Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem co piszę

Niemal każdy facet to bez duszny wredny ru--acz

Polecane posty

Może jestem idealistą, ale dla mnie jak facet musi "trzymać" kobiete. to jest to dla niego uwłaczające. Kobieta ma nie chcieć nikogo poza  nim, a nie musieć być z nim

Gość Aska
9 minut temu, 5% o urodzie modela napisał:

Może jestem idealistą, ale dla mnie jak facet musi "trzymać" kobiete. to jest to dla niego uwłaczające. Kobieta ma nie chcieć nikogo poza  nim, a nie musieć być z nim

Dokładnie. Do miłości nikogo nie zmusisz. 

Gość Aska
31 minut temu, Gość lexus napisał:

ojciec mial racje 🙂 matka nie zna życia

Ojciec tyran zna. Świetne wzorce

Gość taki obraz wasz
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ps. Normalny facet nie ma problemu kogoś znaleźć, nieśmiały i nudny introwertyk nie jest przeciętnym facetem tylko poniżej. 

Ale dlaczego od razu nudny? Nieśmiały introwertyk może mieć bardzo ciekawą osobowość.

Zresztą, jeśli facet jest przystojny, to nawet jego nieśmiałość i bycie nudnym wam nie przeszkadza.

Normalny facet ma problem, by kogoś znaleźć, jeśli nie jest przystojny.

Gość Aska
9 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Ale dlaczego od razu nudny? Nieśmiały introwertyk może mieć bardzo ciekawą osobowość.

Zresztą, jeśli facet jest przystojny, to nawet jego nieśmiałość i bycie nudnym wam nie przeszkadza.

Jeśli jęczy tak jak ty ciągle, że nie jest przystojny, to staje się babą, która tylko narzeka, że nikt jej nie chce, bo jest gruba. Typowa zrzęda, idealny towarzysz życia. 

Gość Ania
5 godzin temu, Gość Taa napisał:

No to dlaczego na początku udajesz kogoś kim nie jesteś? Po co ktoś ma brać kota w worku?

ja dam szanse, spotkanie? 

Gość blondiRoxana18
31 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

ja cie chce, opisz sie romeo

Gość taki obraz wasz
29 minut temu, Gość Aska napisał:

Jeśli jęczy tak jak ty ciągle, że nie jest przystojny, to staje się babą, która tylko narzeka, że nikt jej nie chce, bo jest gruba. Typowa zrzęda, idealny towarzysz życia. 

Ja nie jęczę. Nie mam do was pretensji, że patrzycie na wygląd, ale potem nie narzekajcie, że faceci to roochacze i do niczego się nie nadają.

Żebyś wiedziała, że idealny towarzysz życia. Na co dzień nie zrzędzę, bo mam udane życie, z wyjątkiem życia uczuciowego.

Tak sobie myślę, że tylko jakiś procent mężczyzn ma takie podejście do życia, że ich celem jest sex z kolejnymi kobietami.
Dla mnie są to zwyczajne męskie prostytutki.
Część mężczyzn korzysta z usług prostytutek, płaci i ma sex. Kobiety działają inaczej, one nie muszą płacić, a godzą się na sex z zawsze chętnymi facetami, co do których są w miarę pewne, że to będzie sex bez zobowiązań, albo bardzo krótki związek do trzech miesięcy, bo nie chcą kogoś kto się w nich zakocha i będą miały z takim problem.

W moim odczuciu bardzo podobny procent mężczyzn korzysta z usług prostytutek, jak kobiet korzysta z sexu bez zobowiązań i to też jest prostytucja.
Jest popyt na takich mężczyzn, to jest też podaż.

Większość mężczyzn i kobiet nie zniża się do tego poziomu i oczekuje normalnych związków, ślubu i wierności.

No i dodam, że każdy facet lubi sex, nawet ten który chce normalnego małżeństwa i wierności. Tacy jesteśmy, jest to dla nas wielka przyjemność, porównywalna z jedzeniem i główne źródło przyjemności z małżeństwa, czy wspólnego zamieszkiwania z kobietą.
Gdyby nie ta przyjemność z sexu, to żaden facet nie chciałby mieszkać z kobietą i warto, żeby kobiety to zrozumiały.

