Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy oprócz ukrainek na polakow lecą wogole jakieś kobiety innych narodowości?

Polecane posty

Gość Gość

Bo z tego co wiem to nawet dla Rosjanki małżeństwo z Polakiem to degradacja społeczna bo Rosja ma Polskę za mały biedny kraj który na arenie międzynarodowej nic nie znaczy 

Gość Gość

W sumie Polak to Polak , narodowość której się w Europie nie szanują, Polak to taki ciut bogatszy ukrainiec kto by na niego poleciał 

Gość Gość

Polak to by pewnie chciał latynoske albo japonke ale ze względu że tylko ukrainki ich chcą to tylko je wychwalaja jakie fajne xD

Gość gosc

serio Ukrainki leca na Polakow?

ukrainska studentka poleci na 40 latka?

Gość taki obraz wasz

Każda normalna kobieta niezależnie od narodowości poleci na ogarniętego Polaka.

Za to na Polki lecą tylko hiszpańskie, włoskie, murzyńskie i inne przegrywy, których żadna kobieta w ich kraju nie chce.

Gość Gość
11 minut temu, Gość gosc napisał:

serio Ukrainki leca na Polakow?

ukrainska studentka poleci na 40 latka?

Jak masz kasę i dom To kazda poleci a jak jesteś 40 letnim dziadem bez forsy to zapomnij o kobietach 

Gość Gość
12 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Każda normalna kobieta niezależnie od narodowości poleci na ogarniętego Polaka.

Za to na Polki lecą tylko hiszpańskie, włoskie, murzyńskie i inne przegrywy, których żadna kobieta w ich kraju nie chce.

Tak szczególnie że polaczka nikt nie odróżnia od ruska i ukrainca-,-

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tak szczególnie że polaczka nikt nie odróżnia od ruska i ukrainca-,-

Właściwie ze Słowian tylko Czesi i Chorwaci i serbowie są przystojni i nie mają buraczanych ryjow 

Gość Gość
1 minutę temu, Onkosfera napisał:

Tajki?

Zeby sobie sciagnac tajke do Polski też trzeba mieć kasę, żaden Polak nie jest na tyle Chojny żeby oplacic tajce przeprowadzke do polski i pomagać finansowo jej rodzinie 

Gość taki obraz wasz
2 minuty temu, ₱Ɽ₳Vł₭ 29 napisał:

a ze Słowianek ładne są czeszki, Ukrainki i Rosjanki

Nie wiem dlaczego polki to takie PASKUDY w porównaniu z nimi

Serbki też są śliczne.

Gość gość
2 minuty temu, ₱Ɽ₳Vł₭ 29 napisał:

Za każdym razem, kiedy jestem w Pradze, wypatruję tych ładnych Czeszek i wielu nie widzę. I skoro prażanki ubierają się jak skrzyżowanie ukraińskiej wieśniaczki z niemiecką emerytką, wolę nie wiedzieć, jaka moda panuje na czeskiej prowincji. Sporo Rosjanek widuję w Tallinnie i Helsinkach i brzydkie nie są, ale do piękności im daleko. Nie wiem, może najładniejsze wydały się za bogatych Amerykanów albo "nowych ruskich".

Gość Gość
8 minut temu, ₱Ɽ₳Vł₭ 29 napisał:

Akurat polki to coś pomiędzy czeszkami a ukrainkami, jeśli chodzi o urodę 

Gość gosc

W mojej miejscowości taki jeden pojechał do afryki na wycieczkę, a wrócił z córką wodza jednego z plemion. Można? Można xd

Gość Gość
42 minuty temu, ₱Ɽ₳Vł₭ 29 napisał:

Rosjanka ani Czeszka nawet na Ciebie nie splunie bo Rosjanka to kobieta z mocarstwa i nie biorą byle narodowości za męża a w Czechach Polacy są kojarzeni z tania siła robocza, tylko ukrainka zostaje ale też mają wymagania 

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Rosjanka ani Czeszka nawet na Ciebie nie splunie bo Rosjanka to kobieta z mocarstwa i nie biorą byle narodowości za męża 

Czy ja wiem? Finlandia to mały kraj, zupełnie nie liczy się na arenie międzynarodowej, a Rosjanki lecą na Finów. Chyba po prostu o pieniądze chodzi, a większość Polaków to gołodupcy. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Czy ja wiem? Finlandia to mały kraj, zupełnie nie liczy się na arenie międzynarodowej, a Rosjanki lecą na Finów. Chyba po prostu o pieniądze chodzi, a większość Polaków to gołodupcy. 

Finowie to wysocy blondyni , pindole największe w Europie i Skandynawowie są bogatsi od Niemców 

Gość ImigraNT

Brzydzą mnie Polki, zwłaszcza te, które były w UK. Sam jestem w DE i jestem w związku z Koreanką, mieszkającą w DE od 8 lat. Ja mieszkam w DE od 5. Polka za granicą to najgorszy sort kobiety, tutaj już lepiej się mówi o Turczynkach i Rosjankach, niż o Polkach. A kumple z UK opowiadają, co Polki tam odwalają... a potem tłumacz obcokrajowcom, że nie każda taka, bo przecież moja mama czy siostra co w Polsce zostały są wartościowe...

Gość Maczo

Byłem w Niemczech na imprezie firmowej to leciała na mnie taka jedna Niemka i to ładna na dodatek. Wysoka blondynka, niebieskie oczy. Doceniła mój polski humor i bajerę wśród sztywnych Niemiaszków.

