Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

JAK oglądam filmy z nagością to mnie aż radość bierze i podniecenie , jestem taki szczęśliwy jak oglądam jak one tam są rozebrane to od razu mnie się gorąco robi i lubię oglądać kobiety jak się taka scena nadarzy to od razu aż mnie wszystko tam twardnieje

Polecane posty

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

Aż mnie twardnieje tam wszystko i sztywne robi i stoi na baczność jak oglądałem ostatnio jakiś film a tam się rozebrały były całkiem bez ubrania i jak patrzę to aż radość człowieka bierze a jak jeszcze się tam kochają i miłość uprawiają tam i tam jęczą to jak to mnie podnieca ile zaraz mnie tam zaraz gorąca się robi i zaraz jak mnie  stoi tam na baczność aż mnie się chce tam xd Też tak macie ja to lubię takie sceny bo to jest podniecające nie mówię że zaraz filmy takie gdzie tylko się kochają i gdzie tylko się rozbierają i jest sceny miłosne że sobie tam robią dobrze i się zaspokajają ale takie że widać te sceny rozbierane i te ciała piękne bez bielizny tak jak się urodziły xd To aż mnie radość bierze jak tak patrzę aż mnie tam się podnosi tam i to jest takie uczucie że aż mnie się chce aż mnie tam to pociąga tak że sam bym tam wlazł do tego telewizora kiedyś to ostatnio tak chciałem być z taką jedną jak oglądałem jak ona tam się rozebrała a to był film tylko i ona była na ekranie ale miała ciało apetyczne i była taka podniecająca xd No i jak tak je oglądam te kobiety albo na obrazkach jak czasem oglądam to też jakie to piękne jakie one mają te ciała wspaniałe ale bym je dotykał i pieścił a jak lizał tam bym je na dole jakbym tam wszedł do tego telewizora tam to by było dopiero ostre sceny xd Tak mnie to się podoba że tak jeszcze w nocy jak przed spaniem sobie oglądałem jak taka się kocha i uprawia miłość i tak ostro na łóżku te figury robią rożne pozycje jak to jęczy jak to stęka aż mnie podniecenie wzięło ale mnie stanął na baczność i taki twardy jak ogórek kiszony xd  Jak widzę jak one te mają ciała piękne ale jakie one są wspaniałe jeszcze jak jest stary film i mają zarośnięte tam te swoje na dole to mnie aż podnosi się do góry xd No ale bym tam je dotykał paluszki wkładał tam je masował ale wspaniałe szkoda że to tylko film bo jak bym tam mógł taką mieć przed sobą aż mnie radość bierze a ile tam jest takich co tak się wyginają to bym tam dopiero masował je xd

Bardzo długa i wyrafinowana wypowiedź, jak na standardy ero... jestem w szoku

Gość gość
8 minut temu, Onkosfera napisał:

Bardzo długa i wyrafinowana wypowiedź, jak na standardy ero... jestem w szoku

Cześć Kusza Myślivski.

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

Onkosfera ty ogółem piękna kobieta jesteś ja jak osa bym użądlił i jakie włosy długie i cyc do przodu tylko dotykać i pieścić i tam masować taką xd

2 minuty temu, Gość MAJOR Z BOMBASU XD napisał:

Onkosfera ty ogółem piękna kobieta jesteś ja jak osa bym użądlił i jakie włosy długie i cyc do przodu tylko dotykać i pieścić i tam masować taką xd

Prawda? A skąd Ty masz pewność że postać w avku to jestem ja?

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Cześć Kusza Myślivski.