Gość Aska
46 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Ja nie jęczę. Nie mam do was pretensji, że patrzycie na wygląd, ale potem nie narzekajcie, że faceci to roochacze i do niczego się nie nadają.

Żebyś wiedziała, że idealny towarzysz życia. Na co dzień nie zrzędzę, bo mam udane życie, z wyjątkiem życia uczuciowego.

No widzisz, jesteś taki super, a zostaje Ci forum dla kobiet 🙂

Gość Aska
12 minut temu, Jack445 napisał:

Tak sobie myślę, że tylko jakiś procent mężczyzn ma takie podejście do życia, że ich celem jest sex z kolejnymi kobietami.
Część mężczyzn korzysta z usług prostytutek, płaci i ma sex. Kobiety działają inaczej, one nie muszą płacić, a godzą się na sex z zawsze chętnymi facetami, co do których są w miarę pewne, że to będzie sex bez zobowiązań, albo bardzo krótki związek do trzech miesięcy, bo nie chcą kogoś kto się w nich zakocha i będą miały z takim problem.

W moim odczuciu bardzo podobny procent mężczyzn korzysta z usług prostytutek, jak kobiet korzysta z sexu bez zobowiązań i to też jest prostytucja.

Większość mężczyzn i kobiet nie zniża się do tego poziomu i oczekuje normalnych związków, ślubu i wierności.

No i dodam, że każdy facet lubi sex, nawet ten który chce normalnego małżeństwa i wierności. Tacy jesteśmy, jest to dla nas wielka przyjemność, porównywalna z jedzeniem i główne źródło przyjemności z małżeństwa, czy wspólnego zamieszkiwania z kobietą.
Gdyby nie ta przyjemność z sexu, to żaden facet nie chciałby mieszkać z kobietą i warto, żeby kobiety to zrozumiały.

No to uprawiajcie sobie ten seks z tymi, które tego też chcą i nie jęczcie, że nie macie brania. W końcu, wg twojej filozofii, każda, która z wami się przespi to i tak prostytutka. 

Gość Dżaksparoł
28 minut temu, Jack445 napisał:

Bzdury kolego opowiadasz wszyscy lubią sex, tylko kobiety na kochanka maja wysokie wymagania, a facet nie.

25 minut temu, Gość Aska napisał:

No to uprawiajcie sobie ten seks z tymi, które tego też chcą i nie jęczcie, że nie macie brania. W końcu, wg twojej filozofii, każda, która z wami się przespi to i tak prostytutka. 

Proszę spróbować przeczytać ze zrozumieniem.

Moim zdaniem. Każdy kto oferuje usługi sexualne, niezależnie od płci, jest prostytutką. Ten tak zwany ru-chacz też.

Gość Antropolog
4 godziny temu, Gość Aska napisał:

A chłopy to takie inteligentne nadistoty przecie, które jakimś dziwnym trafem nie radzą sobie ze zwykłymi zwierzętami 😉

Nie radzą sobie bo prawnie są blokowani. Jak jakaś pipa by w dżungli pyskowała by dostała w ryja i cicho siedziała, a w cywilizacji jest policja, sądy i więzienia, które was ratują i próbujecie dalej pyskować. Ale i tak są tacy co mają na to wyyebane i was piorą po ryjach, a wy ich kochacie jeszcze bardziej, durne.

Gość gosc
7 godzin temu, Gość Aska napisał:

A skad mamy wiedzieć który jest który, skoro obaj chcą się nam dobrać do gaci? 

Dokladnie. Te deb/ilne kafe-ppraviki chyba myślą, ze kobiety mają jakiś radar czy coś :D   Co za deb.ile. Ciągle to samo bezrozumnie pier.dolą.

Gość Aska
14 minut temu, Jack445 napisał:

Proszę spróbować przeczytać ze zrozumieniem.

Moim zdaniem. Każdy kto oferuje usługi sexualne, niezależnie od płci, jest prostytutką. Ten tak zwany ru-chacz też.

To się zastanów jaka jest różnica między oferowaniem a korzystaniem i dlaczego akurat aktywni seksualnie wg Ciebie tylko oferują. 

Gość Aska
16 minut temu, Gość gosc napisał:

Dokladnie. Te deb/ilne kafe-ppraviki chyba myślą, ze kobiety mają jakiś radar czy coś 😄  Co za deb.ile. Ciągle to samo bezrozumnie pier.dolą.

