Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna i młoda

Stare rury wylewają tu swój jad bo ich mężowie wolą 20łatki

Polecane posty

Gość pip
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Jakie dziecko? Ten wiek jest najlepszy do rodzenia dzieci, więc i kobieta przeżywa swój rozkwit, dziecko to ma 15 lat, a nie 20...

I wg prawa i biologii jest to dorosła kobieta

17 latki tez urodza, bo sa juz zdolne do tego, 17 latek zaplodni bo juz moze, nie zmienia to faktu ze to dzieci, dojrzalosc psychiczna osiaga sie kolo 30, jak dobrze pojdzie:) wg prawa a czy ja jestem prawo spisane przez innych czy mowie o moich upodobaniach?

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Tylko taka 30-stka albo 40-stka w dodatku wyglądająca na swój wiek i z rozstępami się nie może pogodzić, że są ładniejsze od niej kobiety, cóż trzeba było o siebie dbać

taaaaaaaaaaaaa...a ja widzę na ulicy tyle zapuszczonych 20-stek,że śmiac mi się chce-skoro żywią się w Macu to albo spasione albo te żyjące na listku sałaty chude jak przecinki bez tyłka, talii i cyca

Gość gość
31 minut temu, Gość gosc napisał:

taaaaaaaaaaaaa...a ja widzę na ulicy tyle zapuszczonych 20-stek,że śmiac mi się chce-skoro żywią się w Macu to albo spasione albo te żyjące na listku sałaty chude jak przecinki bez tyłka, talii i cyca

Są też te szczupłe i bardzo ładne 😉 A Ty musisz mieć wielkie kompleksy, ze żałujesz młodym dziewczynom urody.

Ciekawe kto na taką ładną i szczupłą typu Izabella Krzan albo Klaudia Halejcio powie, że jest ble

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Są też te szczupłe i bardzo ładne 😉 A Ty musisz mieć wielkie kompleksy, ze żałujesz młodym dziewczynom urody.

Ciekawe kto na taką ładną i szczupłą typu Izabella Krzan albo Klaudia Halejcio powie, że jest ble

krzan wielka jak babochłop w prowadzeniu Koła fortuny-jak stoi przy Norbim i ten męski głos..ulalal..ale boska wielka

Gość gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

krzan wielka jak babochłop w prowadzeniu Koła fortuny-jak stoi przy Norbim i ten męski głos..ulalal..ale boska wielka

Jasne, a Ty z pewnością ładniejsza od wszystkich miss świata i modelek razem wzietych 😉 Ale te baby są zazdrosne, ja nie mogę...

Gość gość

Ciekawe jeszcze czy faceci są zdania, że wszystkie 20 latki są takie złe 😉  Bo patrząc na to, że coraz więcej ich przygarnia młode na stałe, to coś mi się nie wydaje

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Jasne, a Ty z pewnością ładniejsza od wszystkich miss świata i modelek razem wzietych 😉 Ale te baby są zazdrosne, ja nie mogę...

wyrażenie swojej opinii o wielkiej babie to tylko wyrażenie opinii,sa ładne większe kobiety i są jak facet np.krzan dla mnie.Nie ma tu czego zazdrościć,męskiego głosu i wyglądu przeciętnego.Zazdrościć to ja mogę takiej Monice Belluci co ma piękną kobiecą sylwetkę a jest dość wysoka

Gość Gosc

Albo Ela Romanowska, polska aktorka..duża,ale kobiecy głos i kobiecy wygląd

Gość abc123

Wylewają jad bo nie mogą się pogodzić z przykrą prawdą, że młode dziewczyny są zwyczajnie ładniejsze. Kobietom wiek nie służy tak na ogół, a kobieta lata swojej świetności ma ok 18-25 roku życia.

