Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czepianie się ciężarnych na l4

Polecane posty

Gość Gość
26 minut temu, Gość gosc napisał:

Placenie kilka miesiecy l4, a placenie renty dla dziecka przez cale zycie i zero pracy i placenia podatkow poniewaz matka zalapala jakies paskudztwo i urodzila ulomne dziecko.  Rzeczywiscie bardziej sie oplaca zbierac podatki przez kilka miesiecy niz cale zycie chorego dziecka- glupie te ludzie sa niesamowicie.

O, to, to!!!!

Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Res ty uważaj zeby  ktoś nie dobrał się do d... twojej która całe życie jest pasozytem  dla społeczeństwa.  Wystarczy ze wprowadza obowiązkowe 10 lat pracy żeby kobieta mogła mieć emeryturę po  mężu.  Wtedy twoja baba nigdy nie dostanie twojej emerytury. 

A może wprowadzą zakaz pracy dla kobiet 😛😛😛 ?

Gość
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Res ty uważaj zeby  ktoś nie dobrał się do d... twojej która całe życie jest pasozytem  dla społeczeństwa.  Wystarczy ze wprowadza obowiązkowe 10 lat pracy żeby kobieta mogła mieć emeryturę po  mężu.  Wtedy twoja baba nigdy nie dostanie twojej emerytury. 

Przy okazji: przez sporo lat swojej aktywności zawodowej też jestem "pasożytem", bo PIT place w kraju, gdzie ma siedzibę mój pracodawca. Takie są przepisy. A jeżdżę po autostradach i chodzę po chodnikach zbudowanych za pieniądze z twoich podatków. I co mi zrobisz?

Gość Gosc

A ty co  możesz zrobić ciężarnej na L4? 

Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Razem z innymi obywatelami mogę potępiać wyłudzanie zwolnień przez te baby, co już doprowadziło do tego, że dobiorą się im do tyłków. Bo władze wiedzą, że takie są oczekiwania społeczne.

Gość Gosc

Reksio wiesz kogo nie lubi społeczeństwo? Takich leniwych bab jak twoja żona.  Nikt nie lubi pasożytów.  

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ciężarne na L4, które np. pracują sprzedając rzeczy po dziecku na olx (tak, tak. Zarobkowanie w ten sposób to praca :-)) czy robiąc remont w domu, czy oddając się innym aktywnościom nie sprzyjającym odpoczynkowi i dbaniu o zdrowie (w koncu są chore) mozna zgłosić do ZUS.

A poza tym, jak pisał Res, można je potępiać i głośno piętnować to co robią. Kropla drąży skałę.

Gość gość
8 minut temu, Rescator555 napisał:

Razem z innymi obywatelami mogę potępiać wyłudzanie zwolnień przez te baby, co już doprowadziło do tego, że dobiorą się im do tyłków. Bo władze wiedzą, że takie są oczekiwania społeczne.

a wyłudzanie zasiłkow przez w pełni zdrowych, ciapatych an.alfabetów ci już nie przeszkadza, zle.waczały hipokryto???

jakim zyebem trzeba być, aby potępiac l4 dla pracujących obywatelek i jednoczesnie popierac  zasilki dla leniwych ciapaków to brak słow 

a niby faceci są "racjonalni" - hahahaha

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

a wyłudzanie zasiłkow przez w pełni zdrowych, ciapatych an.alfabetów ci już nie przeszkadza, zle.waczały hipokryto???

jakim zyebem trzeba być, aby potępiac l4 dla pracujących obywatelek i jednoczesnie popierac  zasilki dla leniwych ciapaków to brak słow 

A czy on napisał, że popiera zasiłki dla zdrowych itp? Normalna jesteś?

Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Reksio wiesz kogo nie lubi społeczeństwo? Takich leniwych bab jak twoja żona.  Nikt nie lubi pasożytów.  

No jakoś nie wiem. Nikt mi nigdy tego nie mówił, ani nigdzie o tym nie czytałem, poza wpisami głupiej baby na tym forum 😛.

Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Gdzie popierałem zasiłki dla kogokolwiek, a szczególnie dla ciapakow? Co ty zmyslasz, kre/tynko?

Gość Gość

15 minut temu, Rescator555 napisał:

Buahahaha 😄 Dobre sobie.  Przecież lewactwo właśnie popiera socjal i  wszelkie zasiłki dla matek itd.  Toż to kwintesencja lewactwa! Ba! Wręcz one cały czas wzrastają. Więc o czym ty pier.dolisz? 😄 

W niemczech jest ok. 200 euro na dzieciaka, a w luksemburdu ok 400-500 euro. I nic nie wskazuje na to

I kto by sie temu sprzeciwiał? Kilka procent bezdzietnych? Nikogo to nie interesuje. Wiadomo, że dzietnych jest o wiele więcej i będą to popierac. 

