Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Israel

Chciałem przetrzymać kobietę w niepewności a wyszło z tego że ja olewam

Polecane posty

Gość Gosc
17 minut temu, Gość gosc napisał:

heheh moja tez, skonczylo sie na podsluchach, wywlekaniu faktow z zycia, wywlekanie przeszlosci, upokarzanie, toksyczne podsycanie, i wiele innych zagrywek, a kazda proba rozmowy konczyla sie odwracaniem kota ogonem, taki sie trafil lowelas i w dodatku prezes jakiejs tam spolki 🤣😎

U mnie inna historia

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Israel napisał:

Na dniach będziemy się widzieć i planuje rozmowę, nie wiem do końca jak wygląda jej życie teraz może kogoś już znalazła, ale chętnie wyjaśnię konflikty. A gdyby dała mi szansę byłbym w siódmym niebie. Czy po takim moim zachowaniu ona może jeszcze mieć ochotę pogłębić znajomość? 

Jeśli jest za tobą to tak

Gość Israel
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Co to znaczy za mną? 

Gość Gość

Jeśli kocha to tak

Gość K4k

Jest to możliwe, tylko nie powinieneś jej zwodzić i przeciągnąć tego korowodu...bo jak sądzę żadnemu z was to nie służy. 

Gość Hmm
5 minut temu, Gość Israel napisał:

Na dniach będziemy się widzieć i planuje rozmowę, nie wiem do końca jak wygląda jej życie teraz może kogoś już znalazła, ale chętnie wyjaśnię konflikty. A gdyby dała mi szansę byłbym w siódmym niebie. Czy po takim moim zachowaniu ona może jeszcze mieć ochotę pogłębić znajomość? 

Myślę, że tak zresztą każde z was przyczyniło się do tej sytuacji jaka jest i ona napewno ma tego świadomość. Jeżeli jesteś dla niej ważny to z pewnością będzie chciała zbliżyć się do ciebie. Ty miałeś czas na przemyślenia jak wspominałeś i ona z pewnością także przemyślała waszą znajomość, co czuje.

Gość gość
9 minut temu, Gość Israel napisał:

Co to znaczy za mną? 

To oznacza pozytywny stosunek do drugiej osoby wynikający z miłości i/lub przyjaźni. Często się mówi ktoś jest za kimś to znaczy, że kocha i murem stoi za tą osobą.

Gość Gosc
10 minut temu, Gość K4k napisał:

Jest to możliwe, tylko nie powinieneś jej zwodzić i przeciągnąć tego korowodu...bo jak sądzę żadnemu z was to nie służy. 

Tak, tylko jak go popchnąć do działania? To jest kluczowe w tej całej sprawie 

Gość Xxx

Jak ja bym chciała żeby Robert ten Robert też do takich wniosków doszedł i przemyślał i zrozumiał tak samo jak autor......

Gość Gosc

Autorze a czy ta kobieta chciała z tobą kiedykolwiek porozmawiać o was?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Xxx napisał:

Jak ja bym chciała żeby Robert ten Robert też do takich wniosków doszedł i przemyślał i zrozumiał tak samo jak autor......

Jaki znowu Robert?to znowu ty ta z radia?ta z Jasienicy?

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Xxx napisał:

Jestes z Jasienicy?mialas niemowlaki w domu jakies 9 lat temu ? 

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Xxx napisał:

Ja też bym chciała aby ta osoba, o której ja myślę chciała chociaż porozmawiać... ale to już niemożliwe, przegrałam i co tu dużo mówić. 

Gość Gość

Ja też bym chciała aby ta osoba, o której ja myślę chciała chociaż porozmawiać... ale to już niemożliwe, przegrałam i co tu dużo mówić. 

Skad wiesz 

Gość Xxx

Wygląda na to że ta kobieta usunęła się w cień, poczuła się niechcianą a dla kobiety to okropne uczucie ,wiem bo zrobiłam tak samo.Czy da ci szansę tak,ja bym dała, bo pomimo że zeszlam mu z oczu Kocham go nadal.Napewno zaskoczylaby mnie taka jego chęć rozmowy,wyjaśnień, przemyslalabym to i gdyby wreszcie do mnie to dotarło że napewno,to byłabym przeszczesliwa. Autorze zrób co zamierzyles,daj jej też czas na zrozumienie tego,nie rezygnuj,sprawiaj by o tobie myślała. Zdobywaj ją i nie zrażać się. 

