Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pesto

Smutne jest to że szczęście faceta jest zależne od kobiety

Polecane posty

Gość Pesto

I nie ma ku temu żadnych wątpliwości można mieć kasę pasję dobrą pracę ale jeżeli facet jest samotny i nie ma seksu to zawsze będzie nieszczęśliwy zwłaszcza widząc wokół same pary Przychodzi taki moment w życiu że każdy się ustatkuje mają rodzinę dzieci żonę seks a facet który całe życie nie ruuucha i jest samotny będzie zawsze nieszczęśliwy cokolwiek by nie robił innego

Gość Gość

Tak się dzieje jak mu oczy ci*pą zarosną. Tylko o seks i wygode wam chodzi. 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

to nie tak, kobieta musi jeszcze wiedzieć kiedy się zamknąć, a to bardzo ważne. do tego nie wydawać fortuny na ciuchy, robić przetwory, przyprowadzać koleżanki do trójkąta. Pragnienia mężczyzny są znacznie bardziej skomplikowane niż to przedstawiłaś.

Gość gość

no przykry to los

Gość Gość gość
10 minut temu, 5% o urodzie modela napisał:

to nie tak, kobieta musi jeszcze wiedzieć kiedy się zamknąć, a to bardzo ważne. do tego nie wydawać fortuny na ciuchy, robić przetwory, przyprowadzać koleżanki do trójkąta. Pragnienia mężczyzny są znacznie bardziej skomplikowane niż to przedstawiłaś.

Nie tak? Tak. Jestescie bezmózgowymi samcami. Cip**a wam się myli ze wszystkim. Tylko tyle wam potrzeba i wystarcza. 

2 minuty temu, Gość Gość gość napisał:

Nie tak? Tak. Jestescie bezmózgowymi samcami. Cip**a wam się myli ze wszystkim. Tylko tyle wam potrzeba i wystarcza. 

A przetwory? Żeby barszczyk na wigilie potrafiła ugotować, zrobić pranie, posprzątać, nie sprowadzaj wszystkiego  do alkowy. No i oczywiście nieruszana ma być, bo nie wypada wiązać przyszłości z przeoranym przez kogoś poletkiem.

Gość Gosc

Po pierwsze jeśli w ogóle szczęście człowieka jest zależne od innego człowieka, to tak samo faceta od kobiety, jak kobiety od faceta. Jednak myślę, że to po prostu złe myślenie. Można świetnie żyć samemu i być szczęśliwym, zależy czego się oczekuje i co jest dla kogoś ważne. 

Gość Hdbdv
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Po pierwsze jeśli w ogóle szczęście człowieka jest zależne od innego człowieka, to tak samo faceta od kobiety, jak kobiety od faceta. Jednak myślę, że to po prostu złe myślenie. Można świetnie żyć samemu i być szczęśliwym, zależy czego się oczekuje i co jest dla kogoś ważne. 

Tak Kobiety też są uzależnione od innych z tym że różnica polega na tym że kobiety nigdy nie narzekają na brak seksu i na samotność nawet te przeciętne mają zawsze jakiś adoratorów i seks na zawołanie

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Hdbdv napisał:

Tak Kobiety też są uzależnione od innych z tym że różnica polega na tym że kobiety nigdy nie narzekają na brak seksu i na samotność nawet te przeciętne mają zawsze jakiś adoratorów i seks na zawołanie

Faceci też, pod warunkiem że nie są zdesperowani, sfrustrowani i chce im się pracować nad sobą. 

43 minuty temu, Gość Pesto napisał:

I nie ma ku temu żadnych wątpliwości można mieć kasę pasję dobrą pracę ale jeżeli facet jest samotny i nie ma seksu to zawsze będzie nieszczęśliwy zwłaszcza widząc wokół same pary Przychodzi taki moment w życiu że każdy się ustatkuje mają rodzinę dzieci żonę seks a facet który całe życie nie ruuucha i jest samotny będzie zawsze nieszczęśliwy cokolwiek by nie robił innego

Eeeetam! Nie współczuję Ci! Moje szczęście też zależy od mężczyzn i co mam zrobić?

