Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cojarobietu

Dlaczego podczas seksu nie odczuwam przyjemności?

Polecane posty

Gość Cojarobietu

Hej mam 22 lata i nie mam praktycznie żadnych doświadczeń seksualnych.. miałam 2 partnerów w życiu ale seks z nimi można powiedzieć, że nie sprawiał mi przyjemności takiej jak to być powinno. Podobają mi się faceci i nawet lubię sex  więc nie wiem w czym problem, nie czuję pociągu seksualnego i nigdy nie miałam orgazmu. Jak ktoś się mnie pyta jak ja wytrzymuje 2 lata bez seksu to aż nie wiem co  powiedziec bo w sumie dla mnie to nic dziwnego nie chce tego robić z kimś na siłę. A z drugiej strony czuje, że nie powinnam mieć takiego nastawienia do seksu i troche się otworzyć na wszystko bo lata lecą hah tylko problem w tym, że nie czuję tego.. 

Może jestem jakaś a-seksualna? Co myślicie 

Gość XXL-ka

Pewnie trafiłaś na gości którzy myśleli tylko o swojej przyjemnosci, jakby ktoś odpowiednio Cię pobudził i przeżyłabyś mega orgazm tęskniłabyś do tego.

Jest jeszcze sprawa  temperamentu, niektórzy po prostu potrzebują mniej seksu, ale tu warto zrobić badania bo niektóre choroby powodują spadek libido.

Powinnaś spróbować masturbacji, odkryć swoją seksualność.

Warto przeczytać 'Sztukę kochania' Wisłockiej tam naprawdę jest wszystko krok po kroku wyjaśnione

Gość Cojarobietu

Dziękuję bardzo za odpowiedź XXL-ka

Gość XXL-ka
5 minut temu, Gość Cojarobietu napisał:

Dziękuję bardzo za odpowiedź XXL-ka

Wiadomo że każdy jest inny i trudno to porównywać ale u mnie działa to tak że im częściej jest seks to mam większa ochotę.

Były okresy jak ciąża czy połóg,że ochoty nie było, sprawa hormonów.

Ale podczas owulacji to mąż się śmieje że się łasze jak kotka w marcu. A z kolei tabletki anty skutecznie obniżały libido do 0.