Gość gosc

Z jakiej Jasienicy jakie niemowlaki ja mam 23 lata,puknij się w głowę, nie jednemu mężczyźnie Robert na imię? ! Ty to normalna jesteś czy popristu leków nie bierzesz

Gość gosc

Z jakiej Jasienicy jakie niemowlaki ja mam 23 lata,puknij się w głowę, nie jednemu mężczyźnie Robert na imię? ! Ty to normalna jesteś czy popristu leków nie bierzesz

Gość Xxx

IZ jakiej Jasienicy jakie niemowlaki ja mam 23 lata,puknij się w głowę, nie jednemu mężczyźnie Robert na imię? ! Ty to normalna jesteś czy popristu leków nie bierzesz?. Nie odpowiadaj nie chce z tobą rozmawiac

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Umiesz czytac? Jakim prawem mnie obrazasz?jakich lekow?

Gość Autorze  dlaczego

Jestes  gość  Izralel jestes  wyznania  Mojżeszowego po urodzie można  by twierdzić  ze  tak  ale  często  pozory  mylą  moja  mama  jest  takiej  urody  jak Ty przynajmniej  za młodu  była  a jest  Polką 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Xxx napisał:

IZ jakiej Jasienicy jakie niemowlaki ja mam 23 lata,puknij się w głowę, nie jednemu mężczyźnie Robert na imię? ! Ty to normalna jesteś czy popristu leków nie bierzesz?. Nie odpowiadaj nie chce z tobą rozmawiac

Wydzwaniala do radia Bielsko pewna pani z Jasienicy wychwalała głos jakiegoś Roberta.W tle było słychac niemowle w chodziku.Mowiła ze ma troje dzieci.Ciagle pieprzyła o jakimś Robercie i wypisywała ,,radio bielsko moj ty narkotyku"dlaczego mam nie odpowiadać ?to ty??

Gość GOŚĆ

Z radia !?Ale wymyśliła, z drugiej strony cieszę się ze Robert to tak oryginalne i niespotykane imię w Polsce po prostu jest fenomenem,Robert to udowny,przemiły ,dobry,empatyczny facet jakiego ze świeca można szukać,wysoki blondyn o niebieskich oczach, poznaliśmy się wcześniej ale wyjechałem za granicę do pracy i kontakt się urwał,żałuję, nie chcę mu się narzucać i nie będę. Niewiem co myśli.Nasze historie są do siebie na kafeterii podobne,to tak jak czytać horoskop w gazecie każdy bierze go pod siebie.Pozdrawiam wszystkich Robertow i kobiety w nich zakochane.

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Skad wiesz 

Bo rozmawiałam z nim... powiedział, że mnie nie kocha i dlatego wiem. Nie życzę nikomu kto kocha usłyszeć takie słowa. 

Gość Gość

Bo rozmawiałam z nim... powiedział, że mnie nie kocha i dlatego wiem. Nie życzę nikomu kto kocha usłyszeć takie słowa. 

To trzeba zapomnieć 

Gość Xxx

Kobieto ty jesteś normalna,??? Albo lepiej nie odpowiadaj. Ja nawet nigdy w Bielsku nie byłam,nie zatem części Polski pochodzę. Idź stądnie mać wody.Jak nie masz nic normalnego do powiedzenia

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To trzeba zapomnieć 

Staram się 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Xxx napisał:

Kobieto ty jesteś normalna,??? Albo lepiej nie odpowiadaj. Ja nawet nigdy w Bielsku nie byłam,nie zatem części Polski pochodzę. Idź stądnie mać wody.Jak nie masz nic normalnego do powiedzenia

Nie odpowiadaj i znudzi jej się 

Gość aaa
4 godziny temu, Gość Israel napisał:

Wygląda na zmartwiona, nie wiem czy to przeze, ale zakładam że tak. Mam obawy że gdybym teraz np chciał z nią pomowic i się spotkać to nie zostawi na mnie suchej nitki. Jest mi głupio i miałem też powody do takiego zachowania. Możecie coś doradzić? 

Kiedy ją widziałeś zmartwioną? Kiedy ją ostani raz widziałeś? Jak długo się znacie?

Gość gość

Nie przejmuj się ona znana jest po stylu,szkoda że Robert nie mam na imię

Gość Gosc

Non stop ja widzę 🙂 jestem genialny