Niestety nie

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

Mnie się żołnierki z Bombasu śnią i ogółem to nie grzech jest i jak one tak mnie do łóżka wchodzą to mnie się śni jak one tam ze mną leżą i mnie tam dotykają i masują moje żądło xd ja je tam dotykam i też je masuje tam na dole te ich pipeczki xd jeszcze mnie tam moje żądło stoi i tak sztywne się robi od razu jak sobie pomyślę tylko o tych kobietach xd

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

Ja teraz leżę sobie i tak myślę jak mnie takie żołnierki na nago stoją koło łóżka i tak jedna mnie wchodzi do łóżka i tak mnie dosiada tego mojego żądła i tak skacze na nim i tak się unosi góra dół na tym żądle tak podskakuje na nim xd albo ja jej tam rozkładam nożki na bok i jeej moje żądło wkładam tam do środka i ona tak stęka jak ona jęczy jak woła mocniej szybciej pchaj mnie tam całego wkładaj xdd ja jej tam masuje jej tam pieszczę jej liże te żołnierki aż soki tryskają jak woda z kranu xd jak one tam się wypinają ja to wkładam i z przodu i z tyłu im takie żołnierki że aż chlupie tam w przód i w tył z góry na dół w jedną i w drugą stronę xd 

Gość prawda
57 minut temu, Gość MAJOR Z BOMBASU XD napisał:

Aż mnie twardnieje tam wszystko i sztywne robi i stoi na baczność jak oglądałem ostatnio jakiś film a tam się rozebrały były całkiem bez ubrania i jak patrzę to aż radość człowieka bierze a jak jeszcze się tam kochają i miłość uprawiają tam i tam jęczą to jak to mnie podnieca ile zaraz mnie tam zaraz gorąca się robi i zaraz jak mnie  stoi tam na baczność aż mnie się chce tam xd Też tak macie ja to lubię takie sceny bo to jest podniecające nie mówię że zaraz filmy takie gdzie tylko się kochają i gdzie tylko się rozbierają i jest sceny miłosne że sobie tam robią dobrze i się zaspokajają ale takie że widać te sceny rozbierane i te ciała piękne bez bielizny tak jak się urodziły xd To aż mnie radość bierze jak tak patrzę aż mnie tam się podnosi tam i to jest takie uczucie że aż mnie się chce aż mnie tam to pociąga tak że sam bym tam wlazł do tego telewizora kiedyś to ostatnio tak chciałem być z taką jedną jak oglądałem jak ona tam się rozebrała a to był film tylko i ona była na ekranie ale miała ciało apetyczne i była taka podniecająca xd No i jak tak je oglądam te kobiety albo na obrazkach jak czasem oglądam to też jakie to piękne jakie one mają te ciała wspaniałe ale bym je dotykał i pieścił a jak lizał tam bym je na dole jakbym tam wszedł do tego telewizora tam to by było dopiero ostre sceny xd Tak mnie to się podoba że tak jeszcze w nocy jak przed spaniem sobie oglądałem jak taka się kocha i uprawia miłość i tak ostro na łóżku te figury robią rożne pozycje jak to jęczy jak to stęka aż mnie podniecenie wzięło ale mnie stanął na baczność i taki twardy jak ogórek kiszony xd  Jak widzę jak one te mają ciała piękne ale jakie one są wspaniałe jeszcze jak jest stary film i mają zarośnięte tam te swoje na dole to mnie aż podnosi się do góry xd No ale bym tam je dotykał paluszki wkładał tam je masował ale wspaniałe szkoda że to tylko film bo jak bym tam mógł taką mieć przed sobą aż mnie radość bierze a ile tam jest takich co tak się wyginają to bym tam dopiero masował je xd

Majorze niegodny jesteś nosić polski mundur , zwłaszcza jeśli wykorzystałeś możliwości służbowe zakładając mini kamery niczego nieświadomym, jesteś goooownem ludzkim

Gość dziwne ale prawdziwe
19 minut temu, Gość MAJOR Z BOMBASU XD napisał:

