Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy to desperacja jak facet spotyka sie z kobieta ktora ma dziecko ?

Polecane posty

Gość Gość

Czego oczekuje taka samotna matka od faceta kawalera ? Czy taka relacja ma sens ?

Gość Bhyggeghj5678

Tak,ma ,samotna matka nie jest gorsza od innych kobiet,a jeśli wolisz bezdzietne szukaj wśród bezdzietnych

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Bhyggeghj5678 napisał:

Tak,ma ,samotna matka nie jest gorsza od innych kobiet,a jeśli wolisz bezdzietne szukaj wśród bezdzietnych

Jest gorsza lambudziaro 😘

Gość gość
44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie. Jest gorsza, bo ma balast 😎😏

Gość Onsam

Jak się kobieta bardzo podoba to się nie myśli o dziecku. facetowi odbija tak że ma zamydlone oczy

Gość Draguś

Rooochać najwyżej a jak zacznie się przyzwyczajać i planować, żegnaj gienia

Gość Gośćiu :D

Ja kiedyś spotykałem się z kobietą ale tak tylko na randki jednak okazało się potem że ma nie tylko jedno a 2 dzieci, ona była to po prostu śliczna jednak niestety nie mogłem z nią być a teraz to sam nie wiem czy nie żałuje

Gość Heh

Poki co jeszcze samotną matką nie jestem, ale przykre jest to ze przez jakies nizaradne zyciowo c*py inne samotne mamy są skreslane bo ze niby szukają tatusia bankomatu itp. 

Wydaje mi się ze NORMALNE kobiety z dzieckiem oczekują jedynie miłości? Prznajmniej ja, gdybym zostala sama chcialabym poznac mężczyzne ktory mnie pokocha, zebym nie byla traktowana jak kobieta gorszego sortu, no i dobrze by bylo gdyby po prostu zaakceptowal moje dziecko, ale nie wymagalabym zeby ktos robil za tatusia a tym bardziej utrzymywał.... Ale wiadomo, charaktery są różne 

Gość mrowaaaaa
2 minuty temu, Gość Heh napisał:

Poki co jeszcze samotną matką nie jestem, ale przykre jest to ze przez jakies nizaradne zyciowo c*py inne samotne mamy są skreslane bo ze niby szukają tatusia bankomatu itp. 

a ja proponuję 10 razy się zastanowić zanim rozłoży się przed kimś nogi...bo generalnie dziecko powinno mieć i matkę i ojca (swojego ojca) nie przyszywanego wujka czy chooyyy wie jak to nazwać. To patola, że tyle dzieci dziś w porozbijanych rodzinach bo facet z baba się bezmyślnie rooochayą a potem dochodzą do wniosku, że nie są dla siebie i odbija się to na dziecku. 

Rozumiem jeszcze sytuacje wdowy ale cała reszta jest samotna na życzenie bo sorry ...widziały gały co brały.  I pisze to kobieta. 

Gość mrowaaaaa
2 minuty temu, Gość Heh napisał:

a ja proponuję 10 razy się zastanowić zanim rozłoży się przed kimś nogi...bo generalnie dziecko powinno mieć i matkę i ojca (swojego ojca) nie przyszywanego wujka czy chooyyy wie jak to nazwać. To patola, że tyle dzieci dziś w porozbijanych rodzinach bo facet z baba się bezmyślnie rooochayą a potem dochodzą do wniosku, że nie są dla siebie i odbija się to na dziecku. 

Rozumiem jeszcze sytuacje wdowy ale cała reszta jest samotna na życzenie bo sorry ...widziały gały co brały.  I pisze to kobieta. 

Gość Onsam
7 minut temu, Gość Heh napisał:

Wydaje mi się ze NORMALNE kobiety z dzieckiem oczekują jedynie miłości? Prznajmniej ja, gdybym zostala sama chcialabym poznac mężczyzne ktory mnie pokocha, zebym nie byla traktowana jak kobieta gorszego sortu, no i dobrze by bylo gdyby po prostu zaakceptowal moje dziecko, ale nie wymagalabym zeby ktos robil za tatusia a tym bardziej utrzymywał.... Ale wiadomo, charaktery są różne 

Ale przyznaj, to poznawanie 2 osób a nawet trzech (ojca dziecka?) Co sądzisz o tym, czy to nie trochę trudne zadanie, zwłaszcza do mało doświadczonego? Ja to rozumiem, każdy chciałby być kochanym/ą i jeśłi nie będzie się tego analizować to może się udać, byłoby łatwiej, mocno sie zakochać.