No, jak zdarta płyta. 

Gość Aska
21 minut temu, Gość Antropolog napisał:

Nie radzą sobie bo prawnie są blokowani. Jak jakaś pipa by w dżungli pyskowała by dostała w ryja i cicho siedziała, a w cywilizacji jest policja, sądy i więzienia, które was ratują i próbujecie dalej pyskować. Ale i tak są tacy co mają na to wyyebane i was piorą po ryjach, a wy ich kochacie jeszcze bardziej, durne.

No i wyszło szydlo z worka. Chodzi wam tylko o dominację, przecież nikt nie ma prawa się wam sprzeciwić, a kobieta to już w ogóle ma siedzieć w kuchni i nadstawiac du py. Piękna wizja, taka po je ba na. 

Gość gość

No i juz widze, ze autorką tematu jest jakaś bezmózga goowniara uganiająca się za patusiarzami myślącymi tylko o tym jak tu zamoczyć. Narzekasz na takich a potem znowu uganiasz sie za takimi, jak reszta kafeteryjnych d3bilek XD Naprawdę powinno być jak w krajach muzułmańskich, ze baba to nie człowiek i można prać po gębie jak pyskuje.

Zresztą polki to zwykłe ścierwo i nie zaliczają się do kobiet, nawet zwierzęta są wyżej od nich i mają więcej rozumu. Najlepiej zacznijcie myśleć nad swoimi wyborami zebyscie potem nie beczały a ludzie nie uważali was za bezrozumne śmieci.

Gość gość
8 godzin temu, Gość Aska napisał:

No i wyszło szydlo z worka. Chodzi wam tylko o dominację, przecież nikt nie ma prawa się wam sprzeciwić, a kobieta to już w ogóle ma siedzieć w kuchni i nadstawiac du py. Piękna wizja, taka po je ba na. 

Jak patrzę co wy wyrabiacie na tym forum, to tak, wy powinnyscie siedzieć tam, gdzie wasze miejsce. Chociaż...lepiej nie, wy nawet wodę potraficie spalić. Żałosne kafeteryjne ograniczone d3bilki..

Gość gość
8 godzin temu, Gość gosc napisał:

Dokladnie. Te deb/ilne kafe-ppraviki chyba myślą, ze kobiety mają jakiś radar czy coś :D   Co za deb.ile. Ciągle to samo bezrozumnie pier.dolą.

Lecz się na nogi bo na mózg już za późno, kafeteryjna koorewko. Co za d3bilka XD

Gość gość

Wystarczyło mi tylko przeczytać kilka zdań autorki i innych jej podobnych, by dostac raka :D Nie no, kafe-idio/t/ki, jak was tu nie uważać za ułomne? Polki polki polki...latacie za bad boyami a potem beczycie przez własną ułomność...żałosne

Gość Gość

Autorem jest facet zyebiee

Gość gosc
8 godzin temu, Jack445 napisał:

małżeństwo tylko dla sexu? a bez ślubu to prostytucja? f*ck logic 😄 

Gość Anka
12 godzin temu, Gość Aska napisał:

Widzę że panna Lekkich obyczajów mocno się udziela. Już 8, proszę stanąć przy drodze bo klienci czekają 🙂

Gość Aska
3 godziny temu, Gość Anka napisał:

Widzę że panna Lekkich obyczajów mocno się udziela. Już 8, proszę stanąć przy drodze bo klienci czekają 🙂

tak to jest, jak sobie życia człowiek nie umie ułożyć, chodzi wtedy po agencjach i myśli, że wszystkie kobiety są złe, a już napewno te, które z nim się nie zgadzają. Takie to najgorsze urwy, co? Ech, patol. 

Gość krótko i na temat

z kobietami sie nie dyskutuje tylko je ruucha w duupe i zagania do kuchni

Gość Aska
4 minuty temu, Gość krótko i na temat napisał:

z kobietami sie nie dyskutuje tylko je ruucha w duupe i zagania do kuchni

Tata cię tego nauczył?  Masz świetny wzorzec. 

Gość Gość

A propo tego że matkabuczy szacunku A ojciec czegoś innego.  Zauważyliście że faceci wychowywanie tylko przez matki mają problemy z kobietami.