Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo bardzo

Kocham

Polecane posty

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie życzy sobie kontaktu z innym mężczyzną - ciekawe - a chcesz zobaczyć zdjęcia swojego męża z inną to nie uwierzysz komu zaufalas...a masz się za kobietę z klasą...a może nie chcesz znać prawdy!

dla sprostowania, to nie moje słowa.. 

W życiu kieruje się zasadami, i wolę usłyszeć i zobaczyc prawdę, jaką ona by nie była, niż żyć ciemno grodzie...

Nie wiem, na czym się opiera wg Ciebie związek ale dla mnie fundamentem jest zaufanie, szczerość i komunikacja wiec znam prawde🙂

Gość Gość
48 minut temu, Gość dawno odkochana napisał:

On doprowadził kobietę która Go kiedyś kochała do ciężkiej depresji załamania nerwowego i co gorsza samotności bo latami kłamał manipulował bawił się Nią,całe otoczenie wciągnął w swoje kłamstwa żeby wmawiali Jej chorobę psych....Ona już nie ufa nikomu,odizolowała się od ludzi,wyżywał się na Niej za swoje tchórzostwo ,wykorzystywał stanowisko żeby Ją krzywdzić...ta kobieta od lat bierze leki przez Niego i wszystkich którzy Ją ranili i oszukiwali,nie chce mieć z Nim nic do czynienia i nie kocha Go ale On tego nie przyjmuje do siebie...milion razy Ją ranił i Ona nigdy Mu nie zaufa,mnóstwo czasu cierpiała psychicznie chociaż na to nie zasłużyła 

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Wyjście awaryjne napisał:

No np umówić się z nią/nim na jedną noc, tak żeby nich o tym nie wiedział tylko wy. Spędzicie noc razem, to zauroczenie może minie.

Mężczyźnie łatwo po takiej nocy, z kobietą jest gorzej. Poza tym to byłoby jakieś takie mało ważne, a ja potrzebuję uniesienia i zaufania, a nie zbliżenia jakby nie było ono nic warte. Przelotny seks nie jest w moim stylu. Wiem też, że dla Ciebie każda inna jest piękniejsza ode mnie, zoperowana czy nie, nieważne ja jestem najgorsza. Od razu szukałbyś innej.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Wyjście awaryjne napisał:

No np umówić się z nią/nim na jedną noc, tak żeby nich o tym nie wiedział tylko wy. Spędzicie noc razem, to zauroczenie może minie.

Mężczyźnie łatwo po takiej nocy, z kobietą jest gorzej. Poza tym to byłoby jakieś takie mało ważne, a ja potrzebuję uniesienia i zaufania, a nie zbliżenia jakby nie było ono nic warte. Przelotny seks nie jest w moim stylu. Wiem też, że dla Ciebie każda inna jest piękniejsza ode mnie, zoperowana czy nie, nieważne ja jestem najgorsza. Od razu szukałbyś innej.

Gość Gość

Zrozum, że w wieku 20 lat na plaży i bez makijażu mężczyźni latali za mną jak wariaci :) Tak więc nie pozwolę sobie na takie obrażanie mnie, a i w większości te, które uważasz za lepsze nawet nie mogą pomarzyć choćby o ułamku tego co miałam i w sumie dalej mam ja. Co dziwne, dalej? I w tym wieku? ;)

Z tych właśnie względów nie pozwolę sobie na takie traktowanie, choćby nie wiem co. ;)

A zdjęcia to nie sąd najwyższy to tylko sposobność na to, by zazdrosna su/ka osiągnęła to na czym jej zależało, a ty jej w tym pomagasz ;) 

Ale oliwa jest sprawiedliwa, pamietaj o tym.☺