Ja teraz leżę sobie i tak myślę jak mnie takie żołnierki na nago stoją koło łóżka i tak jedna mnie wchodzi do łóżka i tak mnie dosiada tego mojego żądła i tak skacze na nim i tak się unosi góra dół na tym żądle tak podskakuje na nim xd albo ja jej tam rozkładam nożki na bok i jeej moje żądło wkładam tam do środka i ona tak stęka jak ona jęczy jak woła mocniej szybciej pchaj mnie tam całego wkładaj xdd ja jej tam masuje jej tam pieszczę jej liże te żołnierki aż soki tryskają jak woda z kranu xd jak one tam się wypinają ja to wkładam i z przodu i z tyłu im takie żołnierki że aż chlupie tam w przód i w tył z góry na dół w jedną i w drugą stronę xd 

drago arystocwel goooowno ma marzenia nie do spełnienia

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

Jakie kamery zakładałem ja filmy normalne oglądam a nie że motoring zakładam w pokojach jakiś jak ja mam taki pseudonim major ja w wojsku nie służę i nie odbywam żadnej służby i nie mam munduru żadnego miałem po dziadku ale to już stary jest bo to kilkadziesiąt lat parę ma i leży na strychu xd Ja oglądam filmy piękne z kobietami nagimi co uprawiają stosunek płciowy i ja patrzę się na film a nie nagrywam żadnych tam a żołnierki mnie się śnią bo ja mam takie sny że mnie przychodzą do mnie żołnierki i one mnie orgie robią i się bawimy i robimy ostre sceny w jedną i drugą stronę to każdy ma sny jakieś swoje i one ze mną to robią a nie że ja nagrywam bo ja kamery nie mam żadnej ja mam tylko w telefonie kamerę xd

Gość Majorka z Hondurasu

Ech, Majorze, jak ja bym chciała, się przed Tobą rozebrać i prężyć, żebyś oglądając moje ciało cały się rozpalał, dyszał, kiedy zbliżam się do Mojaora podstawiając twarde sutki pod sam nos. I tak był jęczała kiedy byś Majorze te sutki ssał podgryzał i całował. Masowalaym nabrzmiewającą ci.pk.e, która robiła by się tak mokra aż w końcu twoje ręce by do niej zawędrowały i penetrując głęboko palcami sprawilbys Majorze, że tryskalabym wprost na Majorowego twardego ku.ta.sa;) Ach ile radości by z tego było. A gdy jeszcze tą twardą palą wbilaby się w moją mokrą ociekająca sokami ci.pk.e to oboje byśmy jęczeli i stękali głośno przy każdym mocniejszym pchnięciu 😘

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

Majorka z Hondurasu ale nie ma problemu można się spotkać zawsze i można sobie przyjemność cielesną zrobić ja nie widzę problemu ja bym przyjechał można zawsze się spotkać tam gdzieś i zrobić słowo przetoczyć w czyn dokonany 😉 Ja nie widzę problemu ja bym mógł spotkać się umówić na lizanie na wkładanie bym ci zrobił dobrze tam w obie dziurki przednią i w tylną bym wsadził moje żądło głęboko przeorał twoje aż by soki tryskały ogółem .... Ja to nie wstydzę się i jak chce kobieta to ja jej zrobię tak dobrze co ona chce i czego tylko pragnie ja jestem otwarty na każdą propozycje co by chciała kobieta ja jej spelnię wszystko jej najskrytsze intymne marzenia żeby tylko chciała się rozłożyć nóżki rozklaczyła to jej zrobię taką orgie . Nie martw się ja mogę ci zrobić dobrze nie ważny wiek ja mogę i z 40 i 50 latkami robić orgie cielesne w łóżku moim żądłem przeorać jak rolnik ziemię xd Ja jestem gotowy Majorka ty byś tylko jak chciała to ja bym od razu zdarł z ciebie ubranie i dotykał pieścił masował wszystko aż by ci ciekły soki wszystko leciało a ja bym robił dobrze ja jak osa bym użądlił tam gdzie trzeba 😉 Jak tylko bym wiedział gdzie czeka na mnie taka Majorka to ja bym już do niej leciał jak orzeł i bym już tam szykował moje żądło jakby tylko czekała na mnie już i chciała mnie się oddać to by już miała mnie tam ja bym tam jej dał wszystko czego pragnie tylko by mnie tam się rozłożyła to już bym wjechał w nią jak pociąg na stacje i by było ale bym jej tam robił dobrze looo całe by łózko prykało w obie strony xd

