Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola

Czy po przekroczeniu 40-tki partner/mąż przestał się Wami interesować?

Polecane posty

Gość Gość

Współczuję Ci mieć takiego faceta

Gość Gość

Autorko, jeśli facet kocha to nie patrzy na lata. Kocha Cię taką jaką jesteś.

Prawdziwy facet nigdy nie zostawi żony, dziewczyny tylko dla tego że może już nie jest młoda.

Gość Gość

Autorko, jeżeli on przez 9 lat się nie oświadczył - to po co Ci taki facet.

Znajdziesz innego, zobaczysz jest jeszcze trochę dobrych i mądrych mężczyzn.

Gość Gość

Autorka, ja bym nie ciągnęła tego dalej. Jesteś jeszcze młoda poznasz wartościowego mężczyznę.

Ja mając 43 lata wyszłam za mąż za równolatka, po roku urodziła się nam córeczka. Jestem szczęśliwa i mąż zawsze mi mówi, że ma szczęście, że na mnie trafił 🙂

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Faceci niestety lubią młode laski. Po 40 związek nie ma sensu bo kobieta już nie działa na faceta tak jak młoda, stąd rozpady związków i zdrady.

Najwięcej facetów od 30-tki do 50-tki korzysta z usług ,,pań" około 40 letnich. Mam na myśli te super zadbane i z klasą. Nie żal im wydać 200, 400 zł. I jeszcze często wracają.

Kobiety, dbajcie o siebie, nie bądźcie złe jak osa i nie leżcie w łóżku jak kłoda.

Gość Gość

Prawdziwy, mądry partner/mąż nie przestanie się interesować kobietą tylko dla tego, że przekroczyła 40. On nie zamieni ją na młodszy model. On ją kocha i chce z nią być i tyle w temacie.

Gość gość

Weź sobie starszego o 10-15 lat, dla takiego będziesz młoda

Gość gość

Dla mnie to jest brak miłości. kiedyś miała podobnego dupka, który mnie wpędzał w kompleksy. Teraz mam takiego, co mi mówi, że jestem piękna, że mam piękne ciało, uwielbia na mnie patrzeć i jestem najlepszą kochanką jaką miał w zyciu, poza tym jeszcze inne komplementy, że jestem mądra, inteligentna. A to wszystko mimo tego, że nie jestem wcale idealna.

Poprzedni facet za to ciagle mnie krytykował. Tu brak miłości jest problemem, wtedy druga osoba we wszystkim drażni