Gość Domi

Niech szuka sobie wolnego dzieciństwo. On zrozumie tę sytuację. Ludzie,którzy oczekują na swoje dzieci muszą się do tego przygotować. Nikt nie rodzi się z instynktem do cudzych dzieci. Jeśli po łożeniu kasy na cudze dziecko,chcesz usłyszeć ,że i tak nie jesteś jego ojcem to droga wolna. Pamiętaj,że na razie jest zauroczenie,które prędzej czy później minie i zostanie matka z dzieckiem oczekująca wsparcia, pieniędzy i uwagi,a Ty już nie będziesz mieć odwrotu. Chyba,że masz to gdzieś żeby skrzywdzić niczego nie winne dziecko w pakiecie. Takie sytuacje internet pamięta.

Gość taki obraz wasz

Dokładnie. Trzeba myśleć, z kim się dzieci robi. Ale wy wolicie zaciążyć z nieodpowiedzialnym przystojniakiem/bad boyem zamiast z odpowiedzialnym facetem, który nigdy by was nie zostawił.

Gość Gość

Jeżeli mu się spodoba, to dlaczego miałby się nie spotykać.

Może później się okazać, że on sam jest bezpłodny - to dziecko już będzie

Gość Heh

I ta łatka ograniczonych ludzi ze osobu które mają dziecko to rozkladają nofi na imprezach, to mogly zastanowic sie, albo są z bad boyem i pozniej zonk. 

Troche to żałosne, a nie ma takich sytuacji ze człowiek przez kilka lat jest ok a pozniej cos sie zmienia? Albo zdradzi, albo zaczyna pic bic czy co kolwiek. Czasami po 20 latach moze komus w malzenstwie odpier*olic i co? I mam zyc z myślą ze np nie robic sobie dziecka bo za x lat ten ktos moze okazac sie bydlakiem? 

Żałosne 🙂

Gość taki obraz wasz
4 minuty temu, Gość Heh napisał:

I ta łatka ograniczonych ludzi ze osobu które mają dziecko to rozkladają nofi na imprezach, to mogly zastanowic sie, albo są z bad boyem i pozniej zonk. 

Troche to żałosne, a nie ma takich sytuacji ze człowiek przez kilka lat jest ok a pozniej cos sie zmienia? Albo zdradzi, albo zaczyna pic bic czy co kolwiek. Czasami po 20 latach moze komus w malzenstwie odpier*olic i co? I mam zyc z myślą ze np nie robic sobie dziecka bo za x lat ten ktos moze okazac sie bydlakiem? 

Żałosne 🙂

Ale co innego po 20 latach, jak jest dziecko odchowane, a co innego po roku czy wcześniej.

Gość gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Głupi jesteś.

Gość Heh
17 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Ale co innego po 20 latach, jak jest dziecko odchowane, a co innego po roku czy wcześniej.

No w sumie kto jak lubi. Ale jezeli jest sie z jakims czlowiek powiedzmy 3 lata, pozniej slub i dziecko. Wiec po 6 latach bycia razem sie rozstaje, dziecko ma np 4 lata. To co, tez glupia Karyna ktora dala na imprezie?... Ja tego nie rozumiem, ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania 

Gość Realista

Jak ładna dziewczyna jest dla was podejrzanie miła mimo że sami do przystojniaków nie należycie to wiedzcie że na 99% ma balast w postaci dzieciaka

Samotne matki obniżają standardy niesamowicie byle by tylko złapać jakiegoś faceta

Gość Hard

Samotne matki są same sobie winne gdyż myślały tzipą i rozłożyły nogi niewłaściwemu facetowi. Nie mogą więc teraz oczekiwać że inny facet weźmie sobie na głowę ich problemy.

JEDYNYM wyjątkiem jest sytuacja gdy kobieta została sama bo ojciec dziecka zmarł. Wtedy wciąż można ją traktować normalnie bo to nie jej wina. Natomiast rozłożenie nóg bad boyowi to ZAWSZE jest jej wina.

Gość gość
7 minut temu, Gość Realista napisał:

Jak ładna dziewczyna jest dla was podejrzanie miła mimo że sami do przystojniaków nie należycie to wiedzcie że na 99% ma balast w postaci dzieciaka

Samotne matki obniżają standardy niesamowicie byle by tylko złapać jakiegoś faceta

Nie pisz głupot moja córka poznała chłopaka na bado ,ale napisała szczerze ,że jest po rozwodzie i ma dziecko. Wybór należał do niego.