Możesz sobie jedynie popluć 😉 

Gość Gosc

Res chce potępiać kobiety na l4? Jego żona nie przepracowała ani jednego dnia i taki ktoś będzie jechał po mnie bo przez 15 lat pracy byłam przez 7 miesięcy na l4? Potępiać to on sobie może swoją kure domową  a nie kobiety pracujące zawodowo. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Buahahaha 😄 Dobre sobie.  Przecież lewactwo właśnie popiera socjal i  wszelkie zasiłki dla matek itd.  Toż to kwintesencja lewactwa! Ba! Wręcz one cały czas wzrastają. Więc o czym ty pier.dolisz? 😄 

W niemczech jest ok. 200 euro na dzieciaka, a w luksemburdu ok 400-500 euro. I nic nie wskazuje na to

I kto by sie temu sprzeciwiał? Kilka procent bezdzietnych? Nikogo to nie interesuje. Wiadomo, że dzietnych jest o wiele więcej i będą to popierac. 

Co to jest 200 Euro dla Niemca czy 400-500 Euro dla Luksemburczyka przy ich średniej pensji i kosztach życia? Zastanw się co piszesz bo się ośmieszasz. To tak jakby Polak dostał 200 zł...

Gość gosc

3 minuty temu, Rescator555 napisał:

Gdzie popierałem zasiłki dla kogokolwiek, a szczególnie dla ciapakow? Co ty zmyslasz, kre/tynko?

wiele razy pisaleś, zlewaczały kre.tynie, ze jesteś za pomocą dla nich. i jak ludzie krytykowali zasiłki, darmowe mieszkania dla nich itd. to broniłeś tego. i NIC nie pisaes ze jestes przeciwny.  ale oczywiście zapewnie znowu "demencja" i  "zmiana zdania" aby pasowała do kolejnej dyskusji.  hahah. typowe. 

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sprzeciwi się temu instytucja, która wypłaca te pieniądze. I zacznie kontrolować, co robią te panie na zwolnieniu lekarskim. Ale jeśli nie widzisz różnicy między wypłacaniem zasiłków, a zwalczaniem.wyludzania zwolnień, to wróć do szkoły i się doucz.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

wiele razy pisaleś, zlewaczały kre.tynie, ze jesteś za pomocą dla nich. i jak ludzie krytykowali zasiłki, darmowe mieszkania dla nich itd. to broniłeś tego. i NIC nie pisaes ze jestes przeciwny.  ale oczywiście zapewnie znowu "demencja" i  "zmiana zdania" aby pasowała do kolejnej dyskusji.  hahah. typowe. 

A ty uważasz, że ciężarna wyłudzająca zaiłek jest w czymś lepsza od ciapatego dostającego zasiłek????

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co to jest 200 Euro dla Niemca czy 400-500 Euro dla Luksemburczyka przy ich średniej pensji i kosztach życia? Zastanw się co piszesz bo się ośmieszasz. To tak jakby Polak dostał 200 zł...

Guzik to ma do dyskusji. Widać że g... zrozumiałać. ważne że kasa idzie od państwa. I to więcej niz wynosza alimenty w polszy. 

Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Chamstwo nie ma argumentów, to przechodzi do wyzwisk? Demencję to masz ty chamko i to połączona z urojeniami. Znajdz wpis, gdzie broniłem zasiłków i darmowych mieszkań dla kogokolwiek.

Gość Gosc

Nie ma czegoś takiego jak.wyłudzenie l4 przez ciężarna.  Dla mnie kobieta w ciąży na l4 jest nie do ruszenia. Dziwię się, że kobiety nie walczą  w sądzie o przywrócenie im l4. Sąd zawsze broni matek . 

Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Res chce potępiać kobiety na l4? Jego żona nie przepracowała ani jednego dnia i taki ktoś będzie jechał po mnie bo przez 15 lat pracy byłam przez 7 miesięcy na l4? Potępiać to on sobie może swoją kure domową  a nie kobiety pracujące zawodowo. 

Tak, będą. Bo moja żona nie narusza żadnego prawa. A kobieta wyłudzającą L4 to robi.

Gość Gość
6 minut temu, Rescator555 napisał:

Sprzeciwi się temu instytucja, która wypłaca te pieniądze. I zacznie kontrolować, co robią te panie na zwolnieniu lekarskim. Ale jeśli nie widzisz różnicy między wypłacaniem zasiłków, a zwalczaniem.wyludzania zwolnień, to wróć do szkoły i się doucz.

