Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna i młoda

Stare rury wylewają tu swój jad bo ich mężowie wolą 20łatki

Polecane posty

Gość Ania
Przed chwilą, Gość zygamtoba napisał:

Patologia 😄 No i co z tego co robiłaś ? Byłaś w dalszym ciągu gówniarą. 20 latka to nie jest dorosła baba, to śliczna i młoda dziewczyna, nie świadoma pewnych spraw. To że ty czupiradło byłaś wtedy dorosła, nie znaczy że każda dziewczyna jest. Masakra 😄 ALe patologia 😄

A wiesz, jakoś wyszłam na ludzi, w ciąże nie zaszłam studia skonczyłam, za to co przeżyłam to moje, zresztą znam dziewczyny co i w wieku 16 lat zaczęły i też jakoś źle nie skończyły 🙂 Trzeba mieć tylko troche oleju w głowie i tyle, a patologia, to raczej ludzie wielodzietni, którzy nie mają środków na utrzymanie dzieci. Trzeba korzystać z młodości, młodym nie jest się nigdy dwa razy 🙂 

Gość Gośćgość

Boze co za chore myslenie JA PIERRDOLE 

Gość Ania

Poza tym dziwi mnie zawiść jaką macie do młodych dziewczyn, co wam to przeszkadza, że są piękne i młode? Też miałyscie te młode lata, nie ich wina, ze ich może nie wykorzystałyście na zabawę i beztroskę. 

Nie ich winą jest też, że faceci się za nimi oglądają, młodość ma swoje prawa i tyle.

Gość Ania

Bo co bedziecie cały świat winić za kult młodości? Zawsze taki był i będzie, nie zmienicie tego, radzę pogodzić się z faktem upływu czasu i spojrzeć na to bardziej obiektywnie. 

Jak widzę taką zazdrośnice co patrzy zawistnie na ładne młode dziewczyny, to myślę sobie, że musiała mieć bardzo smutną młodość

Gość gosc

awantura o to ktora ma wieksze powodzenie? 🙂 zmyslowa i podniecajaca, laura zmienila imie na ania? ::)

Gość Ankaaa
3 minuty temu, Gość Ania napisał:

Bo co bedziecie cały świat winić za kult młodości? Zawsze taki był i będzie, nie zmienicie tego, radzę pogodzić się z faktem upływu czasu i spojrzeć na to bardziej obiektywnie. 

Jak widzę taką zazdrośnice co patrzy zawistnie na ładne młode dziewczyny, to myślę sobie, że musiała mieć bardzo smutną młodość

Ty miałaś smutną młodość, skoro uważasz że 20 latka to nie młoda dziewczyna 🙂 Właśnie wtedy jest nią, nosi krótkie szorciki , bluzeczki i szmineczkę. Ty jesteś nienormalna skoro uważasz że 20 latka to dorosła baba. Dorosła baba ma 25 lat 27  Młodość się tak szybko nie kończy to stereotypy.

Gość Gość

20 latka to nie dorosła baba

Gość Ania
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

awantura o to ktora ma wieksze powodzenie? 🙂 zmyslowa i podniecajaca, laura zmienila imie na ania? ::)

Dla mnie to jasne, że młodsze mają większe powodzenie, ale wybitnie mnie wkurza ten temat, może dlatego że sama mam taką toksyczną matkę, która nie potrafiła zaakceptować tego, że faceci zaczęli na mnie zwracać uwagę w pewnym momencie, a na nia przestali. Sprzeciwiała się mojej samodzielności, ale z perspektywy czasu bardzo się cieszę, że wcześnie wyprowadziłam się z domu, a i studia skonczyłam.

To się nazywa syndrom królewny śnieżki zresztą.

Gość Gość

Dla mnie to jasne, że młodsze mają większe powodzenie, ale wybitnie mnie wkurza ten temat, może dlatego że sama mam taką toksyczną matkę, która nie potrafiła zaakceptować tego, że faceci zaczęli na mnie zwracać uwagę w pewnym momencie, a na nia przestali. Sprzeciwiała się mojej samodzielności, ale z perspektywy czasu bardzo się cieszę, że wcześnie wyprowadziłam się z domu, a i studia skonczyłam.

10 minut temu, Gość Ania napisał:

Poza tym dziwi mnie zawiść jaką macie do młodych dziewczyn, co wam to przeszkadza, że są piękne i młode? Też miałyscie te młode lata, nie ich wina, ze ich może nie wykorzystałyście na zabawę i beztroskę. 

Nie ich winą jest też, że faceci się za nimi oglądają, młodość ma swoje prawa i tyle.

A ile lat ma młoda dziewczyna według ciebie? Ty miałaś 18-20 i zachowywałaś się jak dorosła kobieta którą nie byłaś. Co ty wiesz o życiu? Młode lata to dziewczyna ma od 16 do 24 25  lat a potem jest dorosła a jak miałaś bo sobie ukruciłaś i chrzanisz bzdoory nie pisz wiecej, piszesz głupoty.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Ania napisał:

masz uraz, ale ludzie bez urazow wiedza ze zmyslowosc wiaze sie rowniez z tym co w glowie, osoby trzeba oceniac indywidualnie, oceny typu wszystkie 20 to to, wszystkie 30 to to jest niedojrzale, kazdy ma swoj charakter i kazdy ma odpowiednik ktory go pociaga, poza przepisami innych

8 godzin temu, Gość gość napisał:

A co ma jedno do drugiego? Co w tym złego, że wolę starszych bo nie rozumiem? Za żonatego się nie brałam, ale faceta jużpo rozwodzie, więc...Moi rówieśnicy wydają mi się tacy mało męscy po prostu. A mój facet starszy 18 lat bardzo mnie kręci

Zreszta zawsze wolałam starszych już jak miałam 18 lat spotykałam się z facetem 15 lat starszym od siebie. Mam wybór między rówieśnikami, a starszymi od siebie, ale rowieśników zwyczajnie nie wybieram, choć część moich koleżanek rzeczywiście starszych nie lubi

Nie pisze o młodych tylko podstarzałych świrowanych K nic porządnego się nie znajdzie same chore.