Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnu93

Mam kompleks w stosunku do kobiety

Polecane posty

Gość gnu93

Studiowała na jednym z najlepszych uniwersytetów w PL, a ja mam tylko maturę. Czuję że nie dorastał jej do pięt. Teoretycznie jest zainteresowana ale myślę że z czasem wyjdą różnice. Co robić? 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gnu93 napisał:

Co robić? 

fuuck her right in the pussy xd

Gość Gosc

Jeśli Twoim zdaniem studia definiują człowieka, to na prawdę nie dogoniłeś jej intelektualnie. 

Gość akimuszki666ppp

To tak samo jak moja sytuacja Yelena ❤️ taka cudowna a ja taki inny od niej 😞

Gość akimuszki666ppp

To tak samo jak moja sytuacja Yelena ❤️ taka cudowna a ja taki inny od niej 😞

20 minut temu, Gość gnu93 napisał:

[...] Co robić? 

Odnaleźć własne mocne strony, zalety, wzmocnić pewność siebie i samoocenę. Zorientować się, co takiego konkretnie może Cię poróżnić z tą kobietą i ewentualnie popracować nad sobą, by nadrobić braki, jeśli uznasz, że warto, dla samego siebie.

22 minuty temu, Gość gnu93 napisał:

[...] ale myślę że z czasem wyjdą różnice. [...]

Nawet, jeśli tak się stanie, myślę, świat się nie zawali? Nie z każdym jest się idealnie dopasowanym i nie opiera się to jedynie na wykształceniu... Poza tym, każda relacja może być rozwijająca, można się czegoś nauczyć, wyciągnąć korzystne wnioski, poszerzyć samoświadomość. Podchodząc do znajomości na luzie i z dystansem, bez presji i wielkich oczekiwań, warto spróbować - bo a nuż! :]

Gość xxxx

Teraz studia potrafi zrobić każdy głąb więc szczerze posiadanie trzech literek przed nazwiskiem nie jest jakimś wyznacznikiem inteligencji. 

Gość goś

Starać się być dobrym w swojej dziedzinie, mieć zainteresowania, imponowac jej i się rozwijać. Jak powyżej, teraz studia to nic.

Gość Gosc

Studia dziś raczej mówią mi tylko o statusie finansowym rodziny. Ci, którzy mogli sobie pozwolić na niedorastanie, poszli na studia. Ci, którzy musieli dorosnąć, poszli do pracy.