Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowałam

Młodszy facet zawrócił mi w głowie

Polecane posty

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo jednym z największych atutów kobiet jest młodość i uroda. 

A twoim atutem co jest ...ie. Masz dom, samochód czym chcesz dziewczynie zaimponować bo chyba nie swoim wiekiem starego dziada 40 +

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Masz rację weź sobie 19 latkę i żyją z nią i przestań gadać głupoty o starszych kobietach bo im półgłówku do pięt nie dorównujesz, dlatego chcesz młodszą. Tylko żadna młodsza nie będzie z tobą chciała być, z facecikiem siedzącym na kobiecym forum

Nie szczekaj tak zakompleksiona frustratko.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A twoim atutem co jest ...ie. Masz dom, samochód czym chcesz dziewczynie zaimponować bo chyba nie swoim wiekiem starego dziada 40 +

Często tak bredzisz?

Gość Gość

Jak czytam wypowiedzi niektórych panów z tego tematu, to wyczuwam, że nawet równolatki ich nie chciały i dlatego mają taką do nich niechęć bo innego powodu nie widzę żeby tak krytykować kobiety za wiek, tym bardziej że peselu nie widać.

Czyżby ci panowie siedzieli tylko na portalach randkowych bo tam wiek widać

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak czytam wypowiedzi niektórych panów z tego tematu, to wyczuwam, że nawet równolatki ich nie chciały i dlatego mają taką do nich niechęć bo innego powodu nie widzę żeby tak krytykować kobiety za wiek, tym bardziej że peselu nie widać.

Zgadzam się z Tobą. Pewnie jakaś równolatka ich kopnęła w dupę i dlatego krytykują tak wiek.

Bo normalny facet podrywa kobietę która mu się podoba nie wiedząc ile ona ma lat. Moja mama jest starsza od taty o 7 lat i żyją razem ponad 30 lat. 

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie szczekaj tak zakompleksiona frustratko.

Zakompleksiony to ty jesteś bo nie potrafiłbyś zaimponować równolatce.

Mój ulubiony aktor ma żonę 5 lat starszą - i wiedz, że dużo jest takich par. Ty musisz być z jakiejś wiochy zabitej dechami żyjącej jeszcze w średniowieczu

Gość Gość
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Wnioski z dupy.

Gość Gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Zakompleksiony to ty jesteś bo nie potrafiłbyś zaimponować równolatce.

Mój ulubiony aktor ma żonę 5 lat starszą - i wiedz, że dużo jest takich par. Ty musisz być z jakiejś wiochy zabitej dechami żyjącej jeszcze w średniowieczu

Takich par jest garstka, nie zaklinaj rzeczywistości. 

Gość gość

Żaden normalny facet nie zwiąże się ze starszą od siebie kobietą. To obciach i desperacja.  

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Żaden normalny facet nie zwiąże się ze starszą od siebie kobietą. To obciach i desperacja.  

Weź się nie poniżaj, jasnowidzu z wiochy zabitej deskami znający pesel wszystkich kobiet

Gość Gosc
Dnia 17.01.2020 o 00:09, Gość gość napisał:

Mój kuzyn, żona 3 lata starsza. Ale fakt, facet 4 piwka po pracy, mało ciekawy i niezaradny a żona była już grubo po 30 jak go poznała. I raczej mało wybredna a fajna kobieta... Zaradni, przystojni jak mój szef to mają tak 15 lat młodsze bo mogą sobie na takie pozwolić. Kropka. 

Gość zwariowałam

Nie widziałam go już trochę.... i trochę tęsknię.

Gość gośćb

Jak autorko sprawy się mają?

Gość Gość

Dla normalnych facetów starsze od nich kobiety są przezroczyste. Tylko desperaci wiążą się ze starszymi, bo inne ich nie chcą.