Gość abc123

Monica Belluci była ładna za młodu teraz już podstarzała się zrobiła, zobacz na jej zdjęcia z tamtego roku

Gość abc123

Monica Belluci była ładna za młodu teraz już podstarzała się zrobiła, zobacz na jej zdjęcia z tamtego roku

Gość rzut

proponuje by kazda mloda i stara wstawila tu swoja fote bo tak pierd.olic to mozna dlugo i namietnie

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość abc123 napisał:

Wylewają jad bo nie mogą się pogodzić z przykrą prawdą, że młode dziewczyny są zwyczajnie ładniejsze. Kobietom wiek nie służy tak na ogół, a kobieta lata swojej świetności ma ok 18-25 roku życia.

ulalalla..jeszcze się dobrze moje kragłości w pionie trzymają,że niejedna 20-stka ma czego zazdrościc jak bozia dup.ki i biustu nie dała

Gość rzut

a potem zrobimy glosowanie ktora wygrywa

Gość rzut

Gość laura
Przed chwilą, Gość rzut napisał:

Odsyłam do forum bracia samcy, w wątku np. "najmłodsza kobieta w waszych łóżkach"- tam wypowiadają się mężczyźni, więc dowiecie się prawdy- ostrzegam, że na korzyść młodych kobiet, a nawet nastolatek.

No właśnie, ciekawe dlaczego młode dziewczyny startują w wyborach miss, dlaczego one znajdują bogatych mężów, dlaczego to one są kochankami szejków w haremach i zostają modelkami czy aktorkami. Dlaczego? Bo kobieta młoda lub młodo wyglądająca wygląda dobrze, zmarszczki nie służą kobietom czy nadwaga, przykro mi, też bym wolała żeby kobiety z wiekiem piękniały, ale prawda jest taka , że z upływem lat coraz cieżej dobrze wyglądać.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość laura napisał:

Odsyłam do forum bracia samcy, w wątku np. "najmłodsza kobieta w waszych łóżkach"- tam wypowiadają się mężczyźni, więc dowiecie się prawdy- ostrzegam, że na korzyść młodych kobiet, a nawet nastolatek.

No właśnie, ciekawe dlaczego młode dziewczyny startują w wyborach miss, dlaczego one znajdują bogatych mężów, dlaczego to one są kochankami szejków w haremach i zostają modelkami czy aktorkami. Dlaczego? Bo kobieta młoda lub młodo wyglądająca wygląda dobrze, zmarszczki nie służą kobietom czy nadwaga, przykro mi, też bym wolała żeby kobiety z wiekiem piękniały, ale prawda jest taka , że z upływem lat coraz cieżej dobrze wyglądać.

Mnie rodzice obdarzyli dobrymi genami..więc dobrze się uchowam nawet i po 40-stce,nic nie wisi...:))

Gość laura

Zresztą owszem, fajnie by było gdyby kobiety sie najlepiej wcale nie starzały, ale cóż... Trzeba się z tym pogodzić. Jednak często jest ta różnica między 20-latką, a 30-latką, powiedzmy sobie szczerze, sama dobijam 30-stki, ale jestem z tym pogodzona, że coraz trudniej mi będzie młodo wyglądać.

Gość laura
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Mnie rodzice obdarzyli dobrymi genami..więc dobrze się uchowam nawet i po 40-stce,nic nie wisi...:))

Geny to nie wszystko ważna jest też dieta i styl życia. Choc tak całkiem młodości się nie zatrzyma, trzeba się pogodzic z upływem czasu i tyle. No i że z czasem będą ładniejsze od nas, to normalne.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość laura napisał:

to sie zestarzejesz, takie jest zycie, Przemija wszystko, jesli mozesz startowac do miss to startuj, co do facetow znajdz jednego chociaz fajnego to bedzie lzej sie starzec

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość laura napisał:

Geny to nie wszystko ważna jest też dieta i styl życia. Choc tak całkiem młodości się nie zatrzyma, trzeba się pogodzic z upływem czasu i tyle. No i że z czasem będą ładniejsze od nas, to normalne.

W każdym wieku są ładniejsze od kogoś..więc nie wiem co tu rozkminiać..Czuję się świetnie na swój wiek ,żadnych chorób,jędrne ciało,więz zyję i daję życ innym

Gość laura
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

to sie zestarzejesz, takie jest zycie, Przemija wszystko, jesli mozesz startowac do miss to startuj, co do facetow znajdz jednego chociaz fajnego to bedzie lzej sie starzec

Każda z nas się zestarzeje i trzeba się z tym pogodzić, można tylko spowolnić ten proces, ale prędzej czy później się zestarzejemy.