Gość gość

Tego jeszcze nie było, ale śmieszne. 🙂

Gość Majorka z Hondurasu

Majorze to by było cudownie gdybyś mnie spotkał wyłowił w tłumu czekających na przyjazd pociągu i zanim byśmy zostali sami twoje niecierpliwe niegrzeczne ręce wędrowały by ukradkiem po kształtach mej figury. Założę ...enkę i zapomnę o majtkach niech Twe palce zaczną działać zanim rozpocznie się nasza orgia zmysłów i ciał. Kiedy zostaniemy sami będziemy tylko my, nasze pragnienia, mokra ci.oka, twoje twarde żądło. Będzie się działo a słychać tylko będzie nasze jęki stękanie i czasem plaśnięcie dłoni na moim zachęcająco wypiętym pośladku. Świetnie że ci nie przeszkadza różnica wieku. Ja jestem dojrzała ale świadoma swoich pragnień wiecznie gorąca i chcąca 😘

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

No a skąd jesteś dokładnie Majorko bo ja to mogę wszystko na co tylko byś miała ochotę i bym mógł różne pozycje robić ja lubię kobiety jak mają stringi czarne najlepiej to mnie podnieca i działa na moje zmysły od razu mnie pobudza i lubię i w rajstopach i w pończochach jak są i jak mają wygolone swoje tam na dole to lubię . No mnie tam ogółem pasuje od 18 do 60 lat tak gdzieś nie ważne czy blondynka czy szatynka czy brunetka albo ruda mnie ważne żeby dobrze dawała i dobrze się rozkładała i dobrze skakała i brała do ust i przyjmowała od razu na wejściu całego .Ja jestem brunet wysoki brązowe oczy lubię kobiety takie namiętne i gorące co mają chcicę taką i lubią facetów gotowych na wszystko .Ja jestem chętny na wszystko byle nie jakieś tam sado macho jakieś tam ale tak to pozycje można przerobić wszystkie .Ja mogę tam wsadzić pod ...enkę rękę masować i lizać moje żądło tam wbije się i wejdzie całe wjedzie tam i jak chcesz to nie ma problemu tylko jakie województwo jaka tam gmina bo nie wiem czy daleko bym miał czy blisko czy to nad morzem czy w górach czy koło Rosji czy koło Niemiec bym miał tam jechać bo to ważne ile km bym musiał mieć mnie pasuje kobieta nawet co ma 40 parę lat dojrzała doświadczona bo ja lubię takie już co mają we krwi tę namiętność i znają się na rzeczy co umieją mężczyźnie dogodzić co jak się rozbiorą to od razu mnie stoi mój instrument na baczność ja już dyszę już mnie krew napływa i robi się sztywny xd No to tylko się spotkać nie ma problemu jak kobieta namiętna to tym bardziej mam ochotę i jestem przygotowany bo ja chcę kobiety co mnie będzie dosiadać będzie ujeżdzać aż mnie wszystkie siły życiowe miną tak mnie zamęczy xd

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

To Majorka z Hondurasu napisz coś o sobie tak czy brunetka czy blondynka czy szatynka i tak jakie tereny czy to województwo wielkopolskie czy małopolskie czy warmińsko mazurskie czy mazowieckie albo kujawsko pomorskie co by było wiadomo czy daleko bym miał i jaką drogę do przebycia no i ogółem to czy lubisz stringi nosić albo rajstopy i pończochy bo ja lubię jak kobiety są tak ubrane i najlepiej kolor czarny jakby miały tej bielizny no i pozycje to jestem na wszystkie zachcianki i propozycje otwarty co tam by partnerka oczekiwała jakie miała do spełnienia zachcianki ja mogę wszystko zrobić jej co tylko by chciała i na co miała ochotę to się tam dogadamy zawsze .... No i jaki wiek bo ja ogółem 30 latek ale mnie nie przeszkadza wiek ja tylko chce namiętności i ostrej kobiety co umie dobrze robić mężczyźnie a wiek to tam nie ważny dla mnie to od 18 lat w górę może być i 30 parę lat może i być 40 parę lat dla mnie to ważne żeby dobrze było mnie z taką kobietą jak mnie będzie ujeżdżała 😉

