Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy oprócz ukrainek na polakow lecą wogole jakieś kobiety innych narodowości?

Polecane posty

Gość gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Gdyby UE nie wpompowała tam gigantycznej kasy, to by byli dziś tacy sami golodoopcy jak Rosjanie.

Inna kwestia, że w Polskę też pompują...

Finlandia największy skok gospodarczy zanotowała w latach 80., a więc przed przystąpieniem do Unii Europejskiej. 

Gość Bicek
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No i co ? Chociaż mam wiedzę

czy ja wiem.  nie potrafisz wyguglować i dowiedzieć się. Że to laska z Osetii,  a nie kurdyjka czy arabka. Którzy zresztą w Rosji nie mieszkają poza jakimiś może imigrantami.  

Gość znam czeską prowincję
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Polki stroją się jak choinki? Może na wsi i w małych miastach. A i tak przy Rosjankach wyglądają jak zakonnice. Ruską idzie poznać jeszcze zanim się odezwie. Nawet na basenie chodzi jedna z drugą w makijażu i obwieszona złotem. I ośmielę się nie zgodzić, że mężczyzna "zawsze jakoś wygląda". Po prostu macie, panowie, bardzo wysokie mniemanie o sobie. 

A przeczytałaś kontekst?

W porównaniu z Czeszkami to tak, Polki lubią wyglądać jak choinki.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Bicek napisał:

czy ja wiem.  nie potrafisz wyguglować i dowiedzieć się. Że to laska z Osetii,  a nie kurdyjka czy arabka. Którzy zresztą w Rosji nie mieszkają poza jakimiś może imigrantami.  

Osetia to taki rodzaj arabow więc milcz 

Gość Gość

W sumie bardziej cos jak turcy 

Gość gość
2 minuty temu, Gość znam czeską prowincję napisał:

A przeczytałaś kontekst?

W porównaniu z Czeszkami to tak, Polki lubią wyglądać jak choinki.

Można to obrócić w drugą stronę. W porównaniu z Polkami, Czeszki wyglądają jak bazarowe dziadówy. Co kto lubi  

Gość Bicek

Sorry złotko lecz arogancją niewiedzy nie przykryjesz 😄 zamów se więcej korepetycji u putina czy innego rasputina xD 

Jeszcze odnośnie Ukrainek. Lecą na Polaków nie tylko dla kasy i obywatelstwa UE. Warto się przyjrzeć jak są traktowane przez swoich "mużyków". Nawet incel-mizogin z kafe nie posuwałby się do takich zachowań, jakie na Ukrainie są powszechne wśród tamtejszych mężczyzn.

Przemoc wobec kobiet, przede wszystkim fizyczna, nie jest tam niczym, co by było piętnowane.

Gość Gość
6 minut temu, Gość znam czeską prowincję napisał:

Jeszcze odnośnie Ukrainek. Lecą na Polaków nie tylko dla kasy i obywatelstwa UE. Warto się przyjrzeć jak są traktowane przez swoich "mużyków". Nawet incel-mizogin z kafe nie posuwałby się do takich zachowań, jakie na Ukrainie są powszechne wśród tamtejszych mężczyzn.

Przemoc wobec kobiet, przede wszystkim fizyczna, nie jest tam niczym, co by było piętnowane.

Bredzisz , miałam Ukraińców w firmie i niektóre się darly na swoich facetów aż furczalo, zastraszone to nie były napewno , to raczej ich faceci się bali że zwieja do facetów z zachodu 

Gość Gość
9 minut temu, Gość znam czeską prowincję napisał:

Przestań powtarzać głupie stereotypy moj były to Polak a mnie bil i wykręcal ręce, mam też w pracy parę ukraińska to facet tej ukrainki ja codziennie przywozi i odbiera z pracy jak szofer , Polak by powiedział co najwyżej zrób se prawo jazdy albo kup se samochód 

Gość Gość

Polaczki obgaduja ukraińskich facetów a oni często swoją kobiety traktują jak własne córki, tacy bywają opiekuńczy

Gość Gość

U polakow opiekunczosc nie występuje zaczynając od nie płacenia za kobiety nigdzie kończąc na tym że podwozka gdziekolwiek to wielki problem, ukrainki są mile i slodziutkie bo tak są traktowane jak małe księżniczki, polki są zimne i twarde bo w życiu na faceta nie mogą liczyć 

Gość Gość

A dlaczego tak jest że Ukrainki lecą na Polaków?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bo to nowość i tyle , a dlaczego polki lecą na beżowych habibich którzy mają tylko koze?

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie przesadzaj że lecą, może z 10 % reszta przyjechała tutaj do roboty i mają w doopie polskie towarzystwo 

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Przestań powtarzać głupie stereotypy moj były to Polak a mnie bil i wykręcal ręce, mam też w pracy parę ukraińska to facet tej ukrainki ja codziennie przywozi i odbiera z pracy jak szofer , Polak by powiedział co najwyżej zrób se prawo jazdy albo kup se samochód 

Bzdura. Polacy też przywożą i odbierają, tylko Polki tego nie doceniają.

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

U polakow opiekunczosc nie występuje zaczynając od nie płacenia za kobiety nigdzie kończąc na tym że podwozka gdziekolwiek to wielki problem

Bzdura. Nie mam problemu ani z jednym, ani z drugim.

Gość gosc
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Bo z tego co wiem to nawet dla Rosjanki małżeństwo z Polakiem to degradacja społeczna bo Rosja ma Polskę za mały biedny kraj który na arenie międzynarodowej nic nie znaczy 

Malo dziewczyn w tych czasach patrzy na spoleczny prestiz w postaci faceta mega majetnego, z dobrego kraju itd. Wiele dziewczyn jest w stanie zadbac o siebie, jest wyksztalcona, nie ku/rwi sie dla paru złotych,  bierze faceta z milosci.

A na polakow nikt nie leci - dla ukrainek to szansa, ogromna szansa wybic sie do europy, miec jakies zycie... to jedyna ich droga. I nie mozna ich winic za to. To jest uklad, dla pozorow okraszony ,,miloscia'' bo zadna dziewczyna nie przyzna sie moze jedynie wlasnej rodzinie.Robia tak i dziewczyny i faceci.Wiaza sie przechodnio, nawet dziecko sobie zrobia by miec stabilnosc,lepsze perspektywy a potem dopiero szukaja prawdziwej milosci.Trzeba podziwiac ich,ze daja rade sie zmuszac przez kilka lat.Ja bym nie mogla...

Gość Waldek

Mnie to zastanawia dlaczego polskie kobiety mówią o nas polskich facetach że mamy "buraczany typ urody"

Przecież polskie kobiety głównie te mieszkające na wsi też mają buraczaną urodę bo to zazwyczaj blondyny z rumieńcami i do tego duże ręce.

Gość Waldek

Co do Ukrainek to mieszane małżeństwa Polaków z Ukrainkami i Ukraińców z Polkami były jeszcze przed II wojną światową we wschodnich województwach 2 Rzeczpospolitej więc to nie jest tak że teraz jest moda na partnerki z Ukrainy.

Gość gość

Znam Polaków żonatych z Angielkami,  Rosjanką, Białorusinką.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Znam Polaków żonatych z Angielkami,  Rosjanką, Białorusinką.

Japonką, jak mi się jeszcze przypomni to napiszę. 

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Polaczki obgaduja ukraińskich facetów a oni często swoją kobiety traktują jak własne córki, tacy bywają opiekuńczy

To weź sobie Ukraińca, za perspektywę obywatelstwa UE będzie znosił każdy twój foch. 🙂

Skoro są tacy opiekuńczy, podwożą i kupują im wszystko, to dlaczego ich kobiety, tak rozpieszczane, wyjeżdżają na poniewierkę jako sprzątaczki w polskich domach i firmach, a jeśli mają trochę więcej szczęścia, to do czeskich montowni? 🙂

Z tymi facetami jest to samo, co u Rosjan. Nie podoba się coś, to w pysk. Równouprawnienie, mimo że teoretycznie było jednym z głównych punktów w systemie komunistycznym, nie dotarło tam.

