Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kobieta co się nie szanuje nie zasługuje na kogoś takiego jak ja

Polecane posty

Gość Gość

Bo po co mi pusta dziewczyna, która nic nie ma do zaoferowania poza świecącym tyłkiem na mediach społecznościowych? A mądre i ciekawe stanowią niestety zdecydowaną mniejszość.

Ja mogę zachować czystość do ślubu jak należy a wy?

Gość Gość
Przed chwilą, 5% o urodzie modela napisał:

też uważam że zasługują na kogoś lepszego od Ciebie

Zawsze możesz sobie znaleźć jakieś zwierzę imprezowe, ale takie coś nie będzie dobrym materiałem na męża. Bo po co ci ktoś taki co ciebie wymieni za tydzień no nową i jeszcze głubszą.

Gość Gość

*głupszą

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

*głupszą

Głupszą od Ciebie? Nie ma takiej 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo po co mi pusta dziewczyna, która nic nie ma do zaoferowania poza świecącym tyłkiem na mediach społecznościowych? A mądre i ciekawe stanowią niestety zdecydowaną mniejszość.

Ja mogę zachować czystość do ślubu jak należy a wy?

Ile masz lat?

To musisz żony w kościele poszukać a nie w mediach społecznościowych.

TU jest cały problem z konstrukcją świata. Każdy facet powinien się wyszaleć przed ślubem a potem dostać dziewice. Tylko kurczaczek pojawia się tutaj problem techniczny, bo się to troche wzajemnie wyklucza.

Gość Gość
2 minuty temu, 5% o urodzie modela napisał:

TU jest cały problem z konstrukcją świata. Każdy facet powinien się wyszaleć przed ślubem a potem dostać dziewice. Tylko kurczaczek pojawia się tutaj problem techniczny, bo się to troche wzajemnie wyklucza.

Chyba cię poyebalo. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ile masz lat?

To musisz żony w kościele poszukać a nie w mediach społecznościowych.

29. A szacunek do siebie nie jest kwestią wiary. To jest coś co co świadczy o tym jakim się jest człowiekiem. Kobieta co niszczy się od środka alkoholem i połyka nasienie równie zepsutych mężczyzn dla mnie jest po prostu czymś żałosnym

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

29. A szacunek do siebie nie jest kwestią wiary. To jest coś co co świadczy o tym jakim się jest człowiekiem. Kobieta co niszczy się od środka alkoholem i połyka nasienie równie zepsutych mężczyzn dla mnie jest po prostu czymś żałosnym

A nawet przyjmuje je na twarz!

Prościej człowiekowi jak szuka kogoś z kim będzie szczęsliwy a nie kogo nikt nie r0chał

Gość Gość
1 minutę temu, 5% o urodzie modela napisał:

A nawet przyjmuje je na twarz!

Prościej człowiekowi jak szuka kogoś z kim będzie szczęsliwy a nie kogo nikt nie r0chał

Szczęście definiujesz jako przyjemności cielesne?

Słuchaj dzieciaku! Miłość to wzajemnie poświęcenie dla osoby która się kocha. Kocha się kogoś za to kim jest a nie jak wygląda. Jeśli uważasz inaczej to nigdy nikogo nie kochałaś, kochałaś jedynie ciało. Daną osobę się kocha bez względu na choroby czy przeciwności losu (utrata pracy) czy też wiek. Są tacy co potrafią żyć w małżeństwie ponad 50 lat i nie narzekają i jakoś nigdy nie myśleli o rozwodach jak to ma miejsce dzisiaj.

Szczęście definiujesz jako przyjemności cielesne?

To sobie sam dopowiedziałeś

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Słuchaj dzieciaku! Miłość to wzajemnie poświęcenie dla osoby która się kocha. Kocha się kogoś za to kim jest a nie jak wygląda. Jeśli uważasz inaczej to nigdy nikogo nie kochałaś, kochałaś jedynie ciało. Daną osobę się kocha bez względu na choroby czy przeciwności losu (utrata pracy) czy też wiek. Są tacy co potrafią żyć w małżeństwie ponad 50 lat i nie narzekają i jakoś nigdy nie myśleli o rozwodach jak to ma miejsce dzisiaj. 

Ale jak już jakaś była zar0chana to kochać jej nie można.

Gość Gość
5 minut temu, 5% o urodzie modela napisał:

To sobie sam dopowiedziałeś

Ale jak już jakaś była zar0chana to kochać jej nie można.

Wybaczyć można jak to się raz lub dwa razy zdarzyło, ale kilkaset?

Wybaczyć można jak to się raz lub dwa razy zdarzyło, ale kilkaset?

Wolałbym taką kilkaset, z którą założe szczęśliwą rodzine, niż dziewice przez którą sobie w łeb strzele.

31 minut temu, 5% o urodzie modela napisał:

Wolałbym taką kilkaset, z którą założe szczęśliwą rodzine, niż dziewice przez którą sobie w łeb strzele.

Okej z tym, że rodzinne powodzenie szczęścia nie jest uzależnione od dziewictwa, a od wzajemności osób ich charakterów pragnień uczuć...i możnaby wymieniać więcej. To pracochłonne ognisko...

2 minuty temu, Ona_No_Name napisał:

Okej z tym, że rodzinne powodzenie szczęścia nie jest uzależnione od dziewictwa, a od wzajemności osób ich charakterów pragnień uczuć...i możnaby wymieniać więcej. To pracochłonne ognisko...

przecież to właśnie napisałem. Że dziewica nie oznacza że będziesz cudownie a doświadczona że będzie nic nie wartą qrwą

16 godzin temu, 5% o urodzie modela napisał:

przecież to właśnie napisałem. Że dziewica nie oznacza że będziesz cudownie a doświadczona że będzie nic nie wartą qrwą

Cóż, nie było to tak jednoznaczne w odbiorze, a więc dziękuję za wyjaśnienie.

Gość Gość

Znowu jakaś męska niedojda której nikt nie chce tłumaczy swoją budyniowatość i mazgajstwo rzekomym "szanowaniem się". A prawda jest banalna - nikt tej niedojdy nie chce, to się jakoś próbuje pocieszać.

Żebym już jako trzynastolatek (poczatek masturbacji) miał normalne życie seksualne, to zer.żnąłbym pół miasta. Akurat ja nie dorabiam ideologii do swych niepowodzeń 🙂

Gość Dobre sobie
20 godzin temu, 5% o urodzie modela napisał:

Hehe jaki hipokryta 😂 Ty chxesz sie wyszalec a kobieta ma byc dziewica? Tez powinna się wyszalec a potem dopiero myśleć o ślubie z jednym facetem. Nikt nie jest monogamiczny, nie tylko faceci maja poligamiczna naturę. 

2 godziny temu, Gość Dobre sobie napisał:

Hehe jaki hipokryta 😂 Ty chxesz sie wyszalec a kobieta ma byc dziewica? Tez powinna się wyszalec a potem dopiero myśleć o ślubie z jednym facetem. Nikt nie jest monogamiczny, nie tylko faceci maja poligamiczna naturę. 

To niech się wyszaleje, są kursy gotowania, niech się nauczy sprzątać, przetwory robić, szyć, prasować. I wszyscy będą zadowoleni

2 godziny temu, Gość Dobre sobie napisał:

To niech się wyszaleje, są kursy gotowania, niech się nauczy sprzątać, przetwory robić, szyć, prasować. I wszyscy będą zadowoleni