Gość Majorka z Hondurasu

Ale ja nie jestem z żadnego województwa przy Rosji czy Niemczech ani Słowacji czy Czechach:( Na misji usycham i do Hondurasu musiałbyś przypłynąć. Ja jestem dojrzałą blondynką o niebieskich oczach i bujnym biuście oraz dobrze zarysowanych pośladkach:)Miły to by był widok dla ciebie gdybym dosiadła ciebie tyłem i Ty byś patrzył na nie kiedy nabijam się na twe żądło:) Nie ma dla mnie tematu tabu chocy też nie wszystko lubię ale z właściwym partnerem lubię więcej i więcej. Byle się zatracić i czuć pożądanie i jęczeć z rozkoszy gdy dotyk rozpala a wzrok ogarnia ten piękny widok gdy twardy ku.ta.s zanurza się w mokrej ci.p.ce. 😘

Gość MAJOR Z BOMBASU

NO NIE ODZYWA SIĘ MAJORKA Z HONDURASU A TAK NAMIĘTNIE I UWODZICIELSKO PISAŁA AŻ MNIE KUSIŁA JAK WĄŻ EWĘ W RAJSKIM OGRODZIE XD  Ja bym sie spotkał z nią tutaj nie ma co się śmiać tematyka miłosna i życie erotyczne to co tutaj się śmiać bo ktoś pisze o swoich fantazjach marzeniach pragnieniu swoim ? Ja bym się chciał spotkać to co nie można tutaj napisać w temacie jak jakaś jest chętna kobieta i by chciała się spotkać we dwoje dla mnie to nie problem jest ...

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

Czyli tak blondynka o niebieskich oczach z bujnym obfitym biustem to mnie nawet pasuje . A jaki wiek ogółem masz Majorko Hondurasu bo ja to ogółem to mam 30 ale jak tobie pasuje partner w tym wieku i nie masz problemu nie robi to dla ciebie różnicy bo ja to jak mówiłem już mnie pasuje partnerka dojrzała .To napisz jeszcze jakie te tereny to w końcu ty w Polsce mieszkasz czy zaa granicą jakaś na emigracji samotna spragniona mężczyzny mnie tutaj nie przeszkadzają osoby postronne co tutaj piszą jakieś swoje trzy grosze xd 

Napisz coś o sobie żołnierko to dobrze że nie ma dla ciebie tematów tabu ja też otwarty jestem i stanowczy na wszystko co tylko zechcesz i czego pragniesz ja bym ci tam wszystko zrobił tylko napisz a lubisz stringi nosić albo rajstopy i pończochy ja lubię jak kobieta nosi i założyłaby na spotkanie we dwoje tak się ubrała 😉 no i jakby co to mnie ciekawi też jakie tam rzeczy dokładnie lubisz bo co byśmy tam mogli zrobić jakbyś tak się Majorko z Majorem spotkała we dwoje ? 

Gość gość

Hehehe... 😉

Gość Majorka z Hondurasu

Nie na emigracji a na misji. Jeszcze 5 miesięcy i trzy tygodnie będę:) Nie lubię stringów nosić ale założyć tylko po to by zostały zaraz zdarte lub nieco uchylone by żądło mogło się dostać do słodyczy to już całkiem chętna  jestem:) Też mam trójkę z przodu, ale zaraz zmieni się ona na 4 i będzie kolejna dekada życia przede mną. Wierzę, że jeszcze gorętsza niż ta która dobiega końca. Zawsze byłam namiętna i otwarta ale z wiekiem pozbyłam się kompleksów a niedoskonałości urody się nie wstydzę bo kto by o nich myślał gdy zmysly się rozpalają i żądza rośnie. Lubię stanowczych mężczyzn którzy robią to czego sobie życzę i co mi się wymarzy to jest wtedy otwarte pole dla wyobraźni. Można wszystko byleby czasu starczylo 😘