Tyle, ze sam sobie uroiłeś "wyłudzanie" - i to już twój problem, że to tak nazywasz. Co druga dziś ma tzw. ciażę zagrożoną - i decyduje o tym lekarz, a nie jakiś random z neta. 

A co mają robić na zwolnieniu? Rozumiem, ze z domu nie mogą wyjśc wg Ciebie? 😄 Kolejny ignorant, ktory nie rozumie, że w ciaży zagrożonej powinno sie unikać noszenia najmniejszych ciężarów i stresów, ale nie w ogóle ruchu (moze jedynie w jakichś wyjątkowych sytuacjach). Spacery i lekki ruch raczej są zalecane. 

A zasiłków to myslisz, ze nie można wyłudzac? 😄 Tak samo. Idąc tym tokiem myślenia, to każdy uchodzca je wyludza, bo przecież każdy zdrowy (czyli jakieś 95-99%) moze isc do pracy. Więc owa kontrola to najpierw nimi powinna się zająć 😉 

Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Nie ma czegoś takiego jak.wyłudzenie l4 przez ciężarna.  Dla mnie kobieta w ciąży na l4 jest nie do ruszenia. Dziwię się, że kobiety nie walczą  w sądzie o przywrócenie im l4. Sąd zawsze broni matek . 

Owszem jest coś takiego. Bo jeśli kobieta będąca na zwolnieniu l4 że względu na ciążę, idzie w tym czasie na pielgrzymkę, to zwolnienie zostało wyłudzone.

Dnia 6.01.2020 o 17:44, Gość Gosc napisał:

Dlaczego tak wiele osób czepia się ciężarnych na l4? 

Bo ciaza to nie choroba, a niektore ledwo z uja janusza zejda juz na l4

Gość Gosc

Jak niby ciężarna moze wyludzac l4? 

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty uważasz, że ciężarna wyłudzająca zaiłek jest w czymś lepsza od ciapatego dostającego zasiłek????

nie do mnie pytanie, ale jeżeli nie widzisz różnicy w tym, że zdrowy chłop, przez lata wyłudza zasiłek, od kobiety w ciąży, która jednak żle się czuje (i nie moze robić wszystkiego lub prawie niczego-zależy) i bierze zasiłek przez te kilka miesięcy ciąży  to pier.dol.nij się w łeb

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

nie do mnie pytanie, ale jeżeli nie widzisz różnicy w tym, że zdrowy chłop, przez lata wyłudza zasiłek, od kobiety w ciąży, która jednak żle się czuje (i nie moze robić wszystkiego lub prawie niczego-zależy) i bierze zasiłek przez te kilka miesięcy ciąży  to pier.dol.nij się w łeb

Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tyle, ze sam sobie uroiłeś "wyłudzanie" - i to już twój problem, że to tak nazywasz. Co druga dziś ma tzw. ciażę zagrożoną - i decyduje o tym lekarz, a nie jakiś random z neta. 

A co mają robić na zwolnieniu? Rozumiem, ze z domu nie mogą wyjśc wg Ciebie? 😄 Kolejny ignorant, ktory nie rozumie, że w ciaży zagrożonej powinno sie unikać noszenia najmniejszych ciężarów i stresów, ale nie w ogóle ruchu (moze jedynie w jakichś wyjątkowych sytuacjach). Spacery i lekki ruch raczej są zalecane. 

A zasiłków to myslisz, ze nie można wyłudzac? 😄 Tak samo. Idąc tym tokiem myślenia, to każdy uchodzca je wyludza, bo przecież każdy zdrowy (czyli jakieś 95-99%) moze isc do pracy. Więc owa kontrola to najpierw nimi powinna się zająć 😉 

No, jeśli idzie na pielgrzymkę, to może chyba chodzić i do pracy. A znam takie przypadki.

A niech się zajmuja kontrolowaniem wszelkich naruszeń prawa. 

Gość Agnes
6 minut temu, Rescator555 napisał:

Tak, będą. Bo moja żona nie narusza żadnego prawa. A kobieta wyłudzającą L4 to robi.

Jak "wyłudza", kre/tynie? Ma do niego prawo. To, że jakiemuś grzybowi ze staroświeckimi poglądami się to nie podoba to już jego problem. I ośmieszasz sie znowu pisząc o rzekomym wyłudzaniu. 

Gość Gosc

Res co twoja żona kura domowa może wiedzieć jak to jest pracować w ciąży?  Co ty możesz o tym wiedzieć jak twoja żona całe życie jest smierdzacym leniem?