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie pisz głupot moja córka poznała chłopaka na bado ,ale napisała szczerze ,że jest po rozwodzie i ma dziecko. Wybór należał do niego.

Ale cymbał, co to jest to bado, jakiś portal przegrywów?

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Gość gość

Zawsze kończy się to kolekcją dzieci każde z innym facetem

Gość Heh
14 minut temu, Gość Hard napisał:

Samotne matki są same sobie winne gdyż myślały tzipą i rozłożyły nogi niewłaściwemu facetowi. Nie mogą więc teraz oczekiwać że inny facet weźmie sobie na głowę ich problemy.

JEDYNYM wyjątkiem jest sytuacja gdy kobieta została sama bo ojciec dziecka zmarł. Wtedy wciąż można ją traktować normalnie bo to nie jej wina. Natomiast rozłożenie nóg bad boyowi to ZAWSZE jest jej wina.

Cóż za ograniczone myślenie. Az przykre, współczuję 

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Cymbał to jesteś ty. Też byłam temu przeciwna ale widzę ,że jest na razie ok. Znamy rodziców ,są razem 1,5 roku

Gość Prawda

No cóż, baba może być najlepszym przyjacielem czlowieka👌😁 ale taka z dzieckiem to już niestety odpad, jeszcze jak z nieślubnym bękartem to już w ogóle ! 

Gość Heh

Tak czytam te komentarze, i az ku*wa nie moge. Nie jestem samotną matką, ale to przykre ze stado tępych dzid, jakis skrajnych patologi co ma faktycznie kazde z innym byle by zapchac dziure i dostawac kase od państwa narobiło biedy w pelni normalnym, inteligentnym, nie rzedko ustabilizowanym życiowo kobietom. 

Nie, nie kazda (ograniczone pajace 🙂 ) kobieta szuka na sile faceta. Jest też taka kwestia ze dla matki nawazniejsze jest dobro dziecka i taka kobieta tez nie bierze pierwszego lepszego pod swoje skrzydła bo wiadomo ze potencjalny kandytat będzie tak czy siak w zyciu dwoch osób. Troche rozumu... Poza tym nie rzadko takie kobiety są skrzywdzone i też nie wezmą sobie byle kogo, od razu. Sądzę ze kobieta z dzieckiem bardziej w Was przebiera niz wy w potencjalnych samotnych matkach...

Oczywiście pisze o kobietach normalnych, ktore mają cos w glowach a po prostu w zyciu im nie wyszło. 

Gość Gość

Samotnym matkom polecam wyjazd za granicę, tam mężczyźni mają inne podejście.Jak im się kobieta podoba to nie patrzą że ma dzieci, nie jest to żadna przeszkoda.

Tylko głupek uważa samotną matkę, za coś gorszego.I nie, nie jestem samotną matką.

Gość Co ty bredzisz
19 minut temu, Gość Heh napisał:

Tak czytam te komentarze, i az ku*wa nie moge. Nie jestem samotną matką, ale to przykre ze stado tępych dzid, jakis skrajnych patologi co ma faktycznie kazde z innym byle by zapchac dziure i dostawac kase od państwa narobiło biedy w pelni normalnym, inteligentnym, nie rzedko ustabilizowanym życiowo kobietom. 

Nie, nie kazda (ograniczone pajace 🙂 ) kobieta szuka na sile faceta. Jest też taka kwestia ze dla matki nawazniejsze jest dobro dziecka i taka kobieta tez nie bierze pierwszego lepszego pod swoje skrzydła bo wiadomo ze potencjalny kandytat będzie tak czy siak w zyciu dwoch osób. Troche rozumu... Poza tym nie rzadko takie kobiety są skrzywdzone i też nie wezmą sobie byle kogo, od razu. Sądzę ze kobieta z dzieckiem bardziej w Was przebiera niz wy w potencjalnych samotnych matkach...

Oczywiście pisze o kobietach normalnych, ktore mają cos w glowach a po prostu w zyciu im nie wyszło. 

Wychodzi na to ze wszystkim Polkom nie wyszło🤣 i o jakim przebieraniu ty piszesz? Przebierać to może atrakcyjna nastka a nie kobita z dzieckiem, tak się składa ze coś o tym wiem😁