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

No proszę czyli jakaś prawdziwa żołnierka się trafiła tutaj mnie taka nie fikcyjna i oryginalna 😉 Czyli w wojsku pracuje no to tak na serio bo kobieta żołnierka na misji no czy tak żartujesz i to takie tylko dla humoru takie droczenie się i robienie sobie żartów ? Czyli mam rozumieć że 39 lat blondynka niebieskie oczy bo jak zaraz około 40 no chyba że trochę mniej ale mniejsza z tym mnie pasuje idealnie . Ja lubię zbereźne niegrzeczne kobiety uwodzicielskie .Ale ja to nie jestem żaden wojskowy i nie jestem żaden co mundur nosi to nie wiem bo może i jakaś tutaj kobieta co jest w wojsku pisze do mnie rzeczywiście xd  No to jak jeszcze gotowa na wszystko tak odchyliłbym te majteczki na bok paseczek i wszedł moim żądłem do twojej jamy 🙂 tak wiadomo by było nie inaczej xd No i co dalej to ja mogę ci zrobić wszystko czego chcesz i analny i oralny i minetka i może być na jeźdzca i 69 i co tam jeszcze palcówkę mogę i tam te pozycje wszystko co tam jest w tej sztuce miłoćci te przerobić każdą stronę xd

Gość xDDDDD

U guźwa, uniwersum kononowicza zawitało na kafeterię xD

Gość gość

Hehehe dobrzy są. 😉 Tego cyca pamiętam z uczuciowego i jego rozkminki o mns. 😉

Gość gość

Hehehe dobrzy są. 😉 Tego cyca pamiętam z uczuciowego i jego rozkminki o mns. 😉

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

Proszę mnie nie obrażać ja ogółem jestem spragniony kobiety i ja chcę się spotkać bo w nocy tylko z kotami śpię i mnie się śnią żołnierki z Bombasu jak do mnie przychodzą w nocy do mojego łóżka i mnie dotykają xd No i ja ogółem to bym z taką żołnierką to wszystko zrobił jej dobrze na co ma tylko ochotę .Ja bym taką z Hondurasu to bym tam dotykał jej całe ciało i całował jej tam na dole i na górze jej krągłości wypukłości xd Ona by ze mną miała wspaniałe spotkanie intymne we dwoje bym jej ciało tak pieścił żeby cała była rozpalona jak piec xd Ja bym tam jak osa użądlił tam gdzie trzeba tam by było jaaazzzdddaaa i będzie jazdaa tontoronto xddd Ja kobietę to bym jej przyjemność cielesną to co noc dawał bo ja jestem niezaspokojony bo mnie się chce codziennie ja jestem taki co by mógł ciągle tam wchodzić na kobietę xd Ja te blondyneczkę niebieskooką to bym zamęczył tak by dostawała bolca na śniadanko obiad i kolacje  i bym ją tak jak na morence asie pietrek ja bym jej tam tak zrobił żeby soki tryskały jak z sikawki strażaka xd no i by jęczała klapsy na pupcie dostawała jakby się wypieła to od razu bym tam wjechał w nią jak audi do garażu xd Ja mam takie marzenia ja potrzebuje kobiety bo mnie się śnią po nocach takie namiętności a to żeby teraz fikcję przemienić w rzeczywistość moja żołnierka żeby przyszła do mnie naprawdę a nie tylko we śnie dotykała mnie a ja bym jej dotykał bo ona by taka była piękna jak w moim śnie taka cała moja xd

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

Proszę się odezwać chętne kobiety samotne co nie mają partnera i co chcą bolca i szukają miłości namiętnej spełnienia we dwoje rozkoszy cielesnej to ja się spotkam i ja zaspokoje xdd Proszę się nie krępować bo ja kobiety wszystkie lubię i od 18 roku życia do 60 jak chce się spotkać nie jest zajęta i nie ma akurat partnera u boku to ja się spotkać mogę i byśmy robili wszystko na co masz ochotę i czego zapragniesz tylko xd