Gość Gość
2 minuty temu, 5% o urodzie modela napisał:

A przetwory? Żeby barszczyk na wigilie potrafiła ugotować, zrobić pranie, posprzątać, nie sprowadzaj wszystkiego  do alkowy. No i oczywiście nieruszana ma być, bo nie wypada wiązać przyszłości z przeoranym przez kogoś poletkiem.

Jak masz zużyty pług to dobrze jak sąsiad ukradkiem pomoże ci orać. Barszyk dostaniesz za fanty, jak się wykosztujesz na prezent wigilijny to i barsz na stole pewnie  znajdziesz, a jak jesteś sknerą to do biedronki po  barszczyk  w kartonie. 

Gość Gość

Akurat z jedną kobietą życie na dłuższą metę jest wyjątkowo męczące. Bo kobiety głównie gderają, narzekają, ciągle mają jakieś roszczenia. Życie bez nich oznacza znacznie więcej świętego spokoju. Dlatego warto po prostu zadawać się bez zobowiązań od czasu do czasu z jakąś. Wiadomo, że każda kobieta znudzi się facetowi w łóżku najdłużej po roku. 

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Faceci też, pod warunkiem że nie są zdesperowani, sfrustrowani i chce im się pracować nad sobą. 

Pracuję nad sobą, nie jestem zdesperowany ani sfrustrowany, a i tak żadna mnie nie chce.

Gość Aska
1 godzinę temu, 5% o urodzie modela napisał:

XD

Totalna abstrakcja dla mnie 😄

9 minut temu, Gość Gość napisał:

Akurat z jedną kobietą życie na dłuższą metę jest wyjątkowo męczące. Bo kobiety głównie gderają, narzekają, ciągle mają jakieś roszczenia. Życie bez nich oznacza znacznie więcej świętego spokoju. Dlatego warto po prostu zadawać się bez zobowiązań od czasu do czasu z jakąś. Wiadomo, że każda kobieta znudzi się facetowi w łóżku najdłużej po roku. 

To jest oczywiste, dlatego w obrębie gminy powinna być rotacja żon. Po roku, powinna być odstepowana najblizszemu sąsiadowi, zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Urzędnik gminny powinien kontrolować corocznie stadła małżeńskie, czy wszyscy stosują się do przepisów prawa.

Gość Gość
4 minuty temu, Onkosfera napisał:

To jest oczywiste, dlatego w obrębie gminy powinna być rotacja żon. Po roku, powinna być odstepowana najblizszemu sąsiadowi, zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Urzędnik gminny powinien kontrolować corocznie stadła małżeńskie, czy wszyscy stosują się do przepisów prawa.

byłoby super

Gość Aska
2 minuty temu, Onkosfera napisał:

Widzę, że już wszystko dokladnie zaplanowałeś o.O teraz tylko powiesić się zostaje. 

16 minut temu, Gość Aska napisał:

XD

Totalna abstrakcja dla mnie 😄

Chodzi o przetwory? nie przejmuj się nauczysz się to proste. To tylko tak brzmi strasznie, ale prawda taka że każdy facet dba o swoją własność, więc będzie Ci dobrze

Gość vvv
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Bzdura. Nie tego szukam u kobiety.

2 godziny temu, Gość Pesto napisał:

Takie brednie może pisać tylko dzieciak.
W związkach damsko-męskich wcale nie chodzi o sex. Sam sex jest tylko sposobem okazywania i wyzwalania uczuć, po to żeby wyzwoliły się hormony i żeby się lepiej poczuć, żeby było nam przyjemnie. Sam mechaniczny sex nie daje takiego zadowolenia, jak relacja i sex w związku, czy nawet z kochanką, czyli z osobą o której się myśli i jest nam bliska.

Samotny facet może sobie przecież pozwolić na usługi prostytutki i to będzie tańsze niż małżeństwo...  Więc może sobie regularnie ruuuuchać tylko nie dostanie tych emocji płynących z uczuć, zakochania, miłości.  A właśnie tych uczuć potrzebuje człowiek, niezależnie od płci i nawet jakiś bezmyślny facet marzący o ruuuuuchaniu, bo to kojarzy mu się z przyjemnością, którą dają wydzielone wtedy hormony.  To jest taki naturalny narkotyk, którego pożądamy, a jak widać z tych wylewanych żali, sex za kasę nie daje tej przyjemności, której facet oczekuje.

