Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 83838

Już widać efekt otwartych granic dla Ukraińców

Polecane posty

Gość taki obraz wasz
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

I oto niby chodzi przy wyborze mężczyzny? O chwalenie się przed koleżankami?

No a o co innego? Przecież kobiety nie potrafią kochać, dobierają partnera pod względem korzyści, które im przyniesie. Kobiety traktują facetów jak trofeum, którym można chwalić się przed koleżankami. Jak jest przystojny, to koleżanki zazdroszczą. Jak nie jest przystojny, ale ma fajną pracę, dobrze zarabia i funduje wycieczki, to też można szpanować przed koleżankami.

Gość Zadbany29

Ja jestem wykształcony, mam dobra prace, bardzo zadbany i młode Ukrainki same się na mnie pchają. Na szczęście nie jestem z tych którzy lecą na te mdłe  Słowianki. Mam za to swoją cudowna ognista Turczynke które pod względem urody i inteligencji bije wszystkie Polki i Ukrainki na łeb. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Zadbany29 napisał:

Ja jestem wykształcony, mam dobra prace, bardzo zadbany i młode Ukrainki same się na mnie pchają. Na szczęście nie jestem z tych którzy lecą na te mdłe  Słowianki. Mam za to swoją cudowna ognista Turczynke które pod względem urody i inteligencji bije wszystkie Polki i Ukrainki na łeb. 

Turczynki mają monobrew i włosy wszędzie 😄

Gość Gość
12 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

No a o co innego? Przecież kobiety nie potrafią kochać, dobierają partnera pod względem korzyści, które im przyniesie. Kobiety traktują facetów jak trofeum, którym można chwalić się przed koleżankami. Jak jest przystojny, to koleżanki zazdroszczą. Jak nie jest przystojny, ale ma fajną pracę, dobrze zarabia i funduje wycieczki, to też można szpanować przed koleżankami.

Bzdury , to normalne że kobieta patrzy na kasę bo ma to zakodowane genetycznie, tak samo jak facet gapienie się na młode skąpo ubrane i ładne, popatrz na swoją męska hipokryzję, jak będziesz szedł z dziewczyna w dresach a przed wami jakiś pół nagi lachon to ci ślina do pasa jak psu zwisac będzie 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Turczynki mają monobrew i włosy wszędzie 😄

Ale są gorące w łóżku nie to co polskie kłody 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie, polki nie nadają się do seksu. 

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

jak będziesz szedł z dziewczyna w dresach a przed wami jakiś pół nagi lachon to ci ślina do pasa jak psu zwisac będzie 

Nic mi nie będzie zwisać, bo nie podnieca mnie ubiór kobiety.

Gość pravda

Dokładnie, polki nie nadają się do seksu. 

Polki to się ogólnie do niczego nie nadają. Brzydkie to, głupie, żadnych zainteresowań nie ma poza plotkowaniem i obgadywaniem koleżanek oraz durnymi serialami. Nic dziwnego, że nie potrafią się z Polakami dogadać, bo to za wysokie progi. Za to lubią takich pustych przegrywów z zagranicy, którzy myślą tylko o tym, by zamoczyć. bo to właśnie ich poziom.

Gość Gość
22 minuty temu, Gość pravda napisał:

Polki to się ogólnie do niczego nie nadają. Brzydkie to, głupie, żadnych zainteresowań nie ma poza plotkowaniem i obgadywaniem koleżanek oraz durnymi serialami. Nic dziwnego, że nie potrafią się z Polakami dogadać, bo to za wysokie progi. Za to lubią takich pustych przegrywów z zagranicy, którzy myślą tylko o tym, by zamoczyć. bo to właśnie ich poziom.

No właśnie na odwrót , mądre polki wychodzą za obcokrajowców bo znają chociaż języki obce i muszą ich czymś zainteresować, głupie polki wychodzą za polakow bo nie znają nawet języka obcego to jak mają wyrwać obcokrajowca

Gość Gość
26 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Nic mi nie będzie zwisać, bo nie podnieca mnie ubiór kobiety.

No ubiór nie ale jego polowiczny brak już tak 

Gość Gość

Serio ? One muszą trzymać dziewictwo i nosić często husty na głowie , coś Ci się pomyliło w tych fantazjach z latynoskami

Gość pravda
14 minut temu, Gość Gość napisał:

No właśnie na odwrót , mądre polki wychodzą za obcokrajowców bo znają chociaż języki obce i muszą ich czymś zainteresować, głupie polki wychodzą za polakow bo nie znają nawet języka obcego to jak mają wyrwać obcokrajowca

Tak, bo Polacy nie znają żadnego języka xD

Nie. Te "mądre Polki" znają tylko parę słów po angielsku (i w żadnym innym języku nic) i lecą na ciapaków i murzynów. Nie muszą ich niczym zainteresować, oni są chętni, bo żadna mądra zachodnia kobieta ich nie chce, a tu mają Polkę, która zrobi dla nich wszystko, na wyciągnięcie ręki.