Gość Majorka z Hondurasu
41 minut temu, Gość MAJOR Z BOMBASU XD napisał:

No proszę czyli jakaś prawdziwa żołnierka się trafiła tutaj mnie taka nie fikcyjna i oryginalna 😉 Czyli w wojsku pracuje no to tak na serio bo kobieta żołnierka na misji no czy tak żartujesz i to takie tylko dla humoru takie droczenie się i robienie sobie żartów ? Czyli mam rozumieć że 39 lat blondynka niebieskie oczy bo jak zaraz około 40 no chyba że trochę mniej ale mniejsza z tym mnie pasuje idealnie . Ja lubię zbereźne niegrzeczne kobiety uwodzicielskie .Ale ja to nie jestem żaden wojskowy i nie jestem żaden co mundur nosi to nie wiem bo może i jakaś tutaj kobieta co jest w wojsku pisze do mnie rzeczywiście xd  No to jak jeszcze gotowa na wszystko tak odchyliłbym te majteczki na bok paseczek i wszedł moim żądłem do twojej jamy 🙂 tak wiadomo by było nie inaczej xd No i co dalej to ja mogę ci zrobić wszystko czego chcesz i analny i oralny i minetka i może być na jeźdzca i 69 i co tam jeszcze palcówkę mogę i tam te pozycje wszystko co tam jest w tej sztuce miłoćci te przerobić każdą stronę xd

Taki mam zawog, że pół roku jestem tu a pół tam. Ale zawsze chuć daje o sobie znać. Nawet w środku nocy potrafię się przebudzić żeby zaspokoić potrzeby gorącego ciała a namiętności wystrczy iskierka by chęć zaspojenia pożądania musiała być natychmiast zaspokojona. Doświadczona jestem ale wciąż mam ochotę by poznawać nowe i oddawać się szałowi zmysłów 😘

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

Czyli teraz jesteś w Hondurasie w Ameryce Północnej gdzieś w okolicach Gwatemali no a ja szukam kogoś żeby było w Polsce bo tak lecieć do Ameryki to daleko jest lecieć trzeba samolotem a ja chcialbym kogoś z kraju ojczystego no bo jak tak jesteś tam no ja myślałem że może to jest inne województwo ale ja tak lecieć do innego kraju na inny kontynent zresztą tam nigdy nie bylem w tym Hondurasie i nie wiem jak tam nawet jest ;/ No ale jak tam jesteś i tam akurat przebywasz obecnie to szkoda że nie mieszkasz i nie jesteś akurat w Polsce bo tak to jakby to było u nas a tak gdzieś lecieć do obcego państwa jeszcze gdzieś położonego w Ameryce co to nawet nie wiem jak tam jest ;/ Szkoda bo bym mógł się spotkać bo jak tak piszesz że spragniona jesteś i ciągle ci się chce i nie masz tam żadnego bolca co by zaspokoił ciebie tam porządnie .

Gość MAJOR Z BOMBASU XD

NO A jeszcze Majorka z Hondurasu takie pytanie to już od dawna jesteś sama wolna bez partnera ?  No i jak długo już nie miałaś stosunku z facetem bo widzę jesteś bardzo napalona i rozochocona bardzo spragniona żądła co by ci się tam w krocze wbiło .... To ile już nie miałaś w sobie męzczyzny ? Obecnie rozumiem jesteś sama i nie masz partnera żadnego i jesteś wolna szukająca bolca i spełnienia cielesnego ? Czy teraz tylko sama się zaspokajasz i nie masz tam nikogo w tym Hondurasie ciekawego ? Czyli ogółem samotna kobieta przed 40 w kraju  Ameryki Północnej co nie ma z kim się pokochać nocami tylko sama samotna no smutne to jest .To tam jak dawno już jesteś tak bez faceta co by tam się tobą zajął i przeorał jak rolnik pole ? No i tak sama tylko i nikt tam nie jest chętny w tym Hondurasie to nie masz tam nikogo do miłości ? Ogólnie to ten kraj jakiś ciekawy jest bo prawie nie słyszałem o nim nic ....