano Styczeń 20, 2020 No właśnie niema nikogi kto jutro pisze ja mam 24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka Napisano Styczeń 21, 2020 Dziewczyny nie macie żadnych przecieków jest już po egzaminach??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota Napisano Styczeń 21, 2020 Jest już ktoś po egzaminach? 16 godzin temu, Gość Anka napisał: Ja mam, ale egzaminy zaczynają się już od jutra.Nikogo tu nie ma ,kto już jutro pisze egzamin??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Napisano Styczeń 21, 2020 Dziewczyny podzielcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena7723@o2.pl 0 Napisano Styczeń 21, 2020 dziewczyny czy któraś już pisała praktyczny i mogłaby powiedzieć co było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala2280 0 Napisano Styczeń 21, 2020 Tez bede bardzo wdzieczna jak ktos da znac co dzis bylo bo mam w pt i stres mnie juz zżera plisss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala2280 0 Napisano Styczeń 21, 2020 4 minuty temu, marzena7723@o2.pl napisał: dziewczyny czy któraś już pisała praktyczny i mogłaby powiedzieć co było Marzena 7723 Kiedy masz egzamin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena7723@o2.pl 0 Napisano Styczeń 21, 2020 ja mam 27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota Napisano Styczeń 21, 2020 27 minut temu, marzena7723@o2.pl napisał: ja mam 27 Ja 24 to napisze. Szkoda że dziewczyny z wcześniejszych terminów nie piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Hania Napisano Styczeń 21, 2020 Szkoda że dziewczyny które już miały nie chcą się podzielić.Ja mam 24 i dziewczyny nie martwcie się dam znać co było.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala2280 0 Napisano Styczeń 21, 2020 2 godziny temu, marzena7723@o2.pl napisał: No dokładnie co komu zalezy dac jak juz sa po moze przyjdzie czas ze kiedy my bedziemy mialy pierwsze to napewno podam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota Napisano Styczeń 21, 2020 Chyba lipa nikt nie napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Napisano Styczeń 21, 2020 Dziewczyny przypomnę, jeśli nie chcecie napisac tutaj proszę napiszcie na mój adres email, ja podzielę sie z innymi... stodula1@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D. D. Napisano Styczeń 21, 2020 Co dziewczyny obstawiacie? Po wytycznych widac, że przewijanie lub twarz a reszta.hm Wiadomo że niemowlak tylko jaki miesiąc?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lena Napisano Styczeń 22, 2020 Dziewczyny wiecie coś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota Napisano Styczeń 22, 2020 Dziewczyny coś wiadomo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ann Napisano Styczeń 22, 2020 No nie możliwe ,że nie ma żadnych przecieków, dziewczyny nic nie wiecie?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota Napisano Styczeń 22, 2020 Może 24. 01.zaczynają się w całej Polsce dopiero hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala2280 0 Napisano Styczeń 22, 2020 Nie napewno 21nawet u nas w szkole mowili ze21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ann Napisano Styczeń 22, 2020 No właśnie dziewczyny nie macie kogoś się podpytac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota Napisano Styczeń 22, 2020 Dnia 18.01.2020 o 22:55, Gość Anka napisał: Dziewczyny jest ktoś kto ma 21 stycznia? Ania miałaś już egzamin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka Napisano Styczeń 22, 2020 39 minut temu, Gość Dorota napisał: Ania miałaś już egzamin? 25mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala2280 0 Napisano Styczeń 22, 2020 Masakra naprawde nikt nie pisał 21szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach