Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jestem intelektualista, ale wolalbym kobiete glupsza ode mnie, majaca fochy, lubiaca wyuzdany styl ubioru

Polecane posty

Gość gosc

co o tym myslicie drodzy forumowicze?

Gość fff

ze masz duzo kandydatek do wyboru:) 

Gość gość

Taki z ciebie intelektualista jak z koziej du py trąba.

Gość Anty Bazyl

1. Ty nie jesteś intelektualista. Sorki ale brak zycia, otyłość i cukrzyca to nie sa cechy charakterystyczny dla intelektualizmu tylko spi3rdolenia. 

2. Głupsza od ciebie? Może być ciężko. 

Gość co za głupoty
2 minuty temu, Gość Anty Bazyl napisał:

1. Ty nie jesteś intelektualista. Sorki ale brak zycia, otyłość i cukrzyca to nie sa cechy charakterystyczny dla intelektualizmu tylko spi3rdolenia. 

2. Głupsza od ciebie? Może być ciężko. 

10/10

trudno będzie znaleźć. Chociaż głupia pracownica biedronki czy żabki (z całym szacunkiem dla nich jako ogółu, to wyjątkowo głupie się tam zdarzają), do tego otyła, brzydka i z małymi cyckami, z dzieckiem i przed 40stką, byłaby idealną kandydatką dla naszego, pożal się boże, menedżera od siedmiu boleści

Gość w punkt
Przed chwilą, Gość co za głupoty napisał:

10/10

trudno będzie znaleźć. Chociaż głupia pracownica biedronki czy żabki (z całym szacunkiem dla nich jako ogółu, to wyjątkowo głupie się tam zdarzają), do tego otyła, brzydka i z małymi cyckami, z dzieckiem i przed 40stką, byłaby idealną kandydatką dla naszego, pożal się boże, menedżera od siedmiu boleści

ale jest za to duża szansa, że będzie paliła slimy i nosiła plastikowe, błyszczące, tandetne torebki 😄😄😄

Gość Gość

Przez 20 lat nie znalazłeś to już nie znajdziesz. Pora pogodzić się ze starokawalerstwem. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość w punkt napisał:

ale jest za to duża szansa, że będzie paliła slimy i nosiła plastikowe, błyszczące, tandetne torebki 😄😄😄

Ale mała szansa, że spodoba jej się autor. 

Gość gość

Namów jakąś czterdziestoletnią starą pannę z kotem, takie nie mają już nic do stracenia.

Gość Gosc

Jak takie się podobają to mało się poradzi każdy ma swój typ i tyle. Kobiety też mają wymagania. Tu nawet nie widzę jakichś wygórowanych bo "glupsza" to nie jest jakaś pozytywna cechą 😁 ja też lubię przystojnych, niekoniecznie super inteligentnych facetów,  takich prostych, bo łatwiej mi takim zaufać i co poradze ☺