Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgoda z innymi

Bardzo mnie to zastanawia, dziewczyny ale tylko szczerze, odpowiedzcie

Polecane posty

Gość Zgoda z innymi

Heja, jak wiadomo, faceci potrafią być bardzo "wulgarni" wobec seksu, kazdy z nas dosłownie marzy aby "zerżnąć" panienke, na ostro, ze spustem do buzi, w tyłu itp, widząc mega laske na ulicy to MOMENTALNIE mamy w głowie mysl "ale bym ją wyrooochał o boooziu" itp

zastnaawiam sie czy wy kobiety TEZ MACIE TAKIE MYSLI jak widzicie jakiegos goscia? czy raczej u was jest to bardzo delikatne w stylu "ale przystojniak mmm moglabym mu sie oddac" np.. , czy miewacie takie mysli ze, "o ... ale bym chciala zeby mnie ostro w0r0chal , ale bym mu zrobila loda z polykiem..." itp itd

Gość Aska

Ja tam nie myślę o seksie, gdy mi się ktoś podoba. Po prostu mi się podoba, przyciąga mnie, robi wrażenie. 

Ale pewnie nie to chciałeś usłyszeć, ty niewyzyty zboczencu, napastujacy ten dział już od kilku lat non toper. 

Gość boś
4 minuty temu, Gość Aska napisał:

Ja tam nie myślę o seksie, gdy mi się ktoś podoba. Po prostu mi się podoba, przyciąga mnie, robi wrażenie. 

Ale pewnie nie to chciałeś usłyszeć, ty niewyzyty zboczencu, napastujacy ten dział już od kilku lat non toper. 

bo jesteś aseksualną kłodą, czyli typem kobiety, która nigdy nie kręci facetów..  szkoda strzępić ryja 😉

Gość Aska
2 minuty temu, Gość boś napisał:

bo jesteś aseksualną kłodą, czyli typem kobiety, która nigdy nie kręci facetów..  szkoda strzępić ryja 😉

Prawdziwy, ociekajacy testosteronem mężczyzna się odezwał, na forum dla kobiet x) 

Gość boś
3 minuty temu, Gość Aska napisał:

Prawdziwy, ociekajacy testosteronem mężczyzna się odezwał, na forum dla kobiet x) 

jakie to forum dla kobiet, jak tutaj 80% użytkowników to faceci ...

Gość Aska
5 minut temu, Gość boś napisał:

jakie to forum dla kobiet, jak tutaj 80% użytkowników to faceci ...

A czytać umiesz? Wiesz na jakim portalu jesteś? To nie karachan

Gość boś
4 minuty temu, Gość Aska napisał:

A czytać umiesz? Wiesz na jakim portalu jesteś? To nie karachan

a co to karachan? i niby co w nazwie "kafeteria" jest wspominane o kobietach? ps. bez nas byscie tu umarły same..

Gość Aska
5 minut temu, Gość boś napisał:

a co to karachan? i niby co w nazwie "kafeteria" jest wspominane o kobietach? ps. bez nas byscie tu umarły same..

Haha, szczególnie bez takiego mena jak ty 😉 idź i nie wracaj. 

Gość boś
3 minuty temu, Gość Aska napisał:

Haha, szczególnie bez takiego mena jak ty 😉 idź i nie wracaj. 

mysle, ze chcialabys ze mna pojsc na kolacje, a moze i ze sniadaniem 😉 ale coz...

Gość Aska
1 minutę temu, Gość boś napisał:

mysle, ze chcialabys ze mna pojsc na kolacje, a moze i ze sniadaniem 😉 ale coz...

Nie, nie chciałabym, nie jestem zainteresowana chamami. 

Gość boś
34 minuty temu, Gość Aska napisał:

Nie, nie chciałabym, nie jestem zainteresowana chamami. 

bo jestes za mało jurna i seksowna dla chamów

Gość 123
19 minut temu, Gość boś napisał:

bo jestes za mało jurna i seksowna dla chamów

Ale się tobą brzydzę. Koleżanka powyżej dobrze mówi, idź tam ty na te wykopy swoje, albo na inne forum dla zboczonych degeneratów i seksistowskich wrzodów na dupie zdrowego społeczeństwa, co nie wiedzą jak się do drugiego człowieka z szacunkiem odnosić.