Gość Aska
19 minut temu, 5% o urodzie modela napisał:

Chodzi o przetwory? nie przejmuj się nauczysz się to proste. To tylko tak brzmi strasznie, ale prawda taka że każdy facet dba o swoją własność, więc będzie Ci dobrze

Masz jakiś problem? 

12 minut temu, Gość Aska napisał:

Masz jakiś problem? 

Kobito na zartach się nie znasz. Co tu tak sztywno? Urzędnik gminny musi wkroczyć z komisją na kafeterie i ustalić jakieś normy poczucia humoru.

Gość Aska
3 minuty temu, 5% o urodzie modela napisał:

Oczywiście, jak każdy.

To pracuj nad sobą, zamiast mi dosrywac. 

Gość Aska
3 minuty temu, Onkosfera napisał:

Kobito na zartach się nie znasz. Co tu tak sztywno? Urzędnik gminny musi wkroczyć z komisją na kafeterie i ustalić jakieś normy poczucia humoru.

No wiadomo, przecież obrażanie innych jest takie zabawne. 

Gość Lollo
58 minut temu, Gość vvv napisał:

Pracuję nad sobą, nie jestem zdesperowany ani sfrustrowany, a i tak żadna mnie nie chce.

Dokladnie, mam podobnie 

3 minuty temu, Gość Aska napisał:

To pracuj nad sobą, zamiast mi dosrywac. 

Pracuję, dlatego jestem taki fajny

1 minutę temu, Gość Aska napisał:

No wiadomo, przecież obrażanie innych jest takie zabawne. 

Coś czuje że jakbym faktycznie włączył rage mode to byś mnie wytropiła na końcu świata i ukrzyżowała

Gość Aska
3 minuty temu, 5% o urodzie modela napisał:

Pracuję, dlatego jestem taki fajny

Coś czuje że jakbym faktycznie włączył rage mode to byś mnie wytropiła na końcu świata i ukrzyżowała

A stać cię na bardziej realne postrzeganie siebie, świata i ludzi? Bo "trochę" egocentryzmem i narcyzmem zajezdzasz. 

Wiele tematów na tym forum kojarzy mi się z tą piosenką, wszystko spłycone do braku sexu itd, a chodzi o brak szczęścia i samotność..
https://www.youtube.com/watch?v=dfQUANtgcx4

Dżem - Whisky

Mówią o mnie w mieście: "Co z niego za typ?
Wciąż chodzi pijany, pewno nie wie co to wstyd.
Brudny, niedomytek, w stajni ciągle śpi!
Czego szuka w naszym mieście?
Idź do diabła" - mówią ludzie pełni cnót.

Chciałem kiedyś zmądrzeć, po ich stronie być,
Spać w czystej pościeli, świeże mleko pić.
Naprawdę chciałem zmądrzeć i po ich stronie być.
Pomyślałem więc o żonie, aby stać się jednym z nich,
Stać się jednym z nich, stać się jednym z nich...

Już miałem na oku hacjendę, wspaniałą, mówię wam,
Lecz nie chciała tam zamieszkać żadna z pięknych dam.
Wszystkie śmiały się, wołając, wołając za mną wciąż:
"Bardzo ładny Frak masz, Billy,
Ale kiepski byłby z Ciebie mąż, kiepski byłby z Ciebie mąż".
Ouuu, yeah, yeah, yeah.

Kiepski byłby mąż.
Yeah.

Whisky, moja żono, jednak Tyś najlepszą z dam.
Już mnie nie opuścisz, nie, nie będę sam.
Mówią: whisky to nie wszystko, można bez niej żyć,
Lecz nie wiedzą o tym,
Że najgorzej w życiu to,
To samotnym być, to samotnym być

O nie!
Lecz nie wiedzą o tym, że
Najgorzej to,
To samotnym być.
Nie, o nie!
Nie chcę już samotnym być, nie!
O nie!
Nie chcę już, nie chcę już samotnym być, nie!
Nie chcę już, nie chcę już samotnym być, nie!
Nie!

Gość Esss5

Nie wiadomo czy ci w związkach faktycznie się kochają, może na pokaz, różnie to bywa. Podobnie z seksem.  A te haje zakochania po jakimś czasie ulatują i nic nie zostaje.