I dlatego ważne żeby znaleźć wiernego i kochającego faceta, który będzie kochał mimo zmarszczek i upływu lat. Wtedy kobieta poczuje, że jej wartość nie zalezy tylko od idealnego wyglądu, bo ten wyscig o młody wygląd jest chory, są inne wartości niż uroda modelki, serio.A atrakcyjną można byc w każdym wieku, z tym, że młode dziewczyny zawsze będą miały tu łatwiej i trzeba ten fakt zaakceptować

Gość Basior
10 minut temu, Gość laura napisał:

Laurko mimo wszystko coś mi podpowiada że daaaaleeeko ci do 'Starej rury" 😄  😘

Gość gość
2 godziny temu, Gość pip napisał:

20 latka ma psychike dziecka i nie ma bioder, chudzinka taka, kobiecosc w powijakach, dobra dla szczypiorkow, dajcie spokoj, z ciekawosci moze, ale nie dla wiezi, to samo 20 latek, chudziutkie dziecko, no chyba ze pakuje ale psyche? to nie dla dojrzalej, to male co zalozylo temat tez ma chude patyczki

Zgadzam sie. 20-24 latki to młode dziewczęta a nie młode kobiety. Ale w tym kraju poronionym, to 25 latka to stare proochno wiec i taka 20 to już kobieta, ale to puste słowa. 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość laura napisał:

Każda z nas się zestarzeje i trzeba się z tym pogodzić, można tylko spowolnić ten proces, ale prędzej czy później się zestarzejemy.

I dlatego ważne żeby znaleźć wiernego i kochającego faceta, który będzie kochał mimo zmarszczek i upływu lat. Wtedy kobieta poczuje, że jej wartość nie zalezy tylko od idealnego wyglądu, bo ten wyscig o młody wygląd jest chory, są inne wartości niż uroda modelki, serio.A atrakcyjną można byc w każdym wieku, z tym, że młode dziewczyny zawsze będą miały tu łatwiej i trzeba ten fakt 

nie tyle mlode co ladne madre z fajnym charakterem, jesli chodzi o milosc

Gość laura
Przed chwilą, Gość Basior napisał:

Laurko mimo wszystko coś mi podpowiada że daaaaleeeko ci do 'Starej rury" 😄  😘

Może jeszcze daleko bo mam 29 lat, ale najmłodsza też już nie jestem bo nie mam już 20-stu czy nastu lat. Ale jestem na to przygotowana, że  będę się starzeć, co więcej już  zauważam niestety pierwsze objawy starzenia, z którymi walczę, a pewnie będą  się pojawiały coraz częściej

Gość No beka
20 minut temu, Gość abc123 napisał:

To ile lat ma młoda dziewczyna? Mniej niż 18? To brzmi tak nienormalnie co piszesz, że szkoda komentować 😄 Własnie 18-24 to młode dziewczyny, pełnoletnie ale młodziutkie, a kobiecy szczyt urody i młodości wypada ok 25-30 lat, nie sugueruj sie badaniami ani stereotypami, bo przyspieszasz kobietom dojrzały wiek. i PISZESZ BZDURY XD

Gość ciekawski
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Zgadzam sie. 20-24 latki to młode dziewczęta a nie młode kobiety. Ale w tym kraju poronionym, to 25 latka to stare proochno wiec i taka 20 to już kobieta, ale to puste słowa. 

Niejedna taka 24 latka się już seksi 8-10 lat, czy ona taka młoda jak już na wpół zużyta?

Gość gosc
1 minutę temu, Gość No beka napisał:

To ile lat ma młoda dziewczyna? Mniej niż 18? To brzmi tak nienormalnie co piszesz, że szkoda komentować 😄 Własnie 18-24 to młode dziewczyny, pełnoletnie ale młodziutkie, a kobiecy szczyt urody i młodości wypada ok 25-30 lat, nie sugueruj sie badaniami ani stereotypami, bo przyspieszasz kobietom dojrzały wiek. i PISZESZ BZDURY XD

racje masz:0 a ty ile masz?:)

Gość No beka
16 minut temu, Gość laura napisał:

''korzyść młodych kobiet, a nawet nastolatek'' 

pojmijcie doornie że nie-nastolatka to dalej młoda dziewczyna. młoda kobieta +24/25