Gość Gość

SPOKÓJ 

Albo kulturalnie odpowiadacie na pytania albo na dział seriale. 

Gość gość
27 minut temu, Gość Gość napisał:

SPOKÓJ 

Albo kulturalnie odpowiadacie na pytania albo na dział seriale. 

😄 porządek musi być.

Wydaje mi się że to pytanie jest dość kulturalnie zadane i nie ma potrzeby wyzywać autora od zboczeńców.

Nie wiem jak inne kobiety, ale ja dość rzadko mam tak dosadne myśli na temat ludzi mijanych na ulicy. Wydaje mi się natomiast, że sytuacja może zmieniać się po alkoholu, kiedy do glosu dochodzą bardziej "zwierzęce" instynkty. Ale to dość naturalne chyba dla obu płci. Uwazam, że faza cyklu, w której kobieta się akurat znajduje, ma kolosalny wplyw na postrzeganie mężczyzn jako potencjalnych partnerów seksualnych. 

Gość w kość
2 godziny temu, Gość Zgoda z innymi napisał:

kazdy z nas dosłownie marzy aby "zerżnąć" panienke, na ostro, ze spustem do buzi, w tyłu itp, widząc mega laske na ulicy to MOMENTALNIE mamy w głowie mysl "ale bym ją wyrooochał o boooziu" itp 

nie każdy,

za dużo filmów dla dorosłych?

Gość Homo sentimentals

Nie. Potok zbereźnych myśli, może we mnie wywołać jedynie mężczyzna, który pociąga mnie kompleksowo. Przystojny nieznajomy nie ma takiej mocy.

Gość Gosc gosc

"Wydaje mi się że to pytanie jest dość kulturalnie zadane i nie ma potrzeby wyzywać autora od zboczeńców.:

X

Czasem tu jest tyle sztucznej pruderii i sztucznego zgorszenia, chyba tu 12 siedzą 😏

"Bułkę przez bibułkę, a .."

Gość Gosc gosc
Przed chwilą, Gość Gosc gosc napisał:

"Wydaje mi się że to pytanie jest dość kulturalnie zadane i nie ma potrzeby wyzywać autora od zboczeńców.:

X

Czasem tu jest tyle sztucznej pruderii i sztucznego zgorszenia, chyba tu 12 siedzą 😏

"Bułkę przez bibułkę, a .."

albo jakies wiekowe staruszki

Gość Ona
2 godziny temu, Gość Zgoda z innymi napisał:

Heja, jak wiadomo, faceci potrafią być bardzo "wulgarni" wobec seksu, kazdy z nas dosłownie marzy aby "zerżnąć" panienke, na ostro, ze spustem do buzi, w tyłu itp, widząc mega laske na ulicy to MOMENTALNIE mamy w głowie mysl "ale bym ją wyrooochał o boooziu" itp

zastnaawiam sie czy wy kobiety TEZ MACIE TAKIE MYSLI jak widzicie jakiegos goscia? czy raczej u was jest to bardzo delikatne w stylu "ale przystojniak mmm moglabym mu sie oddac" np.. , czy miewacie takie mysli ze, "o ... ale bym chciala zeby mnie ostro w0r0chal , ale bym mu zrobila loda z polykiem..." itp itd

Nie!!!!!!!!!! 

Gość sarenka

Mnie takie coś się zdarza ale bardzo rzadko. Częściej takie coś,że chciałabym zbliżyć się do niego, poczuć jego ciało na swoim, takie tam. Bez specjalnej agresji.

Gość Gosc

Mi się zdarza jak mężczyznę dobrze znam, czuje się swobodnie i nie mysle w jakiś wulgarny sposób. Po prostu chce poczuć jego ciepło,  oddech na sobie, pocałunki, a o spuszczaniu czy rznieciu no jakoś niekoniecznie tak to wygląda, wole delikatność.

Gość Lukrecja

Jeśli ktoś podoba nam się fizycznie to rzeczywiscie możemy snuć jakieś fantazje. Ale to zależy od wieelu rzeczy. Co innego osoba samotna ktora ma potrzebę, ochotę... A co innego osoba sparowana, która ma udany seks na co dzień 🙂