Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem co piszę

Niemal każdy facet to bez duszny wredny ru--acz

Polecane posty

Gość Aska
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A propo tego że matkabuczy szacunku A ojciec czegoś innego.  Zauważyliście że faceci wychowywanie tylko przez matki mają problemy z kobietami. 

Nie wiem, skąd to wytrzasnales. Rodzic może być patologiczny niezależnie od jego płci. 

4 minuty temu, Gość Aska napisał:

Nie wiem, skąd to wytrzasnales. Rodzic może być patologiczny niezależnie od jego płci. 

To akurat potwierdzone badaniami. Mamusie psują synków co by im jakaś baba go nie zabrała😋

Gość Aska
8 minut temu, 5% o urodzie modela napisał:

To akurat potwierdzone badaniami. Mamusie psują synków co by im jakaś baba go nie zabrała😋

Ale ojcowie też psują synów swoim postępowaniem, np. Alkoholicy, których dużo w Polsce.

4 minuty temu, Gość Aska napisał:

Ale ojcowie też psują synów swoim postępowaniem, np. Alkoholicy, których dużo w Polsce.

Ale my tu konkretnie mówimy o wychowywaniu na pipy, a nie całokształcie. A takich męskich mężczyzn to mamuśkom zawdzięczacie. Baby babom zgotowały ten los...

Gość Aska
1 minutę temu, 5% o urodzie modela napisał:

Ale my tu konkretnie mówimy o wychowywaniu na pipy, a nie całokształcie. A takich męskich mężczyzn to mamuśkom zawdzięczacie. Baby babom zgotowały ten los...

Nie, nie mówimy tu tylko o pipach, ale też o tych wszystkich chamach, których nikt normalny nie chce, więc, obrażeni wyzywają kobiety od ku rew, gdyż jedno z drugim się uzupełnia. Zazwyczaj, jak facet nie radzi sobie w najważniejszym aspekcie jego życia, czyli seksie, to całą "winę" za to zrzuca na tych, co nie chcą z nim spać, czyli najczęściej kobiety. 

Gość Gość
19 minut temu, Gość Aska napisał:

Nie, nie mówimy tu tylko o pipach, ale też o tych wszystkich chamach, których nikt normalny nie chce, więc, obrażeni wyzywają kobiety od ku rew, gdyż jedno z drugim się uzupełnia. Zazwyczaj, jak facet nie radzi sobie w najważniejszym aspekcie jego życia, czyli seksie, to całą "winę" za to zrzuca na tych, co nie chcą z nim spać, czyli najczęściej kobiety. 

Ale dlaczego nie radzi sobie z sexem i kobietami, przez mamuśki.   Alkoholik, przemowcowiec szybciej znajdzie kobiete niż mamisynek. 

Gość Aska
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale dlaczego nie radzi sobie z sexem i kobietami, przez mamuśki.   Alkoholik, przemowcowiec szybciej znajdzie kobiete niż mamisynek. 

A, bo wam zależy tylko na tym by te babe znaleźć 😄 kij z tym, że będzie cierpieć, kogo to obchodzi... Ech, ciągle ta sama śpiewka.

Gość Gość

Pięć stron odpowiedzi na temat założony przez kolejną męską piiizdeczkę-incela...

Gość Anka
2 godziny temu, Gość Aska napisał:

tak to jest, jak sobie życia człowiek nie umie ułożyć, chodzi wtedy po agencjach i myśli, że wszystkie kobiety są złe, a już napewno te, które z nim się nie zgadzają. Takie to najgorsze urwy, co? Ech, patol. 

"Na pewno" piszemy oddzielnie. Proszę się podszkolić, no ale czego można wymagać, od panny Lekkich obyczajów 🙂

1 godzinę temu, Gość Aska napisał:

A, bo wam zależy tylko na tym by te babe znaleźć 😄 kij z tym, że będzie cierpieć, kogo to obchodzi... Ech, ciągle ta sama śpiewka.

No bo dokładnie tak jest. Mężczyzna służy ojczyźnie, Kobieta mężczyźnie. Proste, sprawdzone, po co komplikować.

Gość Aska
2 minuty temu, 5% o urodzie modela napisał:

No bo dokładnie tak jest. Mężczyzna służy ojczyźnie, Kobieta mężczyźnie. Proste, sprawdzone, po co komplikować.

Tak sprawdzone, że teraz jesteście sami 🙂

Kobiety jasno dają do zrozumienia, że ten wasz patriarchat im nie pasuje. Nie jesteście pepkiem świata. Przykro mi, dzieciaczki 😞

Gość Aska
27 minut temu, Gość Anka napisał:

"Na pewno" piszemy oddzielnie. Proszę się podszkolić, no ale czego można wymagać, od panny Lekkich obyczajów 🙂

A, to już nawet błąd w pisowni czyni urwą x) beznadziejny jesteś 😄

3 minuty temu, Gość Aska napisał:

Tak sprawdzone, że teraz jesteście sami 🙂

Kobiety jasno dają do zrozumienia, że ten wasz patriarchat im nie pasuje. Nie jesteście pepkiem świata. Przykro mi, dzieciaczki 😞

Mój patriarchat jeszcze daje rade, ale to pewnie dlatego że niezłe geny mi się trafiły i dobrze kłamie. Miło mi że masz mnie nastolatka, bałem się że pisze jak staruch 🙂