Gość gość

Paru naszych kopaczy ma zagraniczne żony. Rybus ożenił się z Rosjanką, a Krychowiak z Francuzką. I nie wydaje mi się, żeby te panie patrzyły na narodowość. Oczywiście na biednego Polaka nawet by nie splunęły, ale bogaty i rozpoznawalny Polak może być. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Paru naszych kopaczy ma zagraniczne żony. Rybus ożenił się z Rosjanką, a Krychowiak z Francuzką. I nie wydaje mi się, żeby te panie patrzyły na narodowość. Oczywiście na biednego Polaka nawet by nie splunęły, ale bogaty i rozpoznawalny Polak może być. 

To nie jest rosjanka tylko jakaś Rosyjska arabka albo kurdyjka, W Rosji połowa ludności to nie Rosjanie narodowości z republik które Rosja wlaczyla w terytorium państwa 

Gość znam czeską prowincję
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Za każdym razem, kiedy jestem w Pradze, wypatruję tych ładnych Czeszek i wielu nie widzę. I skoro prażanki ubierają się jak skrzyżowanie ukraińskiej wieśniaczki z niemiecką emerytką, wolę nie wiedzieć, jaka moda panuje na czeskiej prowincji. Sporo Rosjanek widuję w Tallinnie i Helsinkach i brzydkie nie są, ale do piękności im daleko. Nie wiem, może najładniejsze wydały się za bogatych Amerykanów albo "nowych ruskich".

Nie jestem znawcą mody, ale jako że znam te tereny, to się wypowiem. Na czeskiej prowincji króluje moda bazarowo-marketowa. I to jeszcze nic, zwłaszcza faceci chodzą ubrani byle jak, noszą wiele dni te same ubrania, często mocno zużyte lub ufajdane. Kobiety ciut lepiej, ale dla nich czas w modzie zatrzymał się w 2005 roku. Nie sądzę, żeby to było z biedy, to nie jest biedny kraj, myślę, że po prostu mają wylane na to, w przeciwieństwie do strojacych się jak choinki Polek i wydających kupę kasy na markowe buty Polaków. 🙂 Zaletą tego jest, że przynajmniej będąc facetem, można w ogóle nie starać się o swój wygląd, a i tak zawsze się jakoś wygląda w porównaniu z ulicą, o ile nie ma się ukraińskiej mordy, ale to już jest defekt genetyczny i żadne ciuchy nie pomogą🙂

Gość Bicek
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To nie jest rosjanka tylko jakaś Rosyjska arabka albo kurdyjka, W Rosji połowa ludności to nie Rosjanie narodowości z republik które Rosja wlaczyla w terytorium państwa 

Omg znowu ta specjalistka od ruskich z Piotrkowa trybunal. 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Gdyby UE nie wpompowała tam gigantycznej kasy, to by byli dziś tacy sami golodoopcy jak Rosjanie.

Inna kwestia, że w Polskę też pompują...

Gość Gość
51 minut temu, Gość Maczo napisał:

Byłem w Niemczech na imprezie firmowej to leciała na mnie taka jedna Niemka i to ładna na dodatek. Wysoka blondynka, niebieskie oczy. Doceniła mój polski humor i bajerę wśród sztywnych Niemiaszków.

Pewnie się usmiechala z politowaniem 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Gdyby UE nie wpompowała tam gigantycznej kasy, to by byli dziś tacy sami golodoopcy jak Rosjanie.

Inna kwestia, że w Polskę też pompują...

Tak zaraz powiesz w Niemcy też pompuja i ze okradają sami siebie żeby sobie dac , Skandynawia poprpstu jest bogata i już, Polacy to często lenie i kombinatorzy więc tu jeszcze długo nie będzie dobrze 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Bicek napisał:

Omg znowu ta specjalistka od ruskich z Piotrkowa trybunal. 

No i co ? Chociaż mam wiedzę 

Gość Maczo
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Pewnie się usmiechala z politowaniem 

Niee, jak wróciłem do Polski to jeszcze potem mi maile pisała na maila firmowego

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak zaraz powiesz w Niemcy też pompuja i ze okradają sami siebie żeby sobie dac , Skandynawia poprpstu jest bogata i już, Polacy to często lenie i kombinatorzy więc tu jeszcze długo nie będzie dobrze 

Możesz mieć rację, ale Finlandia to nie Skandynawia 😬

No i Niemcy wschodnie też są na kroplówce...

Gość Gość
8 minut temu, Gość znam czeską prowincję napisał:

Nie jestem znawcą mody, ale jako że znam te tereny, to się wypowiem. Na czeskiej prowincji króluje moda bazarowo-marketowa. I to jeszcze nic, zwłaszcza faceci chodzą ubrani byle jak, noszą wiele dni te same ubrania, często mocno zużyte lub ufajdane. Kobiety ciut lepiej, ale dla nich czas w modzie zatrzymał się w 2005 roku. Nie sądzę, żeby to było z biedy, to nie jest biedny kraj, myślę, że po prostu mają wylane na to, w przeciwieństwie do strojacych się jak choinki Polek i wydających kupę kasy na markowe buty Polaków. 🙂 Zaletą tego jest, że przynajmniej będąc facetem, można w ogóle nie starać się o swój wygląd, a i tak zawsze się jakoś wygląda w porównaniu z ulicą, o ile nie ma się ukraińskiej mordy, ale to już jest defekt genetyczny i żadne ciuchy nie pomogą🙂

Polki stroją się jak choinki? Może na wsi i w małych miastach. A i tak przy Rosjankach wyglądają jak zakonnice. Ruską idzie poznać jeszcze zanim się odezwie. Nawet na basenie chodzi jedna z drugą w makijażu i obwieszona złotem. I ośmielę się nie zgodzić, że mężczyzna "zawsze jakoś wygląda". Po prostu macie, panowie, bardzo wysokie mniemanie o sobie.