Gość Gość
8 godzin temu, Gość znam czeską prowincję napisał:

To weź sobie Ukraińca, za perspektywę obywatelstwa UE będzie znosił każdy twój foch. 🙂

Skoro są tacy opiekuńczy, podwożą i kupują im wszystko, to dlaczego ich kobiety, tak rozpieszczane, wyjeżdżają na poniewierkę jako sprzątaczki w polskich domach i firmach, a jeśli mają trochę więcej szczęścia, to do czeskich montowni? 🙂

Z tymi facetami jest to samo, co u Rosjan. Nie podoba się coś, to w pysk. Równouprawnienie, mimo że teoretycznie było jednym z głównych punktów w systemie komunistycznym, nie dotarło tam.

Znam Rosjanina w związku z polka i to najbardziej cichy i pracowity człowiek jakiego znam , przestań kłamać 

Gość Gość

Drugi Rosjanin to mój szef który założył firmę w Polsce, oni wszyscy są spokojni , opanowani pokorni zupełnie inna połka niż Polacy, dużo wyższa 

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Waldek napisał:

Mnie to zastanawia dlaczego polskie kobiety mówią o nas polskich facetach że mamy "buraczany typ urody"

Przecież polskie kobiety głównie te mieszkające na wsi też mają buraczaną urodę bo to zazwyczaj blondyny z rumieńcami i do tego duże ręce.

Bo buraczana uroda czyli okrągły łeb i rumieńce kobietom pasuje , facetom nie , tak samo jak facetom pasuje kwadratowa podłużna głowa a kobietom nie bo wtedy wyglądaja "konsko"

Gość Nanana

Znam Angielki które są w związku z Polakami 🙂 nawet i w związku małżeńskim  😉 także nie tylko Ukrainki...

Gość Gość

A czemu ktoś ma chcieć polaka ? W Austrii, Niemczech Szwajcarii mężczyźni pracują,pomagają przy gotowaniu , bawią dzieci, ich kobiety mając rodzinę nie pracują wcale albo na pół etatu, pracowałam jako opiekun osób starszych w krajach niemiecko jezyzcznyc j różnica jest kolosalna, mój sąsiad Niemiec który ma 72 lata robi wypieki na święta na dla całej rodziny , wozi je córce siostrom matce która ma ponad 90 lat , a Polak? Jak usmaży jajecznicę sam sobie to łaske robi 

Gość gość

Tak, Białorusinki. Głupi temat.

14 godzin temu, Gość znam czeską prowincję napisał:

Nie jestem znawcą mody, ale jako że znam te tereny, to się wypowiem. Na czeskiej prowincji króluje moda bazarowo-marketowa. I to jeszcze nic, zwłaszcza faceci chodzą ubrani byle jak, noszą wiele dni te same ubrania, często mocno zużyte lub ufajdane. Kobiety ciut lepiej, ale dla nich czas w modzie zatrzymał się w 2005 roku.

A nie mylisz ty tak czasem Czechów z Cyganami? Odnośnie Polek choinek. No cóż... Ukrainki i inne "po ruskie", potrafią chodzić cały czas w jednym dresie, albo obwieszone złotem i jakąś tandetą, bo u nich jest sporo tańsze niż u nas, więc ich stać. Już nie mówię o tym, że co piąta potrafi zrobić względny makijaż.

19 godzin temu, Gość gosc napisał:

serio Ukrainki leca na Polakow?

ukrainska studentka poleci na 40 latka?

Tak, lecą. I to jeszcze jak!

18 godzin temu, Gość gość napisał:

Czy ja wiem? Finlandia to mały kraj, zupełnie nie liczy się na arenie międzynarodowej, a Rosjanki lecą na Finów. Chyba po prostu o pieniądze chodzi, a większość Polaków to gołodupcy. 

A może Finlandia po prostu graniczy z Rosją i na Finów lecą te, co pod granicą mieszkają? No jakby nie było, ten kawałek ziemi rosyjskiej jest mniej więcej takiej samej powierzchni jak Polska. Jak popatrzysz na drugi koniec Rosji, to tam pewnie Hamerykanie maja wzięcie.

Gość gość
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo buraczana uroda czyli okrągły łeb i rumieńce kobietom pasuje , facetom nie , tak samo jak facetom pasuje kwadratowa podłużna głowa a kobietom nie bo wtedy wyglądaja "konsko"

A ty wiesz, że te koniny, mają największe wzięcie? Czasami się zastanawiam, co faceci widzą w danej przeciętnej babie, aaa już wiem, koński pysk.