Gość taki obraz wasz
15 minut temu, Gość Gość napisał:

No ubiór nie ale jego polowiczny brak już tak 

Nie ma znaczenia.

Gość Gość

Serio ? One muszą trzymać dziewictwo i nosić często husty na głowie , coś Ci się pomyliło w tych fantazjach z latynoskami

Turczynki to nie iranki ani syryjki, one nic nie muszą, chust nosić też nie.  

Gość abc
2 godziny temu, Gość Zadbany29 napisał:

Razem wziete?

Gość abc
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Turczynki to latynoski? Z Polkami jest gorzej niz myslalem.

Gość Gość

Niemcy biorą ukrsinki za żony bo to porządne kobiety, nie to co wy polki  

Gość Gość
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Niemcy biorą ukrsinki za żony bo to porządne kobiety, nie to co wy polki  

Naprawdę nie potraficie się wypowiadać bez obrażania całych grup narodowościowych?

Gość Gość
17 godzin temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Nie ma znaczenia.

Kłamczuch, zaraz napisze, że konia nie wali, albo wali pod eskimoske w futrze😂 skończcie się kłamczuchy ośmieszać.

Gość gość

Autorko, ciebie nawet spasiony polak nie zechce, tak jak każdą tutaj obecną kafeteriankę

Ja się dziwię, ze zagranicznym chce się marnować czas na takie paszczury jak polki, przecież to nie nadaje się nawet jako worek na spermę. o.O Wielokrotnie słyszałem jak np. niemcy śmiali się ze polki mają ulane mordy i miny jakby im ktoś obiad zabrał, a nawet nie mają zadnych zainteresowań, tylko wiszenie na facecie. zkdoa im czasu na tepe polczyny i tylko odpady się wiążą z tymi zwierzakami. Nie pozdrawiam, paszczury :P

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Kłamczuch, zaraz napisze, że konia nie wali, albo wali pod eskimoske w futrze😂 skończcie się kłamczuchy ośmieszać.

Czy tobie, ograniczona k.r.e.t.y.n.k.o naprawdę trudno zrozumiec, ze nie każdy wali konia do zwierząt? Nie ośmieszaj się więcej, paszczurze. XD

Gość Gość

A ja mam męża Anglika I zupełnie się różni od upasionych Polaków, jest opiekuńczy, pomocny I szanujący kobiety. Żaden polak taki nie jest. Nie dziwię się, że polki nie chcą poaków. To gbury mające się, za ç... wie jaki cud, a tak naprawdę to małe Obleśne karakany, którzy nie szanują kobiet. 

Gość Gość

A ja mam męża Anglika I zupełnie się różni od upasionych Polaków, jest opiekuńczy, pomocny I szanujący kobiety. Żaden polak taki nie jest. Nie dziwię się, że polki nie chcą poaków. To gbury mające się, za ç... wie jaki cud, a tak naprawdę to małe Obleśne karakany, którzy nie szanują kobiet. 

Gość taki obraz wasz
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego uważasz, że kłamię?

Gość vvv
13 minut temu, Gość Gość napisał:

jest opiekuńczy, pomocny I szanujący kobiety. Żaden polak taki nie jest.

Ja taki jestem.

Gość taki obraz wasz

A ja mam męża Anglika I zupełnie się różni od upasionych Polaków, jest opiekuńczy, pomocny I szanujący kobiety. Żaden polak taki nie jest.

Są, są, tylko wy tego nie doceniacie.

Gość Blondasxxl

Przecież wy się tylko nadajecie na worki na sp.... dla pastuchów a nie na żony. Nawet gotować nie umiecie porządnie.

Gość Gość
37 minut temu, Gość Blondasxxl napisał:

Przecież wy się tylko nadajecie na worki na sp.... dla pastuchów a nie na żony. Nawet gotować nie umiecie porządnie.

Bo polki to nie służące frajerze. Rąk nie masz? Mamusia zawsze pod mordę wszystko podstawiała? Nieudacznik. 

Gość Gość
18 godzin temu, Gość Gość napisał:

A ja mam męża Anglika I zupełnie się różni od upasionych Polaków, jest opiekuńczy, pomocny I szanujący kobiety.

Znaczna część Polaków jest taka sama. Podejrzewam, że nawet